1040
Робота на морі
Історія одного рейсу або як будні дні довгоїдності вітрильника
Договір починається з аеропорту, місце посадки корабля - Сингапур, добре, втративши сльози і не кажучи про те, що добре любити коханим, ми можемо зараз сказати, щоб Владивосток= Побачити вас пізніше. Я побачу тебе знову!
Ось ми йдемо.
Трансплантація в Сеул.
Ми заправимо наш літак і передаємо.
Сінгапур зустрівся з гарячою нічою, і досить затишним готельом, де ми відразу впав дупа.
А вранці ми відразу пішли на дошку човна, який візьме нас на судно.
Забути до берега, на цьому кораблі, щоб пройтися на землі, буде тільки через 4 місяці, не раніше
3250Р. 3700Р.
Перегляд з бат= Свічка в.
Назва була закрита фахівцем, щоб не працювати нікому і не мати проблем.
Що таке перший вітрильник, коли він прибув? Бізнес і боротьба? Ні, ні, ні. Скажіть, щоб люди і курити з шляху.
Габаритний зображення
Ми доставляємо на необхідні речі.
Почати двигун і йти.
І ось місце роботи, улюблена моторна кімната=), яка в центі кадру - запасний поршень, нижче лівого рукава=
Курс встановлюється, судновласники самі:
Ми перезавантажуємо повільний смоктати, можливо, він перезавантажив нас.
р.
Іноді ми проходимо через плащ, але ми ніколи не знайдемо золото.
У водних фільтрах іноді присутні такі гості.
Ну, нехай підуть на захід в Африці.
Іноді погода погана.
2650000р.
Іноді це так добре, що ми робимо веселку.
Ми знаємо Зен, побачивши знаки в звичайних речах.
дощ
І знову ми радіємо на сонці (навіть, що працює на палубі навпроти, сідла, бо весь день працює під ним)
Ми проводимо короткий вечір в компанії
як це.
Ми спати і прокидаємо сніданок.
Тому, що на сьогоднішній день випереджає.
Ну, по суті, є багато роботи, тому є кілька фотографій, у мене є фото номеру двигуна, але далеко від того, я буду постати пізніше в окремому пості, і тепер я покажу тільки центральний контрольний пост, святість свят і приправа механіки, звідки всі ті процеси контролюються від генераторів і головного двигуна до туалетної системи=
Коли ми проходимо Аден, ми охороняємось від піратів від Англії, хороших хлопців, роду, смішний, одяг, як взуття, так і далеко від політики. Як тільки порятунку, пірати атакували нас, 3 човни, але коли вони відкрили вогонь у відповідь, вони відключили курс і зникли в засмагу.
Іноді ви повинні зустрітися з Новим роком на роботі.
І мій Бог! День народження, що ви можете зробити?
Але вони платять добре.
Після роботи я не втомився, і іноді ви повинні хвилюватися з сланегаммером весь день, і не писати будь-які папери на всіх, в машині потім, але я бігу тут, виготовляючи тіло і дух= Для цього варто пропустити принаймні один раз, після чого важко змусити себе піти тут.
Але іноді це так сумний, що ви хочете повісити себе (сараком) ми тягнемо себе разом, дружину і батьки чекають в домашніх умовах, і це допомагає багато.
Херсон
І це Свята Голосів, коливань капітана та його робоче місце.
Іноді човен переходить в ремонт, щоб освіжити.
А потім - Не бити, не фарбувати.
р.
Оскільки будь-який договір на море
Щодня закінчується.
Я зробив! Ось бонус відео для вас ...
-img42---
Автор (Vasyache)
-img43---
Джерело:
Договір починається з аеропорту, місце посадки корабля - Сингапур, добре, втративши сльози і не кажучи про те, що добре любити коханим, ми можемо зараз сказати, щоб Владивосток= Побачити вас пізніше. Я побачу тебе знову!
Ось ми йдемо.
Трансплантація в Сеул.
Ми заправимо наш літак і передаємо.
Сінгапур зустрівся з гарячою нічою, і досить затишним готельом, де ми відразу впав дупа.
А вранці ми відразу пішли на дошку човна, який візьме нас на судно.
Забути до берега, на цьому кораблі, щоб пройтися на землі, буде тільки через 4 місяці, не раніше
3250Р. 3700Р.
Перегляд з бат= Свічка в.
Назва була закрита фахівцем, щоб не працювати нікому і не мати проблем.
Що таке перший вітрильник, коли він прибув? Бізнес і боротьба? Ні, ні, ні. Скажіть, щоб люди і курити з шляху.
Габаритний зображення
Ми доставляємо на необхідні речі.
Почати двигун і йти.
І ось місце роботи, улюблена моторна кімната=), яка в центі кадру - запасний поршень, нижче лівого рукава=
Курс встановлюється, судновласники самі:
Ми перезавантажуємо повільний смоктати, можливо, він перезавантажив нас.
р.
Іноді ми проходимо через плащ, але ми ніколи не знайдемо золото.
У водних фільтрах іноді присутні такі гості.
Ну, нехай підуть на захід в Африці.
Іноді погода погана.
2650000р.
Іноді це так добре, що ми робимо веселку.
Ми знаємо Зен, побачивши знаки в звичайних речах.
дощ
І знову ми радіємо на сонці (навіть, що працює на палубі навпроти, сідла, бо весь день працює під ним)
Ми проводимо короткий вечір в компанії
як це.
Ми спати і прокидаємо сніданок.
Тому, що на сьогоднішній день випереджає.
Ну, по суті, є багато роботи, тому є кілька фотографій, у мене є фото номеру двигуна, але далеко від того, я буду постати пізніше в окремому пості, і тепер я покажу тільки центральний контрольний пост, святість свят і приправа механіки, звідки всі ті процеси контролюються від генераторів і головного двигуна до туалетної системи=
Коли ми проходимо Аден, ми охороняємось від піратів від Англії, хороших хлопців, роду, смішний, одяг, як взуття, так і далеко від політики. Як тільки порятунку, пірати атакували нас, 3 човни, але коли вони відкрили вогонь у відповідь, вони відключили курс і зникли в засмагу.
Іноді ви повинні зустрітися з Новим роком на роботі.
І мій Бог! День народження, що ви можете зробити?
Але вони платять добре.
Після роботи я не втомився, і іноді ви повинні хвилюватися з сланегаммером весь день, і не писати будь-які папери на всіх, в машині потім, але я бігу тут, виготовляючи тіло і дух= Для цього варто пропустити принаймні один раз, після чого важко змусити себе піти тут.
Але іноді це так сумний, що ви хочете повісити себе (сараком) ми тягнемо себе разом, дружину і батьки чекають в домашніх умовах, і це допомагає багато.
Херсон
І це Свята Голосів, коливань капітана та його робоче місце.
Іноді човен переходить в ремонт, щоб освіжити.
А потім - Не бити, не фарбувати.
р.
Оскільки будь-який договір на море
Щодня закінчується.
Я зробив! Ось бонус відео для вас ...
-img42---
Автор (Vasyache)
-img43---
Джерело: