Мерседес під Furoy (19 фото + текст)

Мерседес зламаний. Довго жити Mercedes.
Я пішов на вантажівку вчора. Всі живі. Всі здорові. Перша аварія в житті, де я щаслива про наслідки.

Про 15.10 на 358 км А/Д Москва-Санкт-Петербурга я хотів піти на станцію. Увімкніть правий вимикач, вирушивши трохи вправо. Це було +1 і було снігом. У будь-якому випадку, це ковзання. Я почав гальмувати, і автомобіль збирається. Звісно, теж, не в змозі уповільнити зліва, я почав обходити вантажоперевезення, але майже всі сотні метрів він був в області задньої лівої крила. Я намагаюся давати газ і залишити передній - автомобіль стеблінгу, але швидкість трохи збільшується, я не хочу підніматися під колесами завантажувального вантажівка потім. Випущений газ, гальма не прийшла, спробувала стейджувати - Zero. Як прогулялися по боці дороги, тому прогуляємось. Увімкніть станцію газу: кермовий круг на правій основі без педаль є нульовим, під газом - нульовим, поворот на бzelok заспокійливе минуле, перед асами вантажівки. Колесо рульового колеса зліва, гальма кріпиться, ABS rattle ... Перфоратор, запах гармати "Так, ти?" "Так."

Мерседес під Furoy (19 фото + текст) р.

Поки вони приходили до своїх почуттів - на в'їзді до бекколенки, де я спочатку хотів піти, запасна частина сповільнилася, чорний струм. Поки він запитав, що допомогти - Honda Civic blinks від afar, сигналів, Dimka і я зумів відійти, але BAH - Honda in Merca ass.

Всього: експериментально було встановлено, що реститут W210 сильніше, ніж Honda Civic, але не суперником вантажівки.

Ми чекали 5 годин, багато інших випадків. У процесі старту пошуку вантажних автомобілів - кожен або зайнятий або відсвяткував 8 березня (на 9-му календарі, до речі). Поверніть автомобіль не весело. У результаті вони знайшли радіо, почали торгувати на повітряному або автомобільному носії. 1.5 години пошуку - знайшли голову Volvo з причепом для перевезення спеціальних транспортних засобів. Чоловік сказав, що зазвичай несе екскаватори та інші негабаритні. Він розповів багато цікавих речей - з його слів, хороший матеріал в журналі може навіть виходити;-

1 999 р.

Голова і емоції від вантажівки є предметом окремої історії.

У МСК я перевантажився на вантажоперевезення і приймав до послуги. Очікується на розрахунок.
Мерседес під Furoy (19 фото + текст) (Рівне)

Висновки та результати:
На каучуку (необхідний) не можна зберегти;
Навіть якщо ви не їздите - ви можете добре очистити;
Завжди застібка (ми були як пряжені, так і ніколи не шкодую її, у мене є синець на моєму підборіддя, Дімка – на грудях);
Мерседес щиро подякував мені за те, що я зараз на роботі, а не в лікарні або Богу забідню гірше. Якщо приділити увагу - витяжка складалася гармонікою, і не ходила в салон. Промінь-іє працює дрібно. Він добре.
Дякуємо за доставку вантажівок.
浜у 涓 蹇