Вивчення сучасного мистецтва з Модних колекцій 2014

Картини відомих митців, сучасні експерименти, інтерпретації довгозабутих мотивів, графіки та акварелі - тепер потрібно вивчати мистецтво не в музеї, але в модних шоу. Я раджу поєднувати приємні з корисними і насолоджуватися не тільки модними нарядами, але і познайомитись з сучасним мистецтвом, який має масивно переміщатися з галерей до котів. Ох раз, o мапи ...

Робота Анді Warhol не збираюся впасти в тіні в будь-який час. Минулого року, на ювілей засновника поп-арту, відомого майстра провокацій, художника-фотооператора-продуцера, хвилі його виставок, що проковтають все. Модні подіуми на боці, звичайно, не залишалися.

Веб-сайт

Відомий творець 20 століття - це людина, яка є комплексною і без перебільшення підкорила світ своєю роботою. Не дивно, що зацікавленість у своїх роботах, і він став відомим в першу чергу в ролі художника, щороку тільки збільшується і його творчість є джерелом натхнення для сучасних митців.

Анді Warhol - дуже цікавий чоловік. Що таке його найвідоміші заяви? Не можна поділитись з вами кілька.

Іноді щось відчуває себе красиво, тому що це трохи відрізняється від оточуючих об'єктів.

По суті, «красиві» не привертають мене так багато. Я люблю подорожувати... Розмови людей роблять щось. Красиві - це щось. Не обов'язково поганий, я просто не знаю, що вони є.
Ювелірні вироби не роблять чоловіка більш красивим, але це робить його більш красивим.
Людина може сміятися або ставити. Коли ви торкаєтеся, ви можете сміятися, вибір є вашими.
р.

У колекції Diane фон Фуртенберга, яка надихнула своєю роботою «Квіти» у 1964 році та іншими шедеврами царя поп-арту.

р.

У світі Яя Кусама ще яскраві спогади про співпрацю відомого бренду Louis Vuitton і найдорожчого художника.

Влаштування цього 82-річної японської художниці буквально зробили бризки в художньому світі.

Не менш вражаючою була капсульна колекція минулого року, яка продається протягом декількох тижнів. Результатом є те, що як японська інтерпретація "Аліса в Чудоленді" в модному пазі і яскраві поєднання кольорів.

Популярність таких яскравих аксесуарів не дивно.

р.

У арт-виставці перетворилася кішка і Прада:

р.

За ідею інтерпеляції модних та арт-активних адвокатів та Олександра MCQUEEN:

Художні надсилання CÉLINE та GILES:

р.

І трохи більше творчих надихань на світових кулках:

АЛВІН КЛЕІН КОМПЛЕКЦІЯ

OSTWALD HELGASON

р.

ТЕХНОЛОГІЯ Римонді