Фото, що кожен визнає

Windows XP є найбільш успішною операційною системою в історії. І незважаючи на те, що її підтримка офіційно надходить, більше 500 мільйонів людей по всьому світу продовжують використовувати його. Але за це - ще одна історія. Історія найпопулярнішої фото, яка була досить щаслива, щоб стати за замовчуванням шпалери для Windows XP.

Продовження

«Блісс» або «Білісс» приймали американський фотограф Чарльз О’Реар в Долині Напа, Каліфорнія, на півночі Сан-Франциско Бей.

Чарльз каже:
«Я хотів би зробити картину таким чином. Це те, що ми маємо в Сан-Франциско, після і під час дощів, рослини перетворюються дуже зеленими, і це буде дійсно прохолодно, щоб взяти пагорби від цього зеленого. Що п'ятниця вдень я відправився в мій подруга, і що дуже день, в січні, я був їзда в цю країну дорога. Я бачив його, там це! Трава красива, зелена, сонце виходить і є деякі хмари! Я налаштував штатив і взяв картину, після чого перезаряджається камера на нову картину. В результаті ми отримали 4 фотографії. Я вирішив, що був досить і пішов на. ?

Мамія РЗ67, Фудзі плівка кольорова плівка з більш яскравими фарбами і штативом були використані для зйомки.

Коли Microsoft звернулася до Карла в 2000 році, він не мав ідеї, що вони шукали. Але вони потрібні оригінальні. МЦ оплачував Карла, щоб літати до свого штабу, щоб передати картину у людини. По суті, коли кур'єрські послуги дізналися про вартість цієї картини, вони відмовилися приймати доставку.

Цей образ був знайдений на величезній кількості моніторів, будь то монітори звичайних офісних працівників і навіть фотографії комп'ютерів в Білому домі. Коли ми бачимо цю картину, ми знаємо це Windows XP. І навіть коли ми про шестидесяти, якщо ми бачимо ці зелені пагорби і синє небо і хмари, ми пам'ятаємо його.

Джерело: