Британська модель Daisy Lowe писала книгу

Британська модель Daisy Lowe написана кулінарною книгою, присвяченою здоровим добром. 60 решетів в одному випуску ілюструють, як замінити цукор іншими, корисними і натуральними інгредієнтами.

Дайсі любила варіння, так як вона була підліток, і до того, вона припускає, солодощі були звичкою. Згодом вона змогла подолати її і знайти натуральні «супутники» для цукру, не менш смачні. Вона передає її результати в солодкості і світло.

«Світність і світло є результатом мого кулінарного пошуку, я довго намагався освоювати мистецтво приготування смачних страв, які не впливають на фігуру». Я хотів зібрати колекцію таких рецептів, щоб ви могли одночасно насолоджуватися добрими і не пошкодити ваше тіло. Моя рецептура залишить навіть найчарівніший солодкий зуб. Більшість страв буде безглютеновим, без вершкового масла і рафінованої без цукру, які підходять для веганів, Lowe - сказав він.

Згідно з Дайсі, вона хотіла поділитися цими рецептами, оскільки вони дійсно працюють. Модель сказала, що вона мала більше енергії, вона почала спати краще і хворіти рідше, поки не заперечуючи себе солодкими.

18654

Книга ділиться на сім розділів з цікавими назвами: Кричить для морозива, худі пудинги і зробіть вас чудовими тортами. Випуск заплановано на 3 липня.