Він смакує, як це було 20 років тому.

Привіт, кожен! Після читання теми про закриття Macduck я відразу пам'ятав Чебуреку, де мій батько взяв мене в один раз Не лежати 20 років тому = Останній раз я був там взимку і смак чебуреків залишався однаковим і незмінним. Зенік також божественний на мій погляд в області 35-40 рублів за чебурек. Тема не зовсім формат для основного, але це на розсуд модераторів і думки людей. Я думав, що кожен запам'ятовує місце, де смачно і недорого їсти, не вдаючись до всіляких продуктів харчування.

3 фото.

р.

У кав'ярні немає стільців, є стоячі столи, немає людей в вечірніх сукнях і скільки разів я був завжди запахи позитивності, чебуреки і трохи переварена =
Є чебурек з м'ясом або м'ясом, тобто немає різних з сиром, з овочами для ебать веганів, немає жабуреків з полуницею та інших нечудних. Але смак цих чебуреків буде залишатися з вами надовго, хто не хоче бути першим, щоб кинути камінь на мене сонник =

Кафешка розташована біля метро Схухарівська в 2 хвилинах пішки за адресою пров. Московський Панкрасевський, 2 (внутрішня сторона садового кільця навпроти Н.В. Склифосовського)
На обіді є багато людей, які знаходяться в обіді.
Пост не був створений для реклами, люди, які працюють там, ймовірно, не чули про Інтернет.

Я раджу, що ви поділитеся своїми місцями, де ви можете смачно і недорого без залучення величезного кола, без політики ткацтва, національності та інших цікавих тем недавнього дня.
В інтернеті в різних місцях багато, але ми згодні тут, як сім'я, так і один, хто не знецінить!

Так кожен має хороший апетит і хороший п'ятниця.

р.

Джерело: