Beyonce грації сторінок журналу Out

Американський співак в стилі R’n’B Beyoncé грали на сторінках журналу Out та спілкувалися з журналістами видання. Про свій новий альбом, а також про його ставлення до фемінізму та сексуальності. Фотографи були Сантьяго і Маврикіо, стиліст – Lisa Cooper.

(Б)

Бейонсе на кришку З

Про альбом:

Коли я записав XO, я був холодним. Я тільки записав його протягом декількох хвилин, як демо і вирішив відкинути, поки не відчував себе краще. Але мені дуже сподобалося недоліки в записі, тому я залишив оригінальну демо.
«Сімейні дні, які намагаються отримати ідеальний звук. Дисциплін, терпіння, контроль, правда, ризик і простота - це все, що я думав про те, коли я зробив альбом. Я знаю, що моя музика слухається дуже різними людьми, тому кожен раз я спробую створити найкращий і чесний альбом, спробувати перевершити свою попередню роботу. Я мав дати йти на тиск і очікування, і просто говорити з серця.
На рівні жінок і чоловіків:

«Я жінка в чоловічому суспільстві і у мене є феміністична психіка». Але ми всі рівні, не тільки чоловіки і жінки. Ми всі рівні, і ми всі хочемо, щоб бути щасливими, просто бути, хто ми хочемо, щоб бути любим, хто хоче бути коханим.
Бейонсе на сторінках

Про жіночу сексуальність:

«Жінки повинні мати можливість керувати сексуальністю. Є два стандарти, коли мова йде про сексуальність. Чоловіки безкоштовно в цьому відношенні, на відміну від жінок. Це божевільний. Стародавні уроки подачі та накладення крихкості Ви можете бути підприємцем, матір'ю, художником або феміністом – що ви хочете – і все ж бути сексуальним. Це не взаємно ексклюзивні речі. й

Бейонсе на сторінках