Гонконг Кіно Нагороди 2014: Waltz Ö chI?

Я пропоную вам трохи крок від Голлівуду показати бізнес і повернути очі на схід, а саме червоний килим Гонконгу Film Awards 2014. Ми знаємо, що азіатські жінки дуже відрізняються від своїх європейських і американських аналогів з точки зору зовнішніх параметрів, але з точки зору модних вподобань – навряд чи. Про створення всесвітньо відомих дизайнерів з Італії, Франції та Лівану і з належною витонченістю і чарівністю здатні надати свою роботу на червоному килимі.

Церемонія нагородження фільмів 33-го Гонконгу об’єднала найкрасивіші представники азіатського кіно на своєму червоному ковроліні, кожен з яких продемонстрував аудиторію власному ефектному і красивому туалеті. Мирям Ян, наприклад, вибрав сукню з колекції Vionnet з незвичайним дизайном ліфи і приємним поєднанням пастельних відтінків. Для того щоб туалет виглядав урочисто і елегантно, актриса доповнила його діамантовим намисто у формі змії від Булгарі.

Самми Чан вийшов на червоному килимі в сексуальному плаття Роберто Каваллі, основною прикрасою якого був золотий змій на ланцюгах, чарівний спинка нашого героїні. Ефектний і в деяких варіантах навіть агресивний наряд, короткий асиметричний стрижка і пронизливий вигляд - і у нас є "дівчина з татуюванням дракона" в китайському виконанні.

_ Новини

Виготовлені вечірні сукні завжди щось я захоплюю – і це наряд не виняток. Великий квітковий друк зображує рожеві бутони в благородних відтінках пурпурного і димного рожевого явно приверне увагу глядачів до сукні Escada і її власника Tan Wei.

Чжан Зій, один з найвідоміших китайських акторів у світі, вибрав наряд з улюбленого дизайну Armani для церемонії. Актриса мала ансамбль, що складається з блискучої куртки, вишитої способом рибних ваг і спідниці в підлозі незвичайного блакитного відтінку. Я дуже люблю поєднання кольорів в цьому наряді і ефектного мерехтіння, але особисто я бачив цей образ на когось більш зрілий - Жан тільки 35, і вона виглядає навіть молодше.

23460 р.

Визначте свою незвичайну назву, як ангел, плавлений на червоному килимі Hong Kong Film Awards Angelababi. Молода актриса приваблює розкішний вечірній туалет делікатного персикового відтінку з останньої колекції Zuhair Murad Couture, прикрашений багатими ручними фінішами в кращих традиціях створення дизайнера Lebanese. Анґабабі не доповнить її наряд з витонченим золотистим листом-подібним поясом - це буде ідеальною заміною для великого квіткового кільця на руці.

Модель і актриса Du Juan прибули на церемонію в оригінальному створенні модного будинку Prada. Незважаючи на те, що спочатку наряди викликали мені змішані почуття, я зумів «три» і оцінив незвичайне поєднання, що складають один з одним, здавалося б, несумісне верх і низ. Приглушені з м'якими рожевими блискучими кристалами, бодісом і пишною спідницею в тонах бордового і чорного втілюють оригінальне поєднання в цьому образі, а темний бордовий помада балансує весь образ. Єдиний недолік цього наряду, який ми часто бачимо на червоному килимах, являє собою крапкова спідниця, яка злегка зіпсує загальне враження, якщо це неправильно.

Келлі Chen опудала для чорного шовку Emilio Pucci плаття з ефектним золотом декором і незвичайним кольоровим дизайном на грудях і спині. Я дуже схожий на те, як Келлі відігравав свій образ - мінімум аксесуарів і ювелірних виробів, волосся підтягнув назад, щоб надати глядача найкращу можливість виглядати на наряді.

Ще один дуже ефектний наряд, представлений на червоному килимі Isabella Leung. Я люблю сукню (Вишивка і друки, захоплені мене, коли я вперше бачив цю свіжу весняну колекцію), але кілька сантиметрів в довжину буде зробити просто чудово, щоб досягти бездоганного ідеального.

339007

Нагорода за найоригінальніший наряд я даю без зачаття до Дениса Хо та її хитромудрого плаття Givenchy. Переплетення тканин, драпірів, вирізів, шкіряних стрічок - все це знайшли місце в незвичайному дизайні наряду від французького модного будинку. Як добре і виправдано цей вибір сукні, нехай кожен вирішує для себе, я вірю, що це випадок, коли ризик, атлас, не виправдав себе.

Каріна Ми знову обрали створення свого улюбленого модного будинку Ralph & Russo для червоного килима. Я дуже люблю, як виглядає цей ансамбль бузкового відтінку на катавлі, але в реальності я не великий вентилятор прозорих мереживних легінсів на 48-річних жінок. Плюс, блискуче взуття на платформі знижують вартість одягу.

р.

Тайська актриса і модель Nong Poi, який, до речі, був чоловік до 17 років, вийшов на червоному килимі не в будь-який момент, але в самому плаття Ralph Lauren, який був на Золотому глобусі Lupita Nyongo. Вбрання це шик, але якщо ви вибрали, я проголосую за Lupita - вона носила його в першу чергу і носила її краще. Але Нонг отримує нагороду за кращу транссексуальну трансформацію - я ніколи не думав, що це був екс-мен.

р.

Актриса Черешня Нагана обрана для церемонії сукні з яскравим драматичним принтом з колекції Аліса + Олівія, яка була створена за участю артиста і вуличного художника Давида Чое. Я люблю цей наряд - поєднання класичного кульового силуету і незвичайного для вечірнього модного орнаменту виходить наряд в зносний арт-об'єкт. Від незвичайного зчеплення у вигляді сріблястого іржаючого пакета (вартість якого, до речі, більше 60000 рублів) можна відмовитися, але наряд не зіпсує його.