І назад до бою. Чи джулат Юл?

Вікторія Славська
І назад до бою. Чи джулат Юл? р.

Розпочався виборчий гонщик президентських кандидатів в Україні. Який ще схожий на расу зі спринтом, де кожен кандидат змагається проти своїх конкурентів, використовуючи будь-які методи для виконання вичерпного виграшу і одночасно старт – президентське сидіння. Кожен має різні методи. Звісно, кандидати повністю відмовляються від чорної PR, розширюючи себе перед людьми білого і пухнастого. Прийняття... Майдан змінив сприйняття і озброєння виделками, з якими зручно прибрати локшину. Відтепер майбутній президент влади візьме на себе не тільки на Пересопницькому Євангелії і навіть перед героями Небесної Сотні. І перед матір'ю.
Про це заявив Юлія Тимошенко. У Вінниці, вона тривалий час під наглядом самозахисту спілкувалася з матір’ю одного з загиблих героїв «Хевенно сотні» – Максимом Шимко. «Брати» самозахисту оточують їх кільцем і чесно охороняється, не даючи нікому зайвому: «Подругий сон з матовим». Незважаючи на сильний дощ, вона з'явилася достатня кількість людей на площі. І незважаючи на те, що Вінниця є стратегічною землею шоколаду, царя Петра Порошенка та головного конкурента Юлії, люди сприймають свої виступи досить жорстко. З надії, що вона змінилася. Я звернувся до своїх слів, як соломи, бо важко вірити хоча б хтось після всіх подій, які трапилися. практично неможливо.
Тимошенко зазнає, що вона пропущена. Але він все ще прокинувся, щоб відродити себе. Щоб заробити довіру людей знову, він натискає на хворобливі точки. «Чи є війна в Україні?» Чи зберігається цілісність України? - це питання, які вражають людей по всій країні, тому що люди дійсно страшні, і вони не знають, що буде завтра. Так Юлі флірти з цими почуттями: Хочу подарувати маленький спокій і впевненість. Після воєнної агресії проти Криму багато політиків закликають агресивних дій. Не хочу поговорити з слоганами. У планах Путіна не захоплювали Крим, але для захоплення України. Він не міг прийняти нашу революцію, тому що він знімав його цуценят з поточного уряду і він пов'язаний з нашим членом ЄС. Тому він вирішив піти на наступ з збройною силою. Ці плани були відомі в впливових країнах світу. Але зараз ми зробили все, щоб запобігти такому сценарії розвитку. й
Від етапу Юлія спробувала називати речі своїми правими іменами. Але він не залишив улюблену річ всіх політиків. У своїй справі це може бути дублений "популізм". Є багато сліз у голосі. Провести гроші на дорогій рекламі. “Програми є лише порожніми обіцянками і папером, які варто абсолютно нічого. Життя людей – це запорука того, що програми будуть виконані, вона сказала і посипається скупченням тюрмового часу: 933 днів за барами я відчув у власній шкірі, яка без законності і беззаконності, в якій ви живете всі роки незалежності, що є терором тих людей, які мають владу, щодо інших. І кожен день я думав політиків не знав, і ніколи не знав, реальне життя людей. Я відчув, що люди були в тій же в'язниці без законності, несправедливості і терору. І коли я відчув, що я просто зробив зобов'язання, що я б поламав її все, і побудувати відносини між вами і урядом на основі абсолютно різних значень. Він буде. Якщо люди дадуть їй право.
Юлія також пообіцяла лобіювати закон, який буде дозволено записувати на будь-які гаджети та засоби запису про вихід всіх вілл без винятку – незалежно від статусу та імунітету. І звітувати їх до вже просвітлених судів.
На відміну від візитів Царєва і Тігіпка до міст і сіл, цей виступ не мав яєць. Особливо тепло. Він був лише далеко від одного з чоловіків, що тихий "Ганба" був чути - як інерція, так і тому, що він був неповнолітнім. І сказав він: «Зловити його вухо. й
Так, Юлія встигла подумати і змінити. Незважаючи на всі іксіуди, потрібно сплатити данину: харизма з нею. Вимкнено людей і вони впадають в якусь невибагливу ейфорію – з прагненням до неї закривати, дарувати щось і, звичайно, попросити допомогу. Юлія намагається розшукати щирість у бажанні допомогти, але одночасно люди самі плутають. І запит Юліна, щоб залишити свій телефон, впади в якийсь невибагливий ступзор, забути навіть писати номер. Більшість людей йдуть за своїми щоденними запитами, такими як «здатність прикріпити дитину до дитячого садочка» або ще більше епоху: Ми також хочемо, щоб пити чай з лимоном! Юлія обіцяє допомогти кожному. І хочу вірити, що її обіцянки не будуть порожніми. Тому що вона не має права, щоб зробити будь-які помилки, тому що ви не можете переходити в одну річку двічі. Річка вже змінила курс.