Один день в житті конструктора

Я вирішив, після того, щоб писати про себе, і про те, що робота зараз можлива і необхідна. Ось я буду писати, як мій день йде майже щодня.
70 фотографії

Взяти участь в 7:00 ранку досить демократично.

Потім сніданок. Кохання один

Поцілунок і піти на роботу.

О, я майже забули, мій 3D принтер зламався, я повинен виправити його.

свінгери

Ось він, мій ніч Я покажу вам прямо, я зробив фото довго, просто у зв'язку з подіями Майдану серед братських людей, я не хочу відволікати людей з теми.

р.

Все правильно, рухати тепло, почати. 7-40, час темряви

Неважливо, що хтось говорить, я люблю жити в центрі міста, піти працювати протягом 15 хвилин, з комфортом.

Так я прибув, спочатку пішов в магазин, звичайно, і на робоче місце, безпосередньо.

р.

Ще один погляд на мій офіс.

Для їди і часу сервера. Я не знаю, чому, але я ще вірую.

Все правильно, поверніть на чайник, змініть одяг і масштабуйте магазин. Весь магазин, який я запустив трохи більше, але я не дозволяю нікому в ці ЧПУ. Перевірте, що сталося і як він змінився на ніч.

Немає змін.)

Додано до [mergetime]1396537961[/mergetime]
Потім ми бачимо, що робота, яку вони заблокували під час керівництва доріжок справжніх фіксаторів і машинних інструментів. І ось вона, риба моєї мрії. Умілі Турки зробили цвіль, яка з якоїсь причини не закривається. The fuck вони хотів, dad's не збирається ебать з мамою. Це часто справа після китайської та навіть італійської мови.

Я забув мій малюнок.

р.

І, як звичайно, необхідно терміново, авто сировини чекають, але робити це сьогодні. Я готовий працювати за гроші, навіть безкоштовно.
Далі одягаємо їх на підлогу і кладемо на дорогу. Як видно, різання металу легше кипіння. Тому попе різак )

Ми дивимося на інші машини, ми запускаємо їх.

Натюрморт

р.

Коротко, ще 7 штук, + нові форми. Ці прес-форми для відкритого лиття з шприцом, у відкритому вигляді, виготовляються з алюмінієво-агнійного сплаву, дуже легко обробляти і служити досить довго (для відкритого лиття), але правда коштує дорожче, ніж алюмінієвий багато. Цей шматок «магнієвих» коштує 1500 рублів. Це на вогонь, до речі.

шемале

Натюрморт

шемале

Кошик

симпозіум) До речі, всі фіксатори, чоловіки до-рекрутингу або віку пенсії, я не знаю, чому, взяв один молодий хлопець на 2 дні і dasvidos, він не міг працювати 8 годин.

8375275

Ми повертаємося в ас, на комп'ютер. Що ми тут? Ми робимо їх як рекламна реклама для офісу, тому ми не отримуємо багато грошей для них, але робота працює.

В той час як я кладаю по фіксації форми, він готовий перевірити. Це те, що бджіл були для - спробувати на мами на тато, не знімаючи машини. Хочу сказати, що ця підошва заливається з пінополіуретану, як, коротко, дуже повітряний щит. Цей матеріал з дуже бідною рідиною, і тому у вигляді зазору до 0,4 мм. і ми ретельно вимірюємо форми до їх закриття.

3 рази, поступово знижувати батько, щоб мати була щасливою.

Додано до [mergetime]1396539608[/mergetime]
Ось рядок роз'єму простий, в цей день можна пройти через весь ряд розмірів. Ви можете літати. Якщо ви вбиваєте форму, ви платите самі.

Давайте подивимося, куди йде після фітинги.

Весь час роботи кип'ятіння.)

Додано до [mergetime]1396539879[/mergetime]
До речі, всі САД ліцензовані, Тут ця прога коштує 5 тис. євро, за одну машину. Варто трьох - шахтних і двох дизайнерів.

Продовжити роботу

Ось чому клава і миша чорні.

Працівник і багато необхідних машин, перетворений ручної роботи. Я не бачу ніяких поточних ліклінів. Машинні плуги як локомотив - Тарас може.

Ще одна машина, яка називається обробним центром, тепер майже не працює, до речі, ми продаємо "фануку", за ціною майже брухт, у нас є два з них )

Заздалегідь ми побачили заготовки частих розмірів, тому що все одно слід терміново

На шляху до обіду ми розглянемо підлегальні дизайнери, сором'язливі )

А так, в середині робочого дня, на вас чекає обід. Добре, що робити, війна і обід на графіку. Подумайте про принтер, подивіться на пацієнта. Ти напівкитайський бастард. Я закріплю тебе зараз.

3610Р. 4200Р.

Увійти

До двох. Ось вони, ручки техніки, на джипах розсіювання )

Додано до [mergetime]1396540657[/mergetime]
Brasss 3mm. cpu машини, молодий і перспективний розум, робота чудеса.

30 хвилин на обід - вибір групи. Ми працюємо до половини минулого п'яти. Дуже зручно доїхати до дому і півдня практично безкоштовно. В той час як час їсти мій овець. Миття бітуму 500-700 рублів варто

В той час як сутність є справою, готовим клішем, піскопластом і дати

Вдень не сильно відрізняється від першого. Ми ходимо, затверджуємо, перевіряємо, дотримуйтесь, команда, отримай люлу, так само, як і всі інші. Наприклад, пробивачі. Повідомляємо, що ZP і дизайнери мають лише справу, немає зарплати, зробили - отримали, зіпсували - платно і ніхто не. Це гідне. Замки мають зарплату. Ось чому гірше армії – просто працювати з усіма

форма

Навколо минулої п'ятірки ми всі пішли, готові до магазину і роботи на завтра. Для того, щоб отримати більше, потрібно зробити більше. А люди на заробітній платі, ви знаєте, як взяти півгодини.

Зареєструйтесь на нашу сторінку Тепер всі форми будуть працювати, будь ласка, власники з прибутком, ви з новою підошвою (для одного сезону) Турків - з торіонним словом, і мене з дениушкою.

Додано до [mergetime]1396541579[/mergetime]
Все, що ви бачите на фото, для ремонту. за час, все буде перероблено, коли немає термінової роботи )

р.

Ми беремо роботу (повторний) в домашніх умовах, і перед тим, щоб зігріти баняш. Сьогодні нам необхідно створити форму для цих взуття.

Додано до [mergetime]1396541740[/mergetime]
Фото було прийнято в домашніх умовах перед скануванням.

Додано до [mergetime]1396541926[/mergetime]
Це домашній сканер, в домашніх умовах. Я почав розуміти більше і більше тих аматорських радіостанцій з антенами на даху. Так як все обладнання не впишеться на підвіконні підвіконня, але щітка (04/07/2019)

млинці

Всі будинки.

до завтра

У домашніх умовах є сапра. Мій чоловік пішов на танець і залишив мені запит.

Плюс, ще один ковен для сканування. Ну, це більше намагатися. Якщо клієнт любить його або не ми знаємо (до речі, сканер вже продається, для мене є не достатня точність (+- 0.1 для мене є багато). Але я скажу вам прямо, я сподобалося.

Джерело: