Автономний ремонт автопередач BMW E38

У мене є чудовий автомобіль: BMW e38 730d. З часом з’явилися світлі тремори при переході 1-2-3. Один день, в процесі руху був сильний штовх, але автомобіль їздив далі. Я зустрілася з Б, Коли я був про йти, я повернувся назад. Рух автомобіля. Я водіння і не збирається. Я даю газ, 2,000 штовхається і коробка потрапляє в аварійний режим, який є нормою. Передача 4 примусово. Уважні громадяни заявили, що розбирання коробки в будь-якому випадку, і це було проблемою в механіках, не в гідравлічному контролі. Дослідження ринку коробочих виробів призвело до розчарування висновків: видалення та встановлення APP 5T.R., ремонт, в тому числі запасних частин і роботи 70-80, а рівень їх майстерності настільки високий, що вони дефекти і викласти вартість безпосередньо по телефону.
Я вирішив зробити це самостійно. Я купив інструмент для 12, отримав від друга в плювати разом. Підтриманий гідророз'ємом, щоб не пошкодити керівництва. Повернувся 20см і витягував гідравлічний трансформатор. Уже кілометр 10 легше, і його можна випадають, при цьому розбиваємо привід масляного насоса Akpp. Зняти повністю, довести до чистої, яскравої і теплої кімнати пацієнта.

Друковані 3 книги: фірмовий ререйдер, каталог запасних частин та інструкція по гідроблоку ATSG

р.

Друкований і приклеєний повним автоматичним контуром передачі. Ну, мій тато зробив це, для якого я подякував йому дуже багато. Потім я виклав дрібні деталі безпосередньо на контурі, який зробив його дуже легко побудувати.

Розкрутити зливний болт і монтажний брус роз'єму положення

Поверніть коробку над. Розгорніть піддон. Магніти в сумному стані

Вимкніть фільтр, видаліть роз'єм блокування електронних клапанів і датчиків. Розгорніть гідроблок. Ми тільки рулонні болти з великими головками!

Видаліть запірні пластини датчика швидкості валу і масляних труб. Моя болта зламана. Відтрахана невелика дірка під сердечником і розірвав молоток.

Видалити 2 замки, під ними 2 пружини. Обов'язково прибрати 2 гумові рукави з пружин. Не працює коробка. Нові рукави в комплекті подушки. Не шкодує.

Це те, як нафтові труби стояли, щоб не забувати :

, Україна

Щоб зробити його більш зручним для роботи, ми відкрутимо вихідний вал. Немає фото, я покажу вам химер від керівництва.

Тепер ви можете натиснути 180 і поле буде нормально працювати на спині. Далі відкрутіть дзвіночок з насосом з корпусу коробки. Щоб зберегти насос на животі, залиште ці болі.

р.

Виходить так. Поставляючи вузол біля

Поставте коробку на спині, видаліть качку, під ним підшипник. Ми не забуваємо про качку! Я звернувся до того, щоб бути «виправною детальмологічною детальмологічною». Дуже дякую.

Видаліть вхідний вал.

р.

Видаліть фіксуючий кільце і демонтаж вузлика.

І ми бачимо кульприту! Класична проблема цих коробок: тріщина вхідного вала

Походимо. Видалити підшипник

Видалити кільце блокування

Затискання дроту до валових отворів, видалення гальм D E і зчеплення C. Він виходить дуже щільно. Потягніть повільно, торкнувшись на окружність вузла. Це цей вузол, який чіпляє гумові рукави я писав про вище. Не забудьте витягти.

Вилучення планетарних трансмісій. Поставте коробку вертикально. Розмотувальний гальмівний F.

Моє тіло високого тиску. Сушім.

Ми починаємо дуже відповідальну роботу. Розбирання і миття гідроблока. Ця фотографія допоможе перекручувати праві болти.

р.

Видалити вузол з перемикачем швидкості

Розкрутка опорних планок клапанів і пружин

Видаліть запірну пластину з середини каналу. Всі деталі ретельно і послідовно викладені. Ми їсти банан :

Р

Моя мийка плити, потім дизель. Моє клапани. Перевірте відсутність пошкоджень і цілісності каналів в плиті. Змастити клапани athp і встановити назад. Штани кручуються рівномірно так, щоб не пошкодити що-небудь з моменту, відповідно до керівництва.

Ми ще робимо це. Починається відповідальна частина. Під металевою накладкою купаж невеликих елементів, які бажано не втратити. Фото No, від ATSG

Ми промиваємо все, відкладаємо зміни, змінюємо накладку (в комплекті), перекручуємо з моменту по інструкції. Вимкніть тримач електричних клапанів і регулятор тиску. Миття, удар, зміна кілець. Ми. Немає фото, вся увага була в блокі, щоб не забувати нічого. Я поставив кота :

, Україна

Деталі тут.
Капітальний комплект 1058 298 022

Фільтри 2 шт: Гідравлічний фільтр 0501 004 925

Вхідний вал 1058 270 040

Комплект фрикацій: Комплект зчеплення 1058 298 015

Комплект гальмових болтів F: COUNTERSUNK SCREW 0736 401 054 12 шт.

Початок складання. Замочування тертя в е.

Зберіть гальма Ф. Вставте поршень Ф. Перед тим, перевірте його для цілісності гуми. Знос в майбутньому призведе до невдачі включення задніх передач. Мінь був дрібним.

466889

Встановіть пружину, вставте півкілець. Я стискав пружину 3 шт.

205854

Виходить так. Аналогічна процедура здійснюється з іншими поршнями, змінює гумки з набору.

Почати збірку фрикційного пакета. По-перше, кладемо дзвіницю. Він має хвилястий профіль.

739444

За пружиною виходить сталевий диск.

За диском є тертя вагонка

Знову ж, диск йде, потім патч, і так далі, ми набираємо весь пакет. Останній для установки товстого диска.

Пакет закривається кільцем замка. Виявляється таким чином.

407239

Розбирання всередині гальма. Видаліть припускник, вимийте, збираємо.

Р

Збір гальм. Отримати вузлик. The трюк пішов десь :

Початок складання планетарних трансмісій. Ось візерунок:

Збір водія. Фіксований замком кільце.

Встановіть в корпус, закріпіть кільце

Вставте гальмівну F в корпус накипу, попередньо заглибте крадіжку. Болт його вгору.

Увімкніть, вставте вихідний вал.

Встановіть сонячну передачу.

411892

Збирати далі, покласти другий сонячний, закріпити кільце

Встановіть проміжний вал

Увімкніть його, доверніть вихід, вставте його в коробку.

Збір гальмівних пакетів D E і зчеплення C. Покладіть кліп в.

р.

Встановлюємо вузлик на вал планетарок, не забуваємо підшипника.

Brake D E в корпусі

Збір зчеплення C і налаштувати. Фіксований замком кільце.

Ми збираємо вхідний вал я змінився.

848582

Зберіть зчеплення B. На фото це без упаковки тертя. Наберіть пакет, закріпіть його кільцем.

Покінчуємо вузол. Зосередок знову злетіти...

Поставте вузол в коробку. Довгий і нудний. Ви повинні отримати пучок паз в важку деталь. Виходить так.

Ми відкрутимо масляний насос від дзвінка. Розбирання, миття, зміна оменту, збирання. Ми надягаємо нову накладку з комплекту. Набір на ящик. Ось керівництво. Насос повинен легко стояти і щільно. Якщо є проміжок, то вхідний вал не повністю піднімається. Ми робимо дзвіночок, ми закручуємо все до моменту.

Продуваємо труби, кладемо їх назад. Ми встановлюємо гідроблок. Розтягуючи вручну

Зміна задньої оменту, встановити вихідну частину. Ми надягаємо колодку на піддон, закручуємо піддон ручним моментом. Встановіть перемикач позиції. Ми беремо коробку під машину. Залийте в гідравлічний трансформатор про літр ат. Дуже акуратно вставляємо в дзвіночок. Якщо легко обертати, закрутіть вихідний вал, але припиніть рукою. Підніміть коробку, витягніть 2 напрямні, витягніть решту болтів. З'єднайте роз'єми управління, вибравши кабель, викрутіть кардан. Зніміть повені отвір. Залийте близько 4л сала, поки він заливається назад. Ми починаємо двигун, коли він знизився. Заливаємо знову. Коли третя людина починає витікати, він проходить кілька разів на позиції Д-Р коробки. Залиште його в R і тримайте його. Заливаємо. Як тільки вона йде назад, ми викручуємо кору. Перевірити рух автомобіля вперед і назад. Ми щасливі.
Бюджет: запасні частини 28 р.р., ол. 10 л, інструмент близько 12 (Я не мав нічого).
English, Українська, Français... Контакти
Я зробив. Дуже дякую. Запитайте відповіді

-img64---

Кредит: радискулл

-img65----

Джерело: рибальська сітка