Допомогти приїхати з ніде. Державна думка РФ ухвалила закон про повне скасування самоврядування

Закон про повне скасування місцевого самоврядування в Росії ухвалено Державною Думою у першому читанні. Прийнято, незважаючи на односторонні протести з усіх політичних країн, крім Сполучених Штатів Америки – наприкінці, не тільки Комуністична партія і СР відмовилися підтримувати закон, але навіть лояльні союзники влади з ЛДНР.

Тим не менш, завдяки «магікам» Чуров, Об’єднана Росія зберегла арифметичну більшість у поточній Думі. Таким чином, вона має можливість пропускати будь-які закони самостійно, повністю ігноруючи занурення інших. Яким чином, коли в цей час ми зустрілися.

Як правило, оцінки Олексія Військового, здавалося мені занадто суворі і грубі. Але в цьому випадку я вважаю його суворістю, і я готовий приєднатися до його коментаря: Я кажу це реальна велика гора. Російські народи пригнічилися і згубилися сьогодні. Не вдалося захистити його.

Я б додав, що, серед інших речей, цей голос виглядав особливо в контексті зовнішньої політики. У російсько-мовних регіонах України відбувся активний протистояння між прихильниками приєднання до РФ та тими, хто воліє залишатися частиною України.

Очевидно, що новини, які мешкають в Краматорську, Слов’янську, Єнакієво, Донецьку, Луганську та інших містах, які постійно з'являються в новинних звітах, позбавляться від можливості обрати своїх власних мерів (та у випадку Донецької та Луганської, це здається, та міської ради), можуть різко збільшити кількість другого за рахунок першого! Немає нічого сказати про поточні лідери цих міст. У Севастополі з’явиться нове місце. А тепер вони будуть триматися на об'єднаній Україні і боротися з сепаратистами.

Таким чином, несподівана підтримка київських органів з’явилася з місця, які не могли очікувати на всіх – з стін Державної Думи Федеральної Асамблеї Російської Федерації. Такий сильний удар до «російської весни» не може запалитися! Але для наших народних депутатів неможливі.
Ваш текст за посиланням. й