Заточування леза брита в піраміді. Практичне керівництво

Ідея не нова, і кожен, ймовірно, чули про це. Але не дивно, що в інтернеті про це дивовижне явище та інші непарності в піраміді. Я поділюсь досвідом.
Поверніть час від нескінченних фусів, контрактів, McDonald’s та Coca-Cola.
Після того, як ви думаєте про це, ефект заточування брита є одним з небагатьох справжніх чудес, які підтверджуються об'єктивно і це може бути зроблено протягом декількох годин.

Є інші цікаві речі від зарядної води, щоб відновити інформацію на компакт-дисках (!), але почати з лопаток, щоб переконатися, що це працює!

Вже в рік тому виготовлена модель гіпсокартону - вона дійсно заточує лезо брита від Gillette MACH3 Turbo. У мене вже заточений і поголена пара леза цього року (одна поголені, інший заточений).

У мене є піраміда з підставою 0,5 метрів, пропорції єгипетських чупів.
Я.
База: 500мм
Висота обличчя - 400mm
Довжина ребра - 480mm
Висота піраміди 320 мм
Висота тумби для лез - 107 мм

Матеріал стійкий гіпсокартон (як правило, ДСП, так і звичайний картон). Добре ріжемо, потім зрізаємо їх з малим або ножем, щоб в'язати разом. Клей з "рідкими цвяхами" "Момент".

Важливо, що підстава є квадратом і обличчями паралельно один одному.

піраміда орієнтована на краї до кардиналних точок (по краю не дивиться на північ, але край!!!). Орієнтація компас. Будинки на компасі можуть бути варені різними металевими предметами, такими як акумулятори, так що потрібно прогулятися по квартирі і шукати «реальні» на північ, як середнє напрямок.
Помістіть піраміду якомога швидше від м'яких об'єктів (ефект буде, але через спотворення будуть ослаблені).
Леза поміщається на картонну тумбу по висоті 1/3.

Важливо, щоб поверхня леза не торкалась нічого, і що леза повинна бути орієнтована на південь до півночі (або навпаки).

Час заточування - тиждень. Стара брита, яка не може бути поголені, буде відчувати себе краще і довше.

747350

Категории

Смотрите также

Новое и интересное