Толстячки

Я відчуваю, що я втратив її. Я не хочу, я втратив.
Іноземець про Пелюка та Василя Івановича. Коли Василь Іванович зловив Петку на Анку, і він стрибає з вікна і швидко розміститься на дачі.
до Що ви робите тут? - Чапай просить.
- Poop ... - Петті реагує на час.
Василь Іванович дивиться на слідах діяльності.
- Чому собака?
- Неспішно боротися за революцію!
ресурсно зрозумілі маршрути.

Здавалося б, ми стали брутальні в битві за революцію. А росіяни щасливі вкраденого Криму.
Курка з вогню зловить наші очі, і вони будуть засліплені феєрверками.
Дійсно.
Толерантність є дуже крихким.
Я все ще відокремлю зерно з шаффа, але це стає важче.

Не потребує поливу. Завжди легше захопити, ніж зрозуміти, прощення і прослуховування.

Що сталося?

Обидві сторони висить зуби дракона.
Безсумнівно, неадекватні, як Farion, Мирошниченко та інші клоуси нашої політичної партії зробили все, щоб отримати мускули. Правда, вони були блідими, і вони отримали все на обличчі - це відбувається найчастіше. Вони невигідні політики, обмежені люди, і тільки сліпий чоловік може називати їх патріотами.
Але що Путін і його асоціанти зробили...
В принципі знищується вся система балансів. Проаналізовано міжнародні договори. Глобальна безпека – це ризик. Чи є це повернення до біполярного світу?
Але найнеприємнішим є зв’язки між Росією та Україною. Для багатьох років ви можете прасувати до тих пір, поки вам подобається, але це. Початок 2014 року буде переоцінено протягом десятиліть. Чому? Тому що хати об'єднує. Історія Крима об’єднала більшість росіян і виконувала їх як переможців. Це щось, щоб бути гордим.
Історія Криму об’єднала більшість українців, пробудили в них патріотизм і любов до країни. А причина цього стала приниженням і непристойним сусідом, родичем, народом, з ким розмовляють українці.
Що виросте на цьому компості перемир'я і приниження, в яку кидають зубці дракона.
Ну, звичайно, не любити!

Ви щасливі про можливі збирання?
Я не.

Ось чому я відчуваю, що я втратив терпіння і толерантність. Не обов'язково ворога. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тимчасові союзи занадто часто пробиваються в спині. Я дуже хочу, щоб не втратити обличчя людини, але я боїтеся, що кожен день це легше і простіше зробити.
Ян Феолетов Ваш текст за посиланням. й