Фото з привидами і неприємними явищами!
Лаура Н: 3 квітня 2005 р. фото було взято в Гетьманщині.
(Сміт кривавих битв під час американської громадянської війни)
5923559
Афіша Каан: Фото з Національної океанічної та Атмосферної. Фотографії показують обличчя демону під час основної бурі в Колорадо.
р.
Чужий тато: Я майже пішов з розуму, коли я бачив УЗД моєї вагітних. Я буду батько відчуження! Я так гордість мого відчуження.
Т.А. Доолей: У 2005 р. було відкрито сучасний приватний парк.
Vane: Juarez знаходиться в Техасі. Він був побудований біля старих і часто покинутих кладовищ. Жителі постійно скаржаться на велику кількість привидів. Це картина, яку я зробив одну ніч на кладовищі.
Грег Ворвуд: Ця фотографія була взята мною і сином на кладовищі Техасу в 2001 році
Mugsy: Ця фотографія була взята за межами готелю в Онтаріо друзями шахти. Коли вони показали його до господині, вона була захоплена і сказала, що вона була її тітка, яка померла 2 роки тому.
Patricia Zoeller: Фотографія, прийнята в 2003 році в занедбаному лікарні для хворих на туберкульоз (1926-1961). Лікарня славиться всілякими паранормальними явищами. Фото було взято на таку висоту, що наявність живої людини в отворі виключено.
Моя кішка загинула кілька років тому Нещодавно я фотографував місце, де чаша їжі зазвичай стояв, і це те, що сталося. Кіт справа.
Лі С.: Фірмова демон
Шайне: Я збираю фотографії мого сина. Коли я завантажив фотографії жорсткого диска, я був просто в ударі. Був дівчина в відкритті. Виключені рамки, так як цифровий був тільки придбаний
р.
Дайв С.: Ця фотографія була взята на Mount Bumpass. Бумпас взяв екскурсію цього місця, яке славиться своїми гусниками і кип'ятінням грязі. Одного разу він впав в окропу і вона була ампутована. Я думаю, що це старий бумпас з дерев'яною ніжкою.
Том Хендрікс: Це неприпустимо істота я фотографував під час фотографування мого дому батьків в Флориді
р.
Давид Н: Ми відпочивали з друзями в природі і відчували, що дивилися з лісу. Ми взяли деякі фотографії темного, і це те, що ми знайшли, коли ми подивимося на них на комп'ютері.
27277662
Ване: Паррал невелике місто з цікавою мексиканською історією. Місто є католицьким і дуже релігійним. Під час спуску в покинутий шахту я знайшов ікону Марії, стоячи, як і багато інших речей тут, з машиною. Всі автомобілі нумеровані. Коли я бачив кількість автомобіля з кремнієм, я був захоплений.
,
Erin: диво сталося в Fostoria, Флорида в 1986 році. На іржі з'явилася картина Ісуса з дитиною. З усіх куточків країни доводилося побачити її. Найпривабливіші потім продаються фотографії, як це для 3 bucks.
Привид пасажир Це один з найбільш незвичайних привидів фото. Жінка в заднє сидіння повинна бути в її могилі, коли фото було взято. Дружина водія зняла фотографії автомобіля. Вона сказала, що в машині немає. На фото видно мати жінки, яка загинула на тиждень раніше.
коричнева жінка з Raynham Hall, мабуть, найвідоміший привид фото на сайті. Фото знято 13.09.1936 о 16:00 під час зйомок журналу "Сучасне життя" у м. Рейнхем, Англія. Фотограф побачила, що жінка приступає до сходів і почав кричати до свого помічника. Помічник не бачив нічого.
Майк О: Моя дружина брата відвідала другу матір в лікарні. Під час очікування вона відіграла з нею камерний телефон і випадково взяла картину підлоги. Якщо ви трохи помітили фото, можна чітко побачити привидний хлопчик.
Одягнена Жінка Голий чоловік
Фото монахівського стоячого на вівтарі, виконаного в 60-х роках ХХ століття в одному з англійських церков. На даний момент він нічого не бачив. Але після розвитку фільму видно привидний монах. Ви можете побачити, що її висота не менше трьох метрів.
Фото було взято місцевим резидентом Тоні О Рагіллі на 19.09.1995, коли будівля в Шопширі, Англія випала вниз. На даний момент він фотографував Toni, ані його, ані люди, які стоять поруч, побачили дівчину, яка стоїть в дверному проході. Після перевірки експерти сказали, що фото було прийнято. Будівля обпалюється один раз в 1677 році. Цього року маленька дівчина Джейн Чум випадково влаштувала будівлю на вогонь зі свічкою. З тих пір, як і раніше, привиди часто бачили в місті.
Місілліман: Моя дочка і мій син-в-право знайшов покинутий мисливський ложок в Грузії. Ми вирішили взяти картину його. Під час зйомок дочка відчувала, що щось росло її. Який сюрприз при перегляді фото на комп'ютері.
4059754
311980
Привиди на могилі
Ця фотографія була подана на eBay. Один раз показує два привиди.
Ця фотографія була подана на eBay. Один раз показує два привиди. title=Привиди на могилу
Ця фотографія була подана на eBay. Ви можете побачити два привиди одночасно.
Я фотографував занедбаний будинок в лісах Західної Віргінії. Привид чітко видно на фоні.
р.
Зареєструватися