Натхнені цими постами, «Секрети канцелярського ножа» вирішили залишити п'ять сантиметрів. Тому що дійсно, багато хто не знає, що деякі інструменти, оснащення, слоти, паузи. Звичайно, кожен з вас використовував електричну бурю. Але не кожен думав, і чому, для якої мети на вершині хутрі.
6 зображень.
Я часто бачив людей, навіть тих, хто має професію безпосередньо пов'язане з інструментами живлення, коли працює з дрилем або перфоратором, тримайте їх так:
Я також чув багато людей, що говорять, "Чи ви, коли свердла зламала. І не будь-який, три, але чотири, або навіть шість.
Тепер подумайте, чому свердлить розрив? Так, тому що якщо ви свердлите з свердлом, як показано на фото, то силовий вектор, з яким ви свердлите переміщається з центру дрилі, як кажуть, при переломі:
Ну, дайте мені сказати вам секрет. Ця паза використовується для утримання інструменту, як це:
р.
Потім вектор сили спрямований рівно до центру дрилі. Триває свердло, а не тільки свердло, але і механічна частина електродрилі.
Це остання картина. Про нас Я забрав на дрилі. Проксимус
Про нас
З тих пір, як є багато супротивників цього бурового холдингу, я викладаю посилання (танки кінтос), що лідер серед електротехніки, Makita, думає про це.
Джерело: