Шукаю своє почуття.

Про це заявив керуючий екс-прем'єром Майкла Шумачера Сабіна Кем, що спортсмен, який знаходиться в лікарні в Греноблі, відновлює свідомість. Раніше було повідомлено про те, що в стані Шумачера є позитивні зміни.

"Після трьох місяців коми, Шумачер починає прокинутися", - сказав Кем Sky Sports. Ми завжди з ним в цій тривалій і складній боротьбі. Ми не втратимо впевненості, що все буде добре. Ми хочемо подякувати Вам за багато слів. Але в той же час, знову, будь ласка, перевірте, що ми не хочемо обговорити деталі того, що відбувається. Щоб захистити конфіденційність Михайла та його сім'ї та дозволити лікарям працювати в спокійному середовищі. й

В кінці грудня минулого року Шумачер, 45, впало під час катання в Мерибель, Франція, і вдарив голову на скелі. Після введення клініки в штучну кому.

Джерело.

Михайло Шумач відкрив свої очі і почав реагувати на голоси людей.
Деталі під вирізом ...

Новини сім-разового здоров'я чемпіона 1 все частіше захоплюється. Після трьох місяців в комі він почав відкривати очі і реагувати на голос людини.

За словами порталу modsport.com, звертаючись до слів Schumacher manager Sabine Kem, відомий гоночний драйвер показує ознаки свідомості. Kem Вона сказала: Довіра до відновлення буде тривалою і важкою, але команда в Гренобській лікарні має впевненість.

Згідно з італійською газетою La Gazzetta dello Sport, Schumacher реагує на очі на світло і різні звуки. Німецький Bild am Sonntag також повідомляє, що 45-річний показує реакцію на голоси.

Подруга сім'ї Шумачера, Жана Алесі, колишнього драйвера Formula 1, відвідав Михайло кілька разів в лікарні. Він також зробив оптимістичне прогнозування. «Михайл раніше відреагував на біль, якщо натискається, наприклад. Але це може бути несвідома реакція тіла, він сказав Тиждень швидкості. «Що не дивно, що в його стані були чітко позитивні зміни», - сказав Алесі. Михаїлові родичі і я відчував рельєф і радість, хоча ми ще далеко від відновлення.

Ще один хороший друг Шумачера, його командир Феррі Феліпе Масса, також підтвердив, що спортсмен почав реагувати на голоси. «Я просто не можу висловити свою радість. Я молився щодня для свого здоров’я, зазначила Маса.

Нагадаємо, що 29 грудня під час катання на лижах французьких Альпах, 45-річний Шумачер впав і постраждав тяжкою травмою мозку. Ведучий був госпіталізований в гренобній лікарні. Він занурив дві операції і занурився в медичну кому.

Джерело.

Джерело: