Концентраційні табори на Архангельській землі (7 фото)

Ще один запис:
Працівники Міжнародного фонду добробуту тварин (IFAW) показали, що у Архангельській області були зібрані ті ж білкові ферми, де загиблі невеликі ущільнення піднялися протягом місяця до загиблих.
р.

Діти проведуть близько місяця, перш ніж вони загинуть.

Скрипки не завжди гинуть відразу, на місці. Найчастіше вони спіймані, упаковані в сітки і приймають, де вони виростають трохи і перетворюються в серку. Серк хутро цінується вище, він дуже м'який, легко обробляти. Основним споживачем такого хутра є південні європейські країни. Італія самостійно, згідно з експертними оцінками, імпорт до 200 000 танців на рік.

р.

П.С. Мисливці за кальмарами отримують за свою роботу 2-3 тис. рублів за сезон (дві тижні). Ця рибальня тепер переважно зайнята мешканцями Архангельського, лише кількома людьми з приморських сіл. Вони тренуються з іноземною технологією. Не існує «традиційної риболовлі» або питання. У традиціях Поморів ніколи не було полювання на кальмари і сироватки. Помор тільки мисливці дорослими ущільнювачами, тому що вони потрібні жири і м'ясо, і які м'ясні прийшли з куба?

На початку квітня стаття була опублікована в Россійській газеті на тему білкової риболовлі в Архангельській області. Я рекомендую вам прочитати його.

ОНОВЛЕННЯ: Зберемо воду:

«Я в цілому здивував, що опоненти загиблого забою ще мають деякі супротивники. Чи є жорстокість цієї торгівлі не очевидною? "Традиційний Поморан" ви категорично? І вертоліти, без яких неможливий цей вид риболовлі, мабуть, традиційні Поморські перевезення. Так, в кращому випадку з 60-х років ХХ століття ця риба боролася. Це дійсно є.
Одне з перших вражень чоловіка, які прибули на початку 80-х років, як вчитель в тих місцях, є цілим класом, що рятують від своїх місць і застрягають вікна: вправо перед школи, деякі некомпетенти спробували стріляти два коні і ще не змогли закінчити занурення тварин. А діти, що? Вони веселі. Тисячі ущільнювачів забивають щороку перед очима.
Місце, де тварини, які виловили на льоді, були вирощені до бажаного стану (це ручки добре відображаються в іншому) Це було досить далеко від с., але було так багато ліктів і вони скуштували, особливо вночі. Незважаючи на те, що вони були привезені вже в напіврозміщений і, прощав мене за фізико-фізіологічний стан, такий фрайт досвідчений під час польоту просто відокремлений від матері ліктів.
Одним з улюблених виразів місцевих дітей був: «Подаруйте свою катарку від мене!» Об'єм, руки. Катаракти - виважені лапами ущільнювачів - вони люблять грати в футбол. Потім сніг біля школи покривається червоним волоссям.
До їдальності, де діти копали, також вивели червоний шлях. З тих пір рибалки теж були. Виправте роботу, не виймаючи своїх родзинок (або скелянів - хит знає, які гумові помаранчеві комбінезони були належним чином звані). Чоловіки не п'ють під час пастки. У парі тижнів вони заробили багато місяців заздалегідь, іноді до тисячі рублів в 15-20 днів. Якщо ви хочете напою, ви не змогли. У с. за цей період було оголошено сухе право: страждання.
В цілому, в одному стилі можна продовжити дуже довго. Як мені? Якщо цей вид риболовлі має степові опори серед міст, то краще просто відправляти їх на таку поморське село не тільки на період св. Івана Wort, протягом декількох років тому, що вони сповнені "буколік" Померанського життя. Населений пункт Не можна нічого виправити. Вони виросли серед цього і вважають його досить нормальним. English, Українська, Français...

У Росії населення зеленої герметики на Білому морі менше мільйона. Але в останні роки населення МФАВ свідчать про різке зниження родючості, від близько 330,000 ліктів у 2003 році не більше 140 000 у 2007 році. Квоти для дорослих ущільнювачів, визначених спільною російсько-норвежською комісією, щорічно з точки зору особливого коефіцієнта 125-200,000 кубиків, які збираються в першу чергу для отримання більш цінного молодого хутра.

через Drugoi