Модні всерединірси з усього світу діляться секретами успішної кар’єри (частина 1)

Коли мова йде про кар'єру, кожен має свою відповідь. Хтось з дитинства побачила себе в певній ролі, а хтось зробив несподіваний рішучий крок до кар’єри своїх снів у поважному віці. Кожен має своє місце в житті. У модному середовищі є сотні людей, які успішно розвивалися в галузі моди. Як це робили, ви знайдете відповідь в статті.

Anita Patrickson, стиліст

Я один з тих щасливих людей, які мали знайти роботу, що я зараз адирую. Я не знаю, що саме я хотів зробити і роботу стилиста, як тільки не здавалися перспективним або навіть високим платним. Я виріс на фермі в Африці і нічого не робив з модою. Ми плануємо працювати в якості кореспондента CNN, але в очікуванні початку моєї практики, моя фінансова ситуація майже вимушена, щоб отримати роботу в найкоротші терміни. Серія приємних нещасних випадків привів мене до офісу журналу Allure як помічник. Під час моєї першої пагони з Патріарчкою Demarchelier і Амбер Валлетта в Ньюпорт-Біч Каліфорнія я зрозумів, що будучи стилістом був мій істинний виклик. Це була пляжна серія, але велика кількість модних аксесуарів, взуття, ювелірних виробів і загальна атмосфера стилю зачаровує мене. Я був навіть плутаний - Я не завжди підбираю ювелірні вироби або взуття правильно, я був трохи відволіканий, але Павло Кавако, провідний стиль зйомки, як і раніше бачив в мене майбутній професіонал. Я повинен бути вдячний йому, здається, що з його легкою рукою я, хто я зараз. І я дуже люблю!

Claire Distenfeld, власник бутік Fivestory / Bayer

Я працюю в мистецтві протягом багатьох років і відчув, що мої інтереси не обмежувалися цією зоною. Мій естетичний смак вимагав більше, але інтелектуальна сторона моєї особистості завжди був змістом все, що було пов'язано з красою. Я занурився в інший світ, який відкрив свої очі на світ моди. Виявилося набагато більше, ніж спостерігачі, які використовуються для перегляду. З'єднання моди з мистецтвом, музикою і навіть літературою стала очевидною для мене. І перетворився світ моди, щоб бути більш динамічним, ніж світ мистецтва.

Джоян Король, цифровий директор Harper's Bazaar

У старшій школі я захопився серією, де дівчата неймовірно люблять моду. Все, що я бачив на екрані, був миттєво включений до мого особистого списку бажань. Моя головна перевага була тому, що мій мама знав, як зшити і радісно погодився реалізувати свої сміливі ідеї. Я хотів бути оригінальним. Завжди вийшов. Я отримав старше і пішов до коледжу. Фінанси не мали багато спільного з творчістю та модою, тому я закінчився на курсі дизайну Parson. Я перший відкритий WWD (Жіночий щоденник) і підписався, але не читав його. Я вже на своєму шляху до Нью-Йорка, щоб отримати роботу на саможурналі.

Faran Crentsil, модний письменник

Я уявляв себе як акторка або письменник. Мій батько був фотографом і нашим будинком завжди був наповнений фотографіями з різних міст, включаючи Лондон, Мілан і Париж. Я виросла в оточенні різнокольорових книг, серед яких часто втратили свої підручники. Коли більшість моїх однокласників були відкриті до класичної літератури, я навчалась біографії Stella McCartney. Коли я був 15, я отримав мої батьки, щоб купити трохи чорної сукні. Обмеження снів було виглядати принаймні трохи, як Kate Winslet або Gwyneth Paltrow з їх витонченістю. Недорогий одяг Бананської Республіки був далеко від ідеального, але він змінив життя. Я відчував розкішний, впевнений і дуже сміливий. Після того, як я зрозумів, що одяг може змінити спосіб, який ви відчуваєте себе, ваше тіло, ваш живіт, ваша поведінка і навіть ваше майбутнє. Це була точка наконечника, коли ви зрозуміли, що щось досить просто може змінити своє ставлення до життя в цілому.