Сині гори Австралії

Блакитні гори Австралії є одним з найкрасивіших національних парків світу. Вони отримали своє ім'я завдяки хазію, яка конвертує піки при перегляді здалеку. У цьому фото звіті ми підемо до цих приголомшливих визначних пам'яток і як бонусний погляд на вечір Сідней. Незважаючи на невелику висоту (найвища точка – трохи більше кілометра), блакитні гори залишаються непристойними протягом тривалого часу: жоден з шести експедицій не міг подолати стінки шерсті. На початку 19-го століття тривала посуха притискала колоністи на рідні місця і команду британських виявлених маршрутів, позбавляючи не ходити по долини (як і всі попередні експедиції), але на вершинах гір. Відтепер у своїй «відстежці» є Великим Західним шосе.
Як в Новій Зеландії, Австралія не особливо ієрується з іменами. Є версія, що явище синього шию асоціюється з випаровуванням евкаліпта, що (просто про це) складають 70 відсотків всієї рослинності на материку. Але я думаю, що це туристичне покриття. Такий же ефект можна спостерігати в будь-яких інших горах і навіть льодовиках, де важко для евкаліптів випаровувати через повну відсутність такого.

Сині гори Австралії

Блакитна гора плато:

Сині гори Австралії

Небезпечна висота:

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Є деякі хвилювання на краю каменю:

Сині гори Австралії

Тим не менш, багато даредів сидять вниз, висить ноги:

Сині гори Австралії

І я кладу на край, щоб взяти постріл:

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

До водоспаду ведеться шлях 200 кроків. Немає нічого, щоб піти вниз, але важко повернутися:

Сині гори Австралії

Водоспад:

Сині гори Австралії

У зв'язку з положенням сонця струмок був в тіні:

Сині гори Австралії Р

В той час як всі були повільно кидаються до автобуса, я побігаю в іншу гору:

Сині гори Австралії

Головне поселення Блакитних гір - невелике місто, яке називається Катомба. Є два кабелів і одна залізниця:

Сині гори Австралії р.

Сині гори Австралії

Найвідоміша пам'ятка в Блакитних горах - три сестри, три скелясті вершини над долиною Джемсон. За легендою, три сестри були мисливці гірським монстром і гарним шаманом вирішили зберегти їх, перетворюючи їх у скелі на деякий час. Коли монстр захопив шуман, він перетворився на птах і злетів. Однак, на шляху втратила чарівну кістку, і до цього дня не може перетворюватися ні сам, ні дівчата. Ось епізод:

Сині гори Австралії

Сам шаман став цим птахом:

Сині гори Австралії

Залізнична, яка зараз виконує оглядову і розважальну функцію, яка використовується для того, щоб бути частиною видобутку вугілля:

Сині гори Австралії Р

У вагонах розводять серйозний кут: Я проходив камери і мішок своїми руками так, щоб вони не стрибали на голові одного переднього:

Сині гори Австралії

Причепи мають панорамний дах:

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії р.

Сині гори Австралії

Ось багато прогулянок нижче:

Сині гори Австралії

Установки про складне життя колоністів:

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

До правого і лівого з доріжок є неприпустимим товстим. Ви можете побачити, як важко знайти свій шлях тут:

Сині гори Австралії

Ще одна визначна пам'ятка - гора з отвором. Попередньо можна прогулятися там, але зараз через небезпеку розпаду, прохід був закритий:

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Нарешті, ми були показані давнього малюнка: кенгуру, прокочені списком. Сучасні вчені подряпиняють свої голови - які звернули його і чому (нативи не живуть в цих частинах), але судячи за аналізом гриба, картина більше 10000 років:

499.00 Р

Ми повернулися до Сіднея водою. Я взяв кілька вечірних фото міста:

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

534650 р.

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії

Сині гори Австралії