р.
Мерседес перекопуються зліва на середню стійку, щоб краще. Люди розбивають відмерлих дверей.
Eyewitness nick78rus пише: Я не знаю, де почати.
Ми говоримо про досить неприємний випадок на вечору Субота, на Волхонці, в якому було видалено гнійну ацею заступника начальника щось-то.
У Санкт-Петербурзі поліція, яка, очевидно, посмертно пов'язана з законами, які він повинен дотримуватися. І дайте йому йти.
Немає того, що б не було Але він виніс два своїх пасажирів, нав'язавшись з водієм, майже вивели мене і кілька інших людей. Всі
У своїй кар'єрі я ніколи не був в такому поганому стані. Але я думаю, що я буду в порядку.
По суті, щоб розповісти сотні разів довше, ніж це сталося. Потрібно розуміти це і адекватно оцінити швидкість заходів на дорозі.
процеси. Фотографії нижче, і ось текст. Субота ніч, сонечко, 20:35. На Волхонці йде з Пушкіна в Таллінн шосе щільні
Рядок автомобілів. Швидко, 80-100, дуже незручно зустріти також щільний потік з перервами. Ну, я в потік десь,
Спокійний і спокійний. 600 м до Таллінн шосе (на GPS-навігаторі) Я бачу в лівому дзеркалі заднього огляду швидко літають
ксенон світло. Я ходию в щільному струмку, інтервали 15 метрів і швидкість близько сто. Скільки коштує автомобіль, щоб зловити мене?
- Пошкоджено, це понад 150, швидко зловживати. Тоді час раптом усаджує, повітря стає густою і неприємною, щільною і складною.
Обід як вигнутий олов'яний лист. Тексти пісень, а це означає: Нічого не сталося, як і раніше живий. Але Аннушка вже розливається маслом, і нічого не можна змінити.
Тільки швидко стоять на торцевому волоссі на вупі, і всі рухи стають повільними і дуже в'язними, так як в товстій і в'язкій сметані.
А потім є багато буффів, багато ліній сюжету - і всього половина другого реального часу. Автомобіль зловив мене за хвилину. Це красива чорна “мерин” класу «Е-клас», консервована «в snot». Я бачу його, див. твердий ось, за яким він рухається, оцінити його швидкість ("паси як стоячий"), див. вперед яскраво блискучий на сонці на контролі (" some джип"). Я думаю, що ви трахнув стрибки прямо зараз, ви idiot. Я починаю пальду газу (автоматично, і рухи повільніше, час майже варто). Мерин вже на корпусі попереду мене, два корпуси, три, вже попереду. Тверда осьова яскраво світить в вечірці травне сонце. Темний блок джипа швидко літають до нас. Його швидкість про те ж, як шахта. За ним можна побачити деякі автомобілі, все відбувається занадто швидко, деталі не можуть бути зроблені. Бракінг вже почався, але мій ABS ще німий - ніжка тьмяно не встигла відштовхувати педаль до кінця. До впливу автомобілів на зіткнення приблизно 0,1-0.2 секунд. Швидкість їх підходу, як я зараз розумію, становить 60-70 метрів на секунду. Для цих дробів другого «Мерин» пара разів виворітає на праві і ліві сантиметри на 30-40, але в останній момент тягнеться в центр, на джипах, на підстилці рамка. Він не зловив вогонь. Я можу подумати про це. Час уповільнює більше і більше, підіймаючи точку біфурації, за якою нічого не буде. Поле перегляду вузьок, залишивши тільки Мерседес і що,
Що відбувається за ним на вузькому провулку дороги.
Ще один момент. Між меліном і джипом є лише пара метрів яскраво освітлена сонцем.
Асфальт. Джип функції розмиті зі швидкістю. Мерседес чітко видно, праворуч і зліва від нього за весь метр пустого простору.
Вони ще живі. Час повністю варто, і всередині тіла є фізичний біль від швидко зростаючого
натяг. Мерседес бігти неадекватним і ебать, але гордим і утрудненим буде. Композит, поліцейський або чекіст. Господи.
Візьміть його, загорніть в пеклі. Немає вибору. Він завжди підбирає сумок, які скорочуються або пізніше.
І після непостійного паузи - страшний і хтивий удар. BBBBBBAAMMMMMMMM!!!
Тексти пісень, а це означає: Тіло не може тримати час, дозволяє його йти, і картина швидко прискорюється. джип різко піднімається в повітря вухо і залишає поле зору кудись зліва, вона обгороджена чорною важкою хвилею металу, скляною і пластиковою сміттям, яка ковтати з Mercedes-Benz. Приблизно, в важкому пуху, потужні холодні хвилі падають на чоло, піднімаються з глибоких пуделів на рухомих вантажівках. Дебріс - це неба, що летить прямо на мене. АБС хірпс, якщо це уповільнено tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok може бути викликаний хірп. Всередині хмари сміття швидко збивається по землі «Мерцеди», з нього збивається асфальтобетоном і охолодженням. Мерседес переплітається і відхиляється від визнання, тому він припинив обертання і заморожувати прямо перед мною. Хвиля сміття з важкою рмлем, нарешті, побачила мою машину, подряпина обличчя і м'ясування вітру. Що на боці я не бачу. Перед тим, як я, тільки цей ненавиданий чорний Мерседес. Три метри, два метри, інший метр...
Час повертається в норму. Моє авто стоїть ще, а з капюшона, крильця, дахові стелажі розсипаються сміттями іноземного скла. До приглушеного Мерседес залишався 50 сантиметрів. На скрапленому капюшоні "Мерса" шуддери прив'язують для залишків емблемної брудної стрічки св. Георга. Навігатор - до Таллінн шосе 500 метрів.
Все це, такий довгий і неперевершений опис, взяв рівно одну і на півгодини на дорозі, від зовнішнього вигляду «Мерина» в дзеркалі заднього огляду до впливу. Але в житті це завжди так – що відбувається в другому і навпіл, завжди вимагає довгих годин оформлення, нервів і терпіння.
І тепер, власне, фотографії в хронологічному порядку. Нервовий і жіночий - перейдіть до кальяну куріння.
Перша картина в три хвилини. Чоловіки з інших автомобілів вже заливали моторне відділення і асфальтобетонну піну, від гріха і почали вибирати пасажирів з автомобіля. Два з них. Не намагайтеся забрати водія, бо там немає водія.
Мерседес перекопуються зліва на середню стійку, щоб краще. Люди розбивають відмерлих дверей.
р.
Пасажири
Два. Перед молодою людиною не пряжений. Подушка кинула його в обличчя, але вона здається, він вже з розуму. П'яний
Або кам'яні. Людина, що лежить без руху, не рухається, ледь дихає, і пахне спирту.
А другий - джип.
Довгий погляд на Toyota Hilux Surf. Автомобіль вкрай сильний - водій не тільки збере, але і вийшов з нього самостійно.
Лімпинг. Користь високих кенгурутів добре видно.
З
Милосердя, в тому числі, продовжуємо отримувати пасажирів. Далі на боці ходимо перед мною, відразу поруч з яким
Були зіткнення. Людина нервово-куріння, огляд дошки.
Нафта протікає асфальтом і підошви прилипають до неї з непристойним звучанням.
вітара розбризується олією, хрот все на невеликих шматках до металу. Скло також в крапках, є тріщина вгорі дзеркала.
Тільки вихідний номер залишався негарним у Мерині.
Перший поліцейський, який з'явився на сцені, був кермом в одному стовпчику. «Ком назад, brethren, крок біля. . . ?
р.
свінгери
Ми-8МТВ Перед цим, на позолоченому кордоні, мій гальмівний причіп чітко видно - точка зупинки лівого переднього колеса.
Сурф був фліппінізм, тому що він кладеться на каналі. Я хочу, щоб я мав.
р.
Декілька часу перед прибуттям першого екіпажу ДСП довелося організувати проходження авто. Тяговий джем на Волхонці був до Києва шосе.
3610Р. 4200Р.
Сюрф, нижній вигляд. Жорсткий удар викликало всю енергетичну структуру машини,
Він навіть прокинув задній міст. В цілому автомобіль не відновлюється. Однак, чесно врятував життя власника.
Видалили живі пасажири з «Мерсу», перші «порушення» Далі
Команда прибуваного екіпажу ДПС заявив у телефонах, «з невідомою амбулацією відійшли їх.» Тепер найчарівніша річ.
видалення тіла.
Автомобіль дійсно шкода. Це не її несправність, що її майстер є аце.
Згідно з документами, поліцейський генерал, заступник начальника відділу власної безпеки Міністерства внутрішніх справ чогось там в Санкт-Петербурзі. Я впадаю прізвище. Це стає зрозуміло, чому він працює так швидко. Я маю на увазі, він, як, ебать жорсткий хлопець з залізними кульками. Якщо він пережили, то зрозуміло, що всі ми, які постраждали від нього, були виявлені винні спроби вбити його перед конспірацією. Я люблю людей.
Крю
DPS сказав, що вони побачили його тут на 140 два години тому в іншому напрямку, але не могли зловити.
Особливо вставлені.
Його родичі. Про годину пізніше родичі мухують з лікуванням і сльозами, але хоча аце чоловік більш-менш російська, чим по відношенню до родичів все більше.
Чечен-Armenian-Dagastan spill. У нас є велика етнічна сила поліції, матуся.
Мій капюшон і чол знову. Тріск у всій своїй славі. Через це аце.
гнійний, який майже загинув нас все, доведеться витрачати стільки часу і нервів, піти в трекери, замовити і чекати нового чола,
фіксувати новий автомобіль Він належить в пеклі.
Р
Прибув
Команди ДПС повністю заблокували трафік - протягом трьох годин. Це те, що виглядає сцена. Точка впливу - приблизно посередині між
"Мерсом" і "Сурф", метр від осьового на цьому провулку.
Ви можете чітко побачити, як росло масло від Mercedes, поки він шпинат.
Ми очікуємо екіпажу з виробництва м’яса.
М'ясоекстракційна бригада починається різання автомобіля.
І
Ось відповідь на питання, як драйвер Surf вдалося вижити. Колесо рульове направо. На лівому, теж все вийшло, а праворуч – нічого. Вирізати.
Зверху через зламане вікно.
Порятунок робітників екстракт м'яса.
Р
р.
Я не знаю, що пожежний відділ захопив молодих дівчат!
М'ясо витягується, метал витягується.
Ми проводимо її на кілька проходів. Довгоїдальні винищувачі в кабіні, стоячи всі три години в першій
Ми переглядали шоу як на телевізорі. На боці дороги знаходиться пілот, який вкритий шроудом. Пороги родичів Чечен-Арменського-Дагестанського
Це мес, який характерний.
Після витягування прасувки (як і раніше висить на каналі) мій шлях з брандмауера. Лоти нафти, скла та заліза.
р.
Тоді він був повністю темним, зйомка стала нереальною. І, в цілому, це досить рутинний.
Приходьте
офіцери поліції на різних рівнях. Ну, загинув великий постріл.
У своїх співробниць є тут. Я дуже сподобалося логіку цих хлопців.
Чисті руки, гаряче серце і холодна голова. Коли після читання шахти
Пояснення, пояснення та усвідомлення того, що він є фольгою,
Вони почали збивати: «Дуже відверто, сонник ... якщо це не було,
Я збере. Я кладаю його, щоб Що відбувається на зустрічі
Вбити всіх з автомобілем нормально. Головне не відволікатися.
Це добре для нього, і він йде. Добре, що він не взяв всіх з ним.
За винятком своїх пасажирів, які не впевнені, що вони будуть вижити.
Це все нормально. Величезна паличка паперів, схема нещасного випадку, поїздка до Борова ... все як звичайно в таких випадках.
Висновки.
Мій наступний автомобіль буде Pafik з величезним кенгуру і жирними.
сильні порції. Оскільки ви можете захистити себе від цих очок.
Тільки товстий шар металу. Найголовніше не залишити їх живим.
В іншому випадку з такими елапалетами, положеннями, з'єднаннями і родичами від полум'я
Ви завжди будете у вас. На стоячому шляху п'яний
Зустріч з подвійною швидкістю.
P.S.: Всі неділі в асах :