Цікава жирова наука або наслідок принципу Петра

Не вистачає, щоб мати хороший розум, головне правильно його використовувати.
Рене Дескартес

Відомий стан успіху в будь-якому значущому бізнесі є важкою роботою. Хтось сказав, що тільки талановита людина може бути успішним. Інші стверджують, що успіх є лотерею. Ви не можете, звичайно, знижка Insights, деякі навіть управляти витягувати пощастий квиток, але все це не буває часто, але ви повинні постійно перемістити мозок.

Рух мозку не є простим завданням. Нерідко ми вважаємо, що ми думаємо, але насправді ми маніпулюємо факти, інтерпретуємо їх по-різному, забуваємо про часовий фактор, простягаємо одномісні випадки в цілому класі явищ, побажаючи щось, що не так вже там, і взагалі створюємо психічні моделі, які тільки віддалено нагадують реальний світ. Ми приймаємо погані рішення, які створюють нові проблеми, які в свою чергу спотворюють зворотний зв'язок і призводять нас до навіть гірших судових рішень, і з кожним новим раундом ми переходимо далі від правди. Таким чином, кожен з нас перетягне за собою вагу раніше рішень. Дуже добре, коли ви можете писати їх, це гірше, коли ви повинні платити за них. Оплатити і скидати: "Дуже, як приступ я був!"

Мило людей в цьому моменті зламаються, переходять в себе, і решта їх життя йдуть з потоком. Решта, прочитавши першу вироку цього тексту, побити голову на стіну ще більшою хутрою, тобто, ненароджено перемістити мозок.

Ми тільки думаємо, коли стикаються з проблемою.
Джон Девей

Щоразу ви йдете на повну швидкість в жир, що робить незліченні піруети там, сподіваючись залишитися на ноги, ви починаєте відчувати себе вічно заковтнутий студент: «Чому, наступного семестру, я починаю готуватися до сеансу прямо». На цьому незручному моменті всі внутрішні резерви мобілізуються, французький стрибок думок починається в півпорожньої голові, їх дрібні хофи рятують кільцево на внутрішній стороні черепа, відчується поступове опалення голови. Цей мозок переходить в турборит. Знімок світу зламаний. Ваша система сприйняття, з якою ви колись продуте пил, щоб подрібнити, фрагменти переходять в довге дрейф до нового привабника. У вашій бібліотеці раптом з'являються нові книги: «Мистецтво руху на жирових речовинах», «Спеці та класифікація жиру», «Як впадати в жир». Ймовірно поява періодичних видань: «Використання та аксесуари для впадання жиру», «Світ жиру», «Системний експерт з жирів». Або навіть мемур мертвого: "Я моє життя мій жир." Будь-який, повний жир від LJ.

Важко набиваючи нову інформацію в голову, як курка внизу в подушці, запам'ятовуючи всі епізоди зіткнення з жовтою речовиною, психічно втрачають блискучі і невдалі рухи, ви починаєте будувати нову картину світу, виховувати нові способи боротьби, змінити свою поведінку, спосіб життя. Найімовірніше, найближче оточення не помітить про вас, але всередині вас вже зібрані, стоячі прямо, і вже злегка висушені жири випадають з вас на шматках. Вектор розвитку вже був встановлений.

Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Я не дуже впевнений у Всесвіті.
Альберт Ейнштейн

Перша якісна гонка в ліпідних речовинах в житті сталася після прийняття рішення фірми стати програмістом. Ви повинні розуміти, що в моєму часі програмісти не тільки писали програми, але й поспілкувалися з комп'ютерами, ремонтували лампи телевізорів ... для мене вони були знамениті ... тепер вони називають ступінкою - ІТ люди. Тоді я спробував спробувати все і піднятися, де досягають руки. Для цього спасибі батькам, вони створили моє захоплення для комп'ютерної техніки, надаючи клон спектру 48 кБ оперативної пам'яті на борту. Але з часом я зрозумів, що Всесвіт — жінка неспроможності і схильності до отримання жиру і розширення обсягу, і моя фізична здатність знати все і все — було значно перебільшено. Тож я дізнався, що на прикладі математика і навіть стала письмовим веб-програмістом. Я не був випущений з.

Наступні успішні ефіри гліцеролу відбувалися через кілька років, коли я увійшов в банківську галузь, де я зміг спостерігати як позитивні, так і негативні приклади змін в організаціях протягом декількох років. І хоча моя робота була також пов'язана з інформаційною технологією, я все-таки мав активно спілкуватися з різними членами людської гонки і проаналізувати навколишнє середовище. В інших словах ситуація змінилася так багато, що я вимушений розірвати з логічного світу мов програмування і полетіти в світ ірраціональних людських відносин, підсвітити ігри, а іноді і неправомірність деяких осіб. Потрібно вгадати знову. У мене було багато речей, які необхідні для реалізації – людська психологія, методи боротьби з управлінням, принципи організації будівлі... так я отримав другу освіту.

Кожна людина може зануритися, але тільки фольго може зберігатися в похибці.
свінгери

Моя незламна віра в інформаційні технології відігравала жорстокий жарт на мене. Я мав надію, що за допомогою моїх знань, навичок, використовуючи сучасні технології, я зможу змінити світ для кращого, нехай локально навколо мене. По-перше, реальність була більш суворою, ніж раніше уявлялася: «Чарівні таблетки не вийшли з ІТ. й

Добре відомо, що для лікування захворювань живих організмів використовуються різні лікувальні препарати і створюються певні умови. Пам'ятайте, коли ви були дитиною, лікар призначив вам відпочинок? З іншого боку, якщо з різних причин виникло бажання хворіти, то з'явився засіб, перевірений школярами, льодовими кутикулами. До того ж, ніхто не допоможе людині, якщо він має стійкий бажання вбити себе.

Не існує парадоксів, які ті ж принципи поширюються на суспільство та організації. Ми поширюємо життя компанії. Проксимус «Ви не повинні змінити – виживання не обов’язково.» Сьогодні інформаційна технологія є інструментом, який дозволяє ефективно конкурувати. Однак, є деякі нюанси, коли цей інструмент працює ефективно.

Вкрай небезпечна для недооцінки сили пристойних людей у великих групах людини.
Народна мудрість

Ймовірно, ефект Daning-Kruger в вузькому колі стала застарілою. Для тих, хто не знає, я кажу знову, "Навколо людей, які приймають погані рішення і невірні висновки не в змозі реалізувати це, тому що вони несумні." Крім того, фахівці з низьким рівнем компетенції здатні розпізнати свою невідповідність після тренувань, навіть якщо їх загальний рівень компетенції не підвищився. З іншого боку, висококваліфіковані фахівці, як правило, недооцінюють рівень компетенції.

Є думка, що любитель захищає свою точку зору, як єдиний істинний і 100% доступний. Ці люди знають стандартні рішення для більшості управлінських проблем — створення ERP, пісного, агайлового, і т.д. Вони легко працюють з цими поняттями, не розуміючи їх генезу і межі застосування. Однак в більшості випадків ситуація ще гірше.

У кінці 60-х років 20-го століття Лаврентій Петро провів цікавий задум:«У будь-якій ієрархічній системі працівник прагне досягти рівня невідповідності. йй Щоб зрозуміти це, достатньо розглянути типовий алгоритм руху працівника на кар’єрних сходах. Зазвичай, коли з'являються нові вакансії, менеджер обирає кандидата, який позитивно показав себе в поточному положенні. Акції зазвичай пов'язані з змінами характеру обов'язків, що виконуються. Якщо працівник справляється з поточною позицією, він стає кандидатом на вищу. У таких випадках обираються докази капітана: «Компетентні працівники».

Незабаром або пізніше працівник досягне посади, в якому він не зможе впоратися з обов’язками, тобто він буде некомпетентним. Це рівень невідповідності працівника.й У такій ситуації повернення працівника до попереднього рівня малоймовірно, так як нижча позиція зазвичай вже зайнята, а управління доведеться визнати його управлінською помилкою. В результаті, хоча невідповідність працівника в новому положенні очевидна, він не змогла. Це результат: «Учасні працівники» НЕ знизився.

Повернувшись до ефекту Daning-Kruger, ми можемо зробити розчарівний висновок:При досягненні «рівню некомпетентності» та проходження тренінгу, некомпетентний працівник усвідомлює свою попередню позицію в поточному положенні і, в результаті, намагається набирати менш компетентних співробітників на нижні посади, ніж сам він.« » » » » » » » » » » » » » »

Оскільки будь-яка організація складається з співробітників, які мають певний рівень компетенції, можна запроваджувати нову концепцію: загальний рівень компетенції підприємства. Логічно припустити, що вищий загальний рівень компетенції компанії, більш конкурентний та ефективний.

Таким чином, ефект Daning-Krugerav, поєднується з принципом Пітера, призводить до розчарування результату:У будь-якій ієрархічної організації загальний рівень некомпетентності прагне збільшити час, а організація як деградації системи.й Друге право термодинаміки: «У будь-якій ієрархічній організації загальний рівень неприпустимості не знижується часу. й

Звичайно, існують методи боротьби з вірусом невідповідності для всіх типів організаційних структур. Це завдання топ-менеджменту.

ОНОВЛЕННЯ. Примітка: за словами Петра – «рівень невідповідності» – це рівень роботи в ієрархічній структурі організації, досягнення якого особа не здатна виконувати весь перелік новопризначених обов’язків.

Джерело: habrahabr.ru/post/219469/