Мерседес під Furoy (19 фото + текст)

Мерседес зламаний. Довго жити Mercedes.
Я пішов на вантажівку вчора. Всі живі. Всі здорові. Перша аварія в житті, де я щаслива про наслідки.

Про 15.10 на 358 км А/Д Москва-Санкт-Петербурга я хотів піти на станцію. Увімкніть правий вимикач, вирушивши трохи вправо. Це було +1 і було снігом. У будь-якому випадку, це ковзання. Я почав гальмувати, і автомобіль збирається. Звісно, теж, не в змозі уповільнити зліва, я почав обходити вантажоперевезення, але майже всі сотні метрів він був в області задньої лівої крила. Я намагаюся давати газ і залишити передній - автомобіль стеблінгу, але швидкість трохи збільшується, я не хочу підніматися під колесами завантажувального вантажівка потім. Випущений газ, гальма не прийшла, спробувала стейджувати - Zero. Як прогулялися по боці дороги, тому прогуляємось. Увімкніть станцію газу: кермовий круг на правій основі без педаль є нульовим, під газом - нульовим, поворот на бzelok заспокійливе минуле, перед асами вантажівки. Колесо рульового колеса зліва, гальма кріпиться, ABS rattle ... Перфоратор, запах гармати "Так, ти?" "Так."

р.

р.

Поки вони приходили до своїх почуттів - на в'їзді до бекколенки, де я спочатку хотів піти, запасна частина сповільнилася, чорний струм. Поки він запитав, що допомогти - Honda Civic blinks від afar, сигналів, Dimka і я зумів відійти, але BAH - Honda in Merca ass.

Всього: експериментально було встановлено, що реститут W210 сильніше, ніж Honda Civic, але не суперником вантажівки.
р.

Ми чекали 5 годин, багато інших випадків. У процесі старту пошуку вантажних автомобілів - кожен або зайнятий або відсвяткував 8 березня (на 9-му календарі, до речі). Поверніть автомобіль не весело. У результаті вони знайшли радіо, почали торгувати на повітряному або автомобільному носії. 1.5 години пошуку - знайшли голову Volvo з причепом для перевезення спеціальних транспортних засобів. Чоловік сказав, що зазвичай несе екскаватори та інші негабаритні. Він розповів багато цікавих речей - з його слів, хороший матеріал в журналі може навіть виходити;-

1 999 р.

р.

Голова і емоції від вантажівки є предметом окремої історії.

У МСК я перевантажився на вантажоперевезення і приймав до послуги. Очікується на розрахунок.
(Рівне)

Висновки та результати:
На каучуку (необхідний) не можна зберегти;
Навіть якщо ви не їздите - ви можете добре очистити;
Завжди застібка (ми були як пряжені, так і ніколи не шкодую її, у мене є синець на моєму підборіддя, Дімка – на грудях);
Мерседес щиро подякував мені за те, що я зараз на роботі, а не в лікарні або Богу забідню гірше. Якщо приділити увагу - витяжка складалася гармонікою, і не ходила в салон. Промінь-іє працює дрібно. Він добре.
Дякуємо за доставку вантажівок.
浜у 涓 蹇