Курчаті шайби з куркою

Привіт, кожен!
Ще один день я отримав замовлення на невеликий корпоратив, двадцять чоловік.
Для виконання різних закусок, канапа, торт Наполеон.
Він запропонував замінити м'ясні рулети з курячим філе, загортаючи в тісто. Клієнт не розумів, що це було. Приготував трохи за смаком. На руці, просто випадково, з'явилася камера. Я мав можливість поділитися цим рецептом з вами, друзями.

Я даю вам пропорції. Все, що нам потрібно:
Шар тісто, без дріжджів.
Куряче філе.
Сесум.
Спеції.

Половина брикету, вирізати навпіл, але не до кінця.

Посипаємо її.

62474547р.

Немає великодніх! При бажанні куряче філе воюють навіть з дитячими кулаками. Якщо діти присутні на кухні, вони будуть любити цю активність.

Прокочуємо тісто трохи.
Ми кладемо подрібнені, приправлені і засолені філе так, щоб вона займала дві третини всієї площі.

Загорніть його в рулон.

Вирізати рулон в мийки.
Я вгадаю, що я отримав напій, і я отримував. Не існує фото з ріжучою і пластиною з кунжутом, в якій потрібно копати одну з сторін цього качка. Моя нефрика Seryoga була представлена на кухні. Він запропонував, що ці удари виглядають як рулони. І для того, щоб досягти повного розкладання, потрібно розкачати в кунжуті з двох сторін. Покоївка, зроблено. У нас була половина ударів по обидва боки і кладуть їх на бочку. Змащуємо відстібки з жовтком або сумішшю жовтка з водою. Надішліть все це в духовку 20-25 хвилин, при температурі 200 градусів.

Ось результат.
Подається згідно з наявністю інших закусок, два речі на людину.
При дегустації ті, хто згорнувся в кунжутці з обох сторін виграли.

Просто трохи пояснень.
Пристосування домашнього приготування "від чого було під рукою". При приготуванні великої кількості людей краще використовувати м'ясо. Вибрані спеції значно впливають на кінцевий результат. Якщо ви просто додайте чорний перець і сіль, він буде трохи тривіально. Прикарпаття, безумовно, дрібно, але я бачив людей, які не можуть стояти її. Нормально заливаємо сумішшю базиліка, простягається перцем, сушеними помідорами і орегано. Італійці.
Це, друзі.
Звісно, я буду приємно!

-img10----

Джерело: nnm.me