Яхта Абрамович

На фото нижче немає Нои Арк: Це яхта. Який автор побудував своїми руками! Деталі під вирізом!

Кожна акція створює думку. Майже 2,5 років тому я був захоплений думкою, «Що я маю яхту?» Ми не робимо замовлення! Не вдалося купити катер не зупинив мене, тому я вирішив побудувати його.
Я знайшов проект яхти «Cavalier T800». Чому саме цей проект, і я не пам'ятаю його, був зіркою.

В гаражі я не виняток.
Я орендував здоровий гараж, зробив ковзання і пішов ...

Повільно, ввечері, після роботи, за допомогою рук і со-і-то матері, процес прогресує.
А дизайн почав нагадувати заготовку для китайського дракона:

Варто відзначити, що я не мав бізнесу з деревом до, і якщо він не був для мого волонтера у проекті, колишнього меблевого конструктора Юра, то я не просунувся далеко.

Р

На деякий момент я ходив дикий з яхтою і сміливо експлуатував дитячу працю моїх нефритюр.

За час, власник гаража, де я зробив магію на яхті, захопився обличчям і відкинув мене. І ми пішли з яхтою, щоб шукати біженців в яхт-клубі :

Після переміщення він продовжував робити магію. Чудово, щоб зробити яхту і побачити результат, як він займає форму і форму. Ви відчуваєте себе як творець :

Яхти улюблених імен Але мій яхта має кращу безпеку:

до 1 2 3 4 5+

Мішеланджело колись запитав: «Як зробити скульптуру?», до якого він відповів, «Я збираю камінь і вирізати все додатково». Я почав розуміти його дуже добре... Я збираю ці інструменти і відрізати всі додаткові :

Основна проблема після переходу від гаража до яхт-клубу стала сильною залежність від погодних умов. Будівельний сезон дуже вузький. Хороший теплий номер для будівництва яхти є одним з найважливіших умов для успішного будівництва, але як кажуть, Бог надіслав з цим і роботою :

Після покриття палуби з фанери, друзі почали розтерти «Ох! Ви можете пити тут. Але я дуже зламав їх з цією ідеєю хіппера, «навіть, що ми будемо йти, тільки чай» :

Ну, я вже побачила вас з яхтою, але уявіть, як я захотіла її друзями і сім'єю. Я не збираюся занадто зайняти розмову про брангаути, колонтитули та інші дива, які я не знаю про два роки тому.
Покажіть вам, що йде прямо зараз...
Корпус яхти практично готовий, залишається розбризуватися і розфарбувати.

На воді все ще багато робіт, але це можна зробити.

Р

Я купив сівалку, але бджоли від транспортної компанії відступив свою вершину, але це виправити.

В результаті, для запуску з головної, мені довелося заповнювати і пофарбувати тіло, купити мотор, вітрила, палубу високі (податки, лебідки, зупинки і т.д.), радіо, навігація, все це бізнес для збору і я буду щасливим...

Джерело: Freedom.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное