Розум і краса

На кришці травневого питання Паризької Вогоги з'явилася неординарна модель і актриса Лілія Котла. Однак мій інтерес не був у своїх фотографіях. Покриття престижних глянцевих і модних котів світу Вона тепер позиціонує себе як актриса, блогер і навіть бізнесмена. Нещодавно модель навіть отримала майно в Лондоні - вона купила книжковий магазин у Сохо надії надання йому другого життя.

«Я побачила знак і вирішив чому б не! Зараз одне з улюблених місць у місті. Іноді я повіслю з друзями. Це велике місце, тому я хотів продовжити своє життя. й
р.

Ще одним творчим рішенням компанії Cole стала запуск онлайн-платформи для обміну різними послугами. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

«Особливості, отримувати людей, щоб дізнатися мене, щоб допомогти просувати свої проекти. Але я хочу, щоб люди говорили про сайт без прив'язки до мого імені. Це буде моя перемога!

За нас вже стоїть кар’єра успішної моделі. Тепер її день зайнятий на комп'ютері. Тим не менш, вона все ще входить до складу бренду G-Star і навіть іноді бере участь в різних стрільбах.

Р

Інколи Я погоджуюсь взяти картинку, а потім подумати, і це круто, щоб взяти розрив з комп'ютера. Але тепер це не те, що він використовується для ?
«Я маю однакові теплі стосунки з людьми, які я колись працював. Якщо я пропоную поговорити з журналістами для Vogue або позитеся з фотографами, я не відмовляю. Я поважаю свою роботу. І навіть тимчасово відреагуючи цей світ також весело.
9930999