8 книг про життя, які ви вірите в краще

Вчені зарекомендували, що книги найкраще допомагають боротися з стресом. І такі добре збережені способи, як прогулянка, слухайте музику, розмову з серцем - все виходить до магії книги. А деякі роботи, наповнені хабаром з хорошою і яскравою вірою в кращому вигляді, можна взагалі використовувати як ліки і слід продаватися в аптеках. Сьогодні я пропоную вам 8 кращих препаратів для боротьби з стресом, втомою і побутом.

1,1 км П'яні зелені помідори в кафе "Семістанок"
Фанна Прапоргія.

Історія книги, життєва книга про таких звичайних людей. Ймовірно, тому близько мільйонів і мільярдів читачів по всьому світу. Книга не для нічого не називається еліксиром радості, щастя таблеток, які необхідно приймати в невеликих кількостях. Книга навчає вас бути щасливим і любовним життям, незалежно від того, наскільки важко це може здаватися. І кожен герой цієї маленької, чарівної книги живе так: шукаючи щось добре в сумі, посміхаючи при поганих, живих, навіть якщо дуже важко.

Бог ніколи не заблокує двері, поки він відкриває інший.
Ні, не боїться смерті. Побоюючись життя, яка почала нагадувати їй сірого номера очікування в інтенсивному догляді.
2,2 км Щоб вбити муки...
Гарпер Лі

Дитяча книга без дитячого значення. І знову - про краще, добре, пошук щастя серед кращих пейзажів. Чарівний бонус - це можливість зануритися в атмосферу свого дитинства, Америка тих років, провести пару днів під спекотним скрабним сонцем, грати з дітьми і ходити по школі. Увагу також приділено недбалим проблемам: расизм, рівність, насильство. Але як все це презентовано, як навіть в сумі є краплина радості і віри в кращих. Кожен повинен бути в змозі зробити це, і життя буде набагато краще і простіше.

Це люди, як це, вони думають занадто багато про іншого світу, і вони не навчаються жити на ньому.
3. У Вино Дандельіон
Рей Бредбері

Найдавніша, найстаріша книга. І мій улюблений. Рекомендується для психічної привабливості, відсутності тепла і відсутності сонця. Зробіть в невеликих порціях, відсмажуючи кожну історію, кожен епізод. Думаючи в кожну думу, переживаючи разом з героями цієї сультри, спекотного літа в Green Town, Іллінойс. І не дивляться, якщо ви відчуваєте сонячне горіння вашої шкіри, відчуєте камені під під підошви вашого нового тенісного взуття, пахнуть свіжозрізаною травою, смакують вино з кульок. Ця книга є концентрацією щастя, влітку та дитинства під одним покривом.

р.

Коли людина сімнадцять, він знає все. Якщо він двадцять нерівномірний і все одно знає, він ще сімнадцяти.
Любов, коли ви хочете бути з кимось в чотири сезони. Коли ви хочете запустити з кимось з весняної грози під бузками тушковані квіти, а влітку збирати ягоди
і плавання на річці. Восени разом варити варення і ущільнити вікна
холодний. Взимку допомагають вижити холодні і довгі вечори.
4. У Сад чарівність
Сара Едісон Албанія

Один з найчарівніших і незабутніх романів останніх років відкриє двері казки, допоможе вам прийняти особливий погляд на світ і стосунки з іншими людьми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тексти пісень, а це означає: І не боїться, що вони можуть залишити без того, щоб стати постійним у світі, тому що нічого в житті триває назавжди. Просто відкрийте своє серце в світ, фантазію і любов, живіть сьогодні і вдихайте. І в цьому допоможе роман-myth “Garden charms”.

Я навчаю людей ближче. Якщо вони залишають, вони залишають. Якщо я не вижити його, я не вижити його. Це може стати будь-яким.
5. Умань Лікування меланхолі
Рей Бредбері

Як один з героїв цих магічних казок говорить: «Коли все втрачено, є надії». Ця фраза є головним мотивом цих коротких, життєпідтверджуючих історій, на сторінках яких завжди є кімната для сміху, посмішки і тепла, наповнюючи хабарм почуттям щастя.

Не дайте надії. Коли все втрачено, є надії. Ви завжди повинні вірити в щось.
6. Жнівень Ключі до королівства
Ах. Й. Кронін.

Поставити всі упередження і не шукати релігії на сторінках цієї чудової книги. Релігія тут, але це не leitmotif, це тільки декорація. Прикраси для звичайних людських делікатесів, пасовищ, розчарувань, віри та доброти. Це дивно гарна і яскрава книга. Без пристрастей чоловіків. Історія звичайного священика, який зумів зробити так багато в своєму короткому житті і знайти віру: не у вищих повноваженнях, але у людей.

Він є державою, в якій він перестає сподіватися.
7. Про нас Килимок для вітру
Халін Хоссеіні

Дивовижний дебютний роман, соковитий, проникаючи історію про дружбу і лояльність, добробут і почервоніння. Книга стала однією з найяскравіших явищ літератури за останні роки, а її автор вже називають живою класикою і справжнім генієм. Що так особливо про цю книгу? Я запрошую вас зануритися в цей образливий реальний, але в той же час яскрава і цілеспрямована світ автора, і знайти відповідь в цих чарівних сторінках.

Просто з ними, з відвертим, відкритими людьми. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що всі інші є однаковими.
Не вірити поширеним говорінням про те, що вони кажуть, «відій і вирощено». Минулі клатчі у вас люблять кіготи.
8. Поліна
Елінор Портер.

З точки зору впливу ця дитяча книга є найсильнішим антидепресантом проти жорстокості і несправедливості світу навколо нас. Книга хороша, позитивна, дає надію і віру в кращих. Якщо ви сумні, погані, ви не знайдете місця для себе - візьміть пару уроків віри в кращому з маленької Поліанни, і життя стане набагато простіше і краще. Ви побачите!

Габаритний зображення

Я завжди ненависний понеділок вранці. Паулін навчив мене бути щасливим, що це було понеділок. І тепер я кажу собі, - Що радість це понеділок. Ще один тиждень до наступного понеділка!