Любов - це те, що божевільність.

Китайська жінка Xian Yangweng дуже рада зустріти свою справжню любов, що вона зносила весільну сукню в день за останні десять років. Чи знаєте ви? Не на всіх: ви повинні зрозуміти, що вона пройшла. Тепер вона 47 років, і в 18, Xian був викрадений, взявся з рідного міста і продається до старого чоловіка. Вона повинна змащувати його і жити в недбалості протягом 15 років, але потім вона нарешті отримала відвагу відпустити.

Народилася в місті Джимо, місто в провінції Шаньдун Китаю, і приймала в місто Ліній, де вона була рабом, що працює в полях. Коли вона втекла, вона закінчилася в с. Ліуань, де вона допомогла місцевій жінці. Вона врятувала Xian двічі, не тільки укриття її, але й запроваджує брата Чжу Женлан, який одружився в 2004 році. Це зробило її так щасливим, що вона вирішила носити нічого, але весільні сукні.

Спочатку вона мала лише одну сукню, яка вона носила. З кожним сезоном до кожного сезону з'явився Xian пізніше. Вона говорить, що перед її шлюбом вона знає тільки образи і насильство - нічого більше від чоловіків. А потім я зустрів Джоо, який лікував її дуже по-різному. Вона не могла вірити, коли він запропонував їй.

Місцеві жителі знаходять Xian дивний, особливо коли мова йде про роботу в пишній білій сукні. Вони навіть покочені прізвиком для неї - "Сестра Весільна сукня". Однак думка місцевих Xian не піклується: весільні сукні є важливою частиною її життя, і вона продовжить носити їх. Чоловік не піклується про те, що він знає, наскільки щасливий він зробив свою дружину.

Ось тільки одна справа неправильна: Я не можу законно одружитися, тому що вона зрозуміло не має ніяких документів про її попередній шлюб. Однак місцева поліцейська станція з огляду на виключення, щоб зробити шлюб офіційною. Це сучасна казка.