Автопередача самовідведення ZF 5hp24

У мене є чудовий автомобіль: BMW e38 730d. З часом з’явилися світлі тремори при переході 1-2-3. Один день, в процесі руху був сильний штовх, але автомобіль їздив далі. Я зустрілася з Б, Коли я був про йти, я перевернув на задню передачу. Рух автомобіля. Я водіння і не збирається. Я даю газ, 2,000 штовхається і коробка потрапляє в аварійний режим, який є нормальним. Передача 4 примусово. Уважні громадяни сказали, що розбирання коробки в будь-якому випадку, і це було проблемою в механіках, не в гідравлічному контролі.

Дослідження ринку коробочих виробів призвело до розчарування висновків: видалення та встановлення APP 5T.R., ремонт, в тому числі запасних частин і роботи 70-80, а рівень їх майстерності настільки високий, що вони дефекти і викласти вартість безпосередньо по телефону.
Я вирішив зробити це самостійно. Я купив інструмент для 12, отримав від друга в плювати разом. Підтриманий гідророз'ємом, щоб не пошкодити керівництва. Повернулася назад 20см і витягувала гідравлічний трансформатор. Уже кілометр 10 легше, і його можна випадають, при цьому розбиваємо привід масляного насоса Akpp. Зняти повністю, довести до чистої, яскравої і теплої кімнати пацієнта.

Друковані 3 книги: фірмовий ререйдер, каталог запасних частин та інструкція по гідроблоку ATSG

Друкований і приклеєний повним автоматичним контуром передачі. Ну, мій тато зробив це, для якого я подякував йому дуже багато. Потім я виклав дрібні деталі безпосередньо на контурі, який зробив його дуже легко побудувати.

Розкрутити зливний болт і монтажний брус роз'єму положення

р.

Поверніть коробку над. Розкрутити піддон. Магніти в сумному стані

6739554

Вимкніть фільтр, видаліть роз'єм блокування електронних клапанів і датчиків. Розгорніть гідроблок. Ми тільки прокочуємо великі болти!

Видаліть пластини затримки датчика швидкості валу і масляних труб. Моя болта зламана. Відтрахана невелика дірка під сердечником і розірвав молоток.

Видалити 2 замки, під ними 2 пружини. Обов'язково прибрати 2 гумові рукави з пружин. Не працює коробка. Нові рукави в комплекті подушки. Не шкодує.

Це те, як нафтові труби стояли, щоб не забувати :

Щоб зробити його більш зручним для роботи, ми відкрутимо вихідний вал. Немає фото, я покажу вам химер від керівництва.

Тепер ви можете натиснути 180 і поле буде стояти на спині. Далі відкрутіть дзвіночок з насосом з корпусу коробки. Щоб зберегти насос на животі, залиште ці болі.

Виходить так. Поставляючи вузол біля

Поставте коробку на спині, видаліть качку, під ним підшипник. Ми не забуваємо про качку! Я звернувся до того, щоб бути «загальною деталлю» і довелося розібрати його. Дуже дякую.

доб.

Видаліть вхідний вал.

Видаліть фіксуючий кільце і демонтаж вузла.

І ми бачимо кульприту! Класична проблема цих коробок: тріщина вхідного вала

Джерело: