Как вбелл Toyota Land Cruiser

Пиріг Armor-shell пройшов на протязі століть (навіть, там був зірочок або стріли-армор). У нашій реальності наш традиційний автомобіль доріг вже додано до цього класичного протистояння.
Також варто відзначити конкурентів. Наприклад, символи «ненависті» Toyota Land Cruiser і наші рідні способи спілкування. Скільки підтекстів і прихованих сенсів цього протистояння! З одного боку, «крутки» по всьому світу є моделлю надійності і витривалості. З іншого боку, наші рідні Bueraks, в теорії, можуть розгортати будь-який час.
І, я повинен сказати, вони роблять. Більше цього. Що відбулося до цього 105-го «прокрутка» так і для японського СУВ, який навіть коментар неперехідний. Такі сли в цілому характерні для російської «класики» - вироби майстрів Togliatti з першого до сьомої моделі інклюзивно. Який здавалося б, призначений для таких доріг, але при русі їх на однакових дорогах не зовсім безпечний.
Так що тут можна навіть подумати про подвійний вплив на японську СУВ від російських реалій – і стан дорожнього покриття, і, якщо я можу сказати так, підібравши інфекційні зв’язки з російським обладнанням. І вкрай важко боротися проти такого вбивства.

Який круїзер! Навантажувачі слідують трактору.