Розум і краса

На кришці травневого питання Паризької Вогоги з'явилася неординарна модель і актриса Лілія Котла. Однак мій інтерес не був у своїх фотографіях. Покриття престижних глянцевих і модних котів світу Вона тепер позиціонує себе як актриса, блогер і навіть бізнесмена. Нещодавно модель навіть отримала майно в Лондоні - вона купила книжковий магазин у Сохо надії надання йому другого життя.

«Я побачила знак і вирішив чому б не! Зараз одне з улюблених місць у місті. Іноді я повіслю з друзями. Це велике місце, тому я хотів продовжити своє життя. й
Розум і краса р.

Ще одним творчим рішенням компанії Cole стала запуск онлайн-платформи для обміну різними послугами. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Розум і краса

«Особливості, отримувати людей, щоб дізнатися мене, щоб допомогти просувати свої проекти. Але я хочу, щоб люди говорили про сайт без прив'язки до мого імені. Це буде моя перемога!
Розум і краса

За нас вже стоїть кар’єра успішної моделі. Тепер її день зайнятий на комп'ютері. Тим не менш, вона все ще входить до складу бренду G-Star і навіть іноді бере участь в різних стрільбах.

Розум і краса Р

Інколи Я погоджуюсь взяти картинку, а потім подумати, і це круто, щоб взяти розрив з комп'ютера. Але тепер це не те, що він використовується для ?
«Я маю однакові теплі стосунки з людьми, які я колись працював. Якщо я пропоную поговорити з журналістами для Vogue або позитеся з фотографами, я не відмовляю. Я поважаю свою роботу. І навіть тимчасово відреагуючи цей світ також весело.
9930999