Російські ЗМІ, цитування Медведчука, визнана Україна в складі РФ. Тому не існує меж. . й

Ось ми йдемо, як очікуємо!
Я хотів залишити тему на ранок (ночі все ще не найзручніший час), але щось, стюко, зроблено Медведчук і шістдесяти відповіли вчора.
І як я виглядав в воді, я буду пізно вранці.

Я чекав аргументів, що Україна не має кордонів, і тому немає нічого не порушувати з Чуркіна, але хлопці в Кремлі вирішили, що ця підробка не погана для побутового споживання.
І, відверто я не чекаю, що російські ЗМІ будуть реагувати так швидко на маловізутний ресурс. Мведчука. Він є коумом Путіна з Медведевом, але навряд чи це сайт активно контролює.

Це, є інформація, яку Москва чекала – і відчував майже миттєво. Таким чином, отримано черговий доказ роботи Медведчука на державному господарстві в Україні. Але це трифлі - кожен вже знає, що там ніде ставити стигми на старому чоловіку Марченко і його шизоїдної Шкоди, які збивають на зоні для поширення лікарських засобів.

І якщо вчора російський (і Медведчук – спеціально вирушив на своїх сторінках – тільки Медведчук і Ксюша в «Інтерестах») троли не змогли сказати нічого незрозумілого, то рано вранці отримала керівництва, почав дублювати той самий текст (різні IPs, різні профілі, але абсолютно той же текст з однаковими граматичними помилками).

А потім Кремльські ЗМІ витягали з баченням проблеми. Вони не помітили себе, але звертаються до «міжнародного юриста», «одна з найбільш відомих політиків України», «колишня голова адміністрації Президента». Віктор Медведчук повідомив, що у випадку в’їзду російських військ на так звану територію України не можна говорити про «порушення кордону», адже кордонів немає.

У той же час, є ряд спотворень, є посилання на неісную заяву Генерального секретаря ООН і непристойну заяву за раніше обережним Назарбаевом.

Але все в порядку.

Російська сторона навмисно плутає поняття. Відправлення до Медведчука, Назарбаєва та з якоїсь причини Генерального секретаря ООН, який нібито дав ексклюзивне інтерв’ю (затримання!) до англомовної програми «X-фактор» (який сам собі вже безглуздий – дивитись більше), хлопці стверджують, що між Україною та Росією немає кордонів.
У той же час використовується термін «демарація», не дуже розуміння його сутності.
Демарація (як просто, на пальцях я поясню знову) - позначення на землі вже затверджені кордони. Умовно, прикордонні посади. Сьогодні, це мох. Але демарація здійснюється на підставі підписаних угод, які існують.
Митниця також входить до системи демаркації.
Але хто дійсно потребує вводити людей як Росії, так і в Україні.

Ми не розглядаємо посилання на виступ Генерального секретаря ООН у всьому – добре, він не міг сказати тим, що Медведчук «інтував» його. Навіть Назарбаєв був обережним - він сказав «загалі» про кордони, згадуючи «з’єднання сайту» (!). Ми говоримо про кордон в цілому, але не підписано «секцію». І тут можна інтерпретувати по-різному.
Кремльські ЗМІ, звичайно, скажуть, що немає прикордонної угоди (Я дивлю, що президенти підписалися в 2003 році, а парламенти ратифіковані в 2004 році?), і тому все навколо є родовим.
Тим не менш, ніхто не приховує те, що є сайт – морський розділ – над якими суперечками постійно проходять.

Не було активної демарації, Не одна думка про те, що необхідно було спорудити паркан між двома колись братськими людьми. Назволено, що «залежність» російських ЗМІ вважається кордоном – не документами. Немає паркану, немає кордону.
І ось вони намагаються поставити в розум росіян. За допомогою Назарбаєва, старшого чоловіка, який починає вижити з свого розуму (диво, що Путін тримає свої кульки?).

З’ясуйте, що більш ніж 100 країн визнають кордони України, і Путіна та його шість країн СНД не бачать кордонів. З поданням «Українського патріота» Віктора Медведчука.

Питання, чому це не так?
Чи не існує достатньо доказів про нього?
Чи є урядом, що веде переговори з Кремлем через нього? Стара людина Марченко, я пам'ятаю, регулярно консультую Тимошенко.
Ваш текст за посиланням. й