Topic Title

Єлизавета Ольсен взяв участь у фотосесії журналу Flaunt. Актриса, яка в даний час є зоряним у двох фільмах одночасно - Годзилья і Авенгери: Вік Ультрона, накладена для чувака Мисливця і Гатті. А також її ставлення до фото.

Єлизавета Олсен на кришку Flaunt Magazine

Незважаючи на те, що Єлизавета чудово виглядає в цих пострілах, в інтерв'ю вона допускає:

«Не зробив це добре на фото. Я не змогла позувати з того, як я був дитиною, але я мав вчитися, коли я почав просувати свої фільми. На жаль, це не просто завдання для мене. Я приходжу до комплекту і скажімо, «Я не позбавляю добре, так просто скажеш мені, що робити. й

Elizabeth Olsen на фотосесії для Flaunt Magazine

Про Godzilla:

Godzilla виглядає особливим, не схожим на монстрів в кіно, як це. Якщо це монстр, це, як правило, зроблено, щоб бути деякими мультфільмами. Наш фільм фантастичний, але все показано серйозно.

Але про фільм «Авенгери: вік Ультрона» немає інформації від актора, кореспондент не може з'ясувати. Все дуже просто: творці проекту не дозволяють учасникам говорити про фільм.

Про секрецію Avengers: Вік проекту Ultron:

«Що часу редагований сценарій, застаріла версія негайно знищена, щоб не витік інформації. Я не думаю, що я можу сказати про це! Я відчуваю, що я взяв участь в певній секретній операції, яка більш важлива, ніж що я зробив раніше. Я, безумовно, хочу взяти на себе фотографію на набір, не навіть для Twitter або Instagram, але тільки для моїх друзів, але я боїюся, якщо я роблю, я буду в біді.