Весна та жінки

Тепер трохи прогрівається, тепер сама весна почнеться, з бульйоном зелені, гормонів і ароматів. Я завжди шукаю після цієї весни. Тактика судді повинна бути нерозривно пов'язана з поняттями, такими як клітка і сюрприз. І ви повинні подбати агресивно, наполегливо, або не допоможете.

До театру і піти в театр, ви ебать! Ну, звичайно, в відповідь, круглі очі і "що я не бачив в цьому театрі". Тут потрібно показати наполегливість: «Зроби голову, коли ви були в театрі? й

Після того, як один раз у Франкі на «Свіжку» отримав, якщо я пам’ятаю правильно – кінець дев’ятих І Хостікоєв мав монологу про жінок. Вже кілька разів повторилося в характерному тоні: «Жіночі!», а потім про рідних і всіляких речей. Це "Жіночі!", тому захоплено виражений, глибоко. Сприяє крихкості, тонких рецепторів парфуму, мотивує подальшу недбалість і ось «Жінки!». А як і в той момент той же вальс від Булгакова «Майстер і Маргарита» і навіть вище - феєрверки.

Я відчуваю, що коли-небудь, так як я залишаю будинок, дихаючи в повній мірі, і вітер вологий, вже теплий, і в моїй голові це: «Жіночі!» Я люблю цей час.

Хто хоче піти в театр?