Шанхай Експо

Автор пише: Шанхай стоїть за вікном. Найдовший житловий будинок з відмінною рослинністю біля підніжжя стоїть спокійно навпроти. На боці була звичайна восьминога дорога з виділеними мережами для громадського транспорту. На її ліву була футбольна поле. Вид не відрізняється від інших сусідів у Шанхаї. Це не інноваційне привілейоване закрите місто Сколково. Це нормальна комуністична спальна зона.

, Україна

З зовнішньої сторони наш павільйон виглядає більш ніж пристойним. І всередині є повний опис. Не скажемо, що вежа склали стель, але не існує техніки для їх очищення, тому від дощу висить над бідним глядачам.

П'ятнадцять хвилин їзди від готелю Shanghai Apple Store. У суботу, коли четверті iPhone підуть на продаж за 700 доларів, другий Apple Store відкриється. У нашій країні на четвертому iPhone президент особисто йде в Каліфорнія, але він має достатню кількість одного, своїх однодумців він приносить не новини про відкриття Apple стороні, а не iPads в кожному Ель Дорадо, але. У нас є iPhone, крім того, будуть на продаж в суботу — грандіозні долари. Але я ще люблю свою країну. Я народився в ньому, я живу в ній, я працюю в ньому, я не обміню його за кордоном, Я мріяв, що в деяких випадках буде нормальні дороги, нормальні будинки, нормальні міста. Я став дизайнером. І я почав думати про оформлення міст. Міністерство культури і духовного розвитку Республіки Саха (Якутія) запрошують мене взяти участь у круглому столі, присвяченому проекту «Олонківська земля» (http://olonkholand.ru/). Все відбувається в російській павільйоні на світовій виставці в Шанхаї. З дистанції ви можете побачити, що росіяни всі хребти, крім власних і китайських. Не кожен англійський динамік може зрозуміти, що це Росія. Тільки витончені цінителі визначать, що матипарник з знаком осені перед входом є універсальним ідентифікатором.

Inturi відвідувачі показали свічку (albeit, підключений до гнізда) kiosks з нашим основним нано-інноваційний експортний продукт - перемога у війні 65 років тому. Хто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У світі буде вижити, особливо, оскільки ми все одно не пропонуємо.

На всьому величезному павільйоні покажуть весь російський розвиток - кольоровий принтер на склі та інших. Відчувається, як я отримав в Поліграфмаш 2010. Але вона проходить швидко, оскільки принтер є одним і нічого не навколо нього. Я не скажу вам знову, хоча. Якщо ви ретельно підете по павільйону, ви можете знайти кут розатому і щось, що мій непрофесійний вигляд визначає як секція декадово-ступінчастого PBX 1911, виготовленого Erickson в Санкт-Петербурзі. Але я можу бути неправильним. Може бути інноваційною нанотехнології. Тому перед ним є паркан і напис «Не доторкнутися руки».

Магазин продає футболки зроблених ебать в Китаї. Такий ступінь безсонності виставкового зразка навіть в наших магазинах не можна знайти.

Наш туш, все. Пожежний пуховик.

У павільйоні є двогодинна лінія. Люди не знають, що чекають їх всередині. Я потрапив в павільйон просто – Я прийшов з задньої в’їзді і попросила до політичного притулку. Китайська охорона мовчазно ненависла гнучка огорожа і нехай людина говорить неперевершену мову. І реальний китайський в 30-градусний вогонь постраждає, щоб потрапити в чарівний світ Незнайки, де перед кожним супермегайперуком. burp є ознаки: «Не сидіти», «Не торкайтесь», «Не сидіти», «Не торкайтесь», «Не сидіти», «Не торкайтесь». І, звичайно, кожен дотик і сидить, тому що люди працюють сьогодні. Їм потрібно взяти картину з кожною лопаткою. У Нігерійському павільйоні ви знайдете лише знаки, такі як «Не доторкнутися» та «Не на продаж». Технології, за допомогою яких виконана сценарія і фарба не далеко за 1973 рік. Сама папір-маше шати, ручна розфарбована. Один дотик, інший сидить вниз. Свята сором'язливість, це говорить так.

Після вивчення двох квадратних метрів стружок натовп йде на другий поверх, звідки спіраль настає пастухальні галуциногенні квіти, двометрові огірки, псилоцибін полуниці, кислотні муміапушки, Єргидин Гуінанік, оя юдіо.

Я смоктати.

Читач має право перезапустити нас, що ми не бачимо пророку в своїй країні. Для заспокоєння читача - є павільйони докладніше. Наприклад, Хорватія. У Хорватії павільйон являє собою досить довгий зал з гірками на стінах, вхід до якого заблоковано аеродромними стрічками. Як, смак і сором'язливі. Це єдиний спосіб, що вони дійсно кладуть нас за ременем.

Тоді є Ангола, яка має надзвичайний вихід на асорті футболіста.

Є також Туніс, де радянський електричний чайник ментально застрягається в розетці.

Ну, є деякі дійсно fucking Westerners. Як Англія.

р.

Ви йдете всередині - і є мільйони полікарбонатних ручок, в кожному з яких, як і раніше, грузинських водіїв таксі в Волзі, щось було ущільнено на ручки редуктора.

Більшість всіх, німецький павільйон. Все в ній зрозуміло, технологія, виробництво, транспортери, насос-пилосос. А потім кожен переходить в круглий триярусний зал, в центрі якого висить мультимедійний м'яч. І два хости влаштовують шоу, де цей бал грає основну роль. І це хартик. А аудиторія виходить безшумно і в повному обсязі О.В., якби вони спілкувалися з Борисом Алефом. І тримайте тихого протягом п'яти хвилин.

76

У той же час обід був оголошений в російській павільйоні. Ми приїхали до російського ресторану. І сідайте. І замовив. І час проходить. І 10 хвилин. І 20 хвилин. І 30. І ні. Кожна людина повинна рухатися, кожен збігається. Тільки мене і Павло Андрєу, 70-річному діду, який запросив Якутса на круглий стіл, залишився. Повністю ой. Головний архітектор аеропорту Карл де Гаулле та десять інших. Він сказав мені про те, як він замовив Фрутгер навігацію. Для мене це був як живий апостоль, який розповідає історію життя на семінарі. І тут приходить офіціантка, і це — і закуски вже можна подавати? Ми не встигли поспілкуватися.

Зареєструватися

Категории

Смотрите также

Новое и интересное