1217
Коротка освіта. Що хоче Вова Путін?
Як я відкрив це з тих, хто розуміє сутність чого відбувається в Україні. Сьогодні я хочу поділитися цим текстом Дмитро Гурін:
Коротка лекція подій на сході України:
1) військового вторгнення на східну Україну. Це не кидати танк, це диверсійні групи.
(2) Стан надзвичайних ситуацій не передбачається, оскільки це означає автоматичне скасування будь-яких виборів, що є метою Pu&Co.
(3) Насправді, це робить так, щоб зміцнити переговори позиції до 17 квітня. Ідеальним варіантом є розміщення на додаток до реальних українських органів на неговорному столі, а також цуценя Добкіна як лідера східних регіонів.
(4) Ну також потрібен наземний коридор до Криму. Без нього технологічно неможливе забезпечення Криму: для побудови місту не менше трьох років і це не те, що його можна будувати на всіх (в зимових і льодових блоках вздовж проходу).
(5) Сепаратизм координує людей з РФ. Про «поребрика» вже обговорювали історію про «поребрика», але напишіть мені тут, що в Донецьку вони дійсно говорять. Я не знаю, Маріуполь не сказав, що, але Маріуполь не дуже Донбас, навіть в Донеччині. По-друге, координатори групи говорять Слав’янським, а місцеві жителі говорять Слав’янським. За участь у виплаті груп: $ 40 за додаткову плату, $ 500 за участь у нападі.
6) проблема полягає в тому, що Схід України дуже, дуже поліцейський в цілому, і поліцейські розуміють, що вони робили все в країні так некомфортно протягом 20 років, що вони зараз будуть витісняті і всі їх дрібні хабари бізнес зустрінеться з Таким чином, копси хочуть піти в Росію, де все буде залишатися однаковим і тому вони віддали накази київських органів.
7) Люди Ахметова частково беруть участь в організації (голова безпеки було побачено кілька разів) – Ахметова відверта 4% державного бюджету на рік тільки через державні закупівлі, і він розуміє, що він зараз буде декулатизовані. Так він вирішив легайн. Ахметова не оцінила, що питання територіальної цілісності України не є зоною для переговорів, але безумовне значення, особливо після Криму. Це не перший раз він неправильний – наприклад, він вирішив побудувати 9-поверхову будівлю на Андріївський узвіз у Києві – іноді здається йому, що кордони не де вони є.
8) делікатна деталь полягає в тому, що в Запоріжжі росіяни завантажуються люлією (вони вже пробиваються) - це означає, що в Криму не буде приноситися наземний коридор. Тільки в Донецьку та Луганську. Поки в Одесі з Приндестров'я також виглядає надзвичайно нудний захід – в Одесі не буде дуже вітати гостей, і є величезні катакомби, які, як кажуть, вже привозили їжу і зброю.
9) місцеві жителі, які беруть участь у спаратистському боці, є тими самими людьми, які були набрані в titushki плюс розсмучений орел, плюс бандитів, з яких є багато на сході. По-перше, українські проуправління та Януковича-контрольні канали, а потім з'явилась привернення Дмитра Кішельова.
10) Росія ставить на “православний президент Януковича” фактично дуже добре для України: в Україні Януковича повністю втратила законність навіть серед найбільш вразливих ідіотів, люди не відчувають, що вони пригнічують для чогось, і на сході буде сприйматися як вторгнення.
(Українська) Покупка зброї для громадян. Міністр внутрішніх справ оголосив про створення та легалізації об’єктів місцевого самоврядування (у Донецьку з Донецька та ін.). Не існує надії на міліцію, Янукович опинив армію з країни - добре, вільні озброєні громадяни в вільній країні зроблять власний вибір.
12) шкала гурріля буде дуже різною в різних зонах на сході, але буде обов'язковою.
Я не знаю, що відбувається поруч.
Я сподіваюсь, що російська еліта, яка стає менш комфортним з Ну, прийде щось.
Захопити всіх.
Звідси.
А про попереднє повідомлення з повідомленням запису переговорів нібито саботистів з РФ. Виявлено один голос. Так, звичайно, не існує особливих сил, але ось, хто: Його мобільний номер, відоме деякими журналістами, які працювали в Криму під час анексії. І це дуже цікаво. Одним з ключових координаторів всіх цього моліського публіки - від мереценарних titushki до реальних спеціальних сил - це стратег Кремля, на яких плечі кладуть аналогічну відповідальну місію в Криму.