Тролейбус без ріжок

Я підкажу тут, щоб переглянути тролейбуси з значним (розроблений для маршрутного руху, не надзвичайних ситуацій) автономним проходженням. У вас буде багато фотографій і листів (як багато хто ще не знає). Коли я закінчую, я буду писати, але не порушувати його.

По-перше, покажіть про вітчизняні розробки.

Вперше на внутрішньому тролейбусі автономний курс з'явився в 80-х роках. Комплект високовольтних акумуляторів був обладнаний знайомим ЗіУ-682 у модифікації експорту 682UA. Ці тролейбуси були доставлені переважно в Болгарію, але вони отримали в Санкт-Петербург, Черкаси та Алмати.
Ці машини можуть красти без мережі лише кількасот метрів

85935404

У середині 2000-х років автономний курс почав встановлювати на багато вітчизняних моделей. Звичайно, його характеристики не дозволяють широко використовувати цей варіант для маршрутного руху - тролейбуси можуть crawl в середньому 300 метрів до кілометра на швидкості 7-10 км / год.
Ця опція дозволяє обходити аварію або ділянку пошкодження мережі, але це ще не гібридний транспорт.
У квітні 2011 року на російських вулицях. Потім підприємство "Сибірський тролейбус" створив сенсаційну машину - ST-6217M

р.

У оригінальній версії тролейбус був обладнаний літій-іонними акумуляторами. Вони дозволили подорожувати без підключення до мережі 33 кілометри

15 липня 2011 р. в Новосибірськ був запущений маршрут «семі-тралейбус». На батарейках пройшла частина дороги (до ЧЕС-5)

Фотостоп за допомогою тест-драйву тролейбуса.
У своїх словах: П'ять хвилин. І це весілля прибув. Я вже під проводами. Так само побачили їх, попросили дозвіл на фотографію Seagull. Я взяв картину і пішов до зупинки. Я вирішив парк поруч з вами на ходу. Я вийшов і взяв малюнок, як це. Я пообіцяв власнику Seagull картини. Дякуємо вам за те, що цей суперкар для такого короткого, але фотосесії.

р.

Наприкінці 2011 року тролейбус модернізував заміну батарей з суперконденсаторними блоками. Тепер дивний автомобіль може подорожувати більше ніж за сорок кілометрів. І почав подорожувати на сусіднє місто Ом (Толмачево аеропорту).

Відео презентація

Всі наступні машини оснащені блоками літій-іонних батарей і мають можливість автономної роботи до 60 кілометрів. Протягом двох років було вироблено сім таких тролейбусів, які працюють в трьох містах Росії.

У червні 2013 року випущено нову версію дивного тролейбуса - у випадку відомого тролейбуса Megapolis в Росії.

Літій-іонний акумуляторний пакет. Кількість сотень кілограмів електроенергії :

Відеопрезентація низькополого

Неподалік від них і головного труського заводу колишнього СРСР.
Наприкінці 2012 року тролейбус TrolZ-5275.07 перейшов на маршрут Саратов-Англес. Машина здатна проїхати без мережі близько 30 кілометрів. Після проходження випробувань тролейбус було відправлено на завод для рефінансування. На відміну від сибірських аналогів, завантажений тролейбус здатний подорожувати тільки на 17 кілометрах, а опалення в автономному режимі не працює.

Світ трохи більш різноманітний. Деякі виробники оснащують свої тролейбуси з дизельними генераторами. При необхідності такі тролейбуси можуть піти в будь-яку точку, але насправді в дизельному режимі перетворюється в автобус з електричною трансмісією (і від того, що не дуже висока ефективність). Цей простий і логічний розчин використовується ŠKODA.

Для дистанційного монтажу барбела на контактній мережі використовуються спеціальні гід-трапи.

З пневматичних циліндрів, які тримають бруси вниз, повітряні нальоти. Навесні, які натиснути барбекю на дроті, піднімаючи штанги вгору. Там, на спеціальних напрямах ковзають чітко на дріт.

У багатьох європейських системах тролейбуса відсутністю контактної мережі в центрі міста є стандартне явище.

Крім того, зараз активно працює над створенням акумуляторних автомобілів, які вже є тролейбусом складно назвати. Всього за кілька хвилин зарядки акумуляторів буде досить проїхати на десятки кілометрів.

Розробка таких машин займається провідними світовими транспортними компаніями.

Розвивається навіть на тему безконтактної індукаційної зарядки акумуляторів при зупинках.
У нас є головний тип автономного проходу на тролейбусі – «гуманна російська». Суть методу полягає в тому, що тролейбус прискорює, і спеціально підготовлена людина, яка працює за сходами на сходах на пересиханнях брусів, а потім тролейбусні валки через інерцію:

Є навіть спеціально навчені хлопці в Дюшанбе. Я сподіваюсь, що хтось зацікавився.

Джерело: