Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як правильно провести свердло

Натхнені цими постами, «Секрети канцелярського ножа» вирішили залишити п'ять сантиметрів. Тому що дійсно, багато хто не знає, що деякі інструменти, оснащення, слоти, паузи. Звичайно, кожен з вас використовував електричну бурю. Але не кожен думав, і чому, для якої мети на вершині хутрі.

6 зображень.

Я часто бачив людей, навіть тих, хто має професію безпосередньо пов'язане з інструментами живлення, коли працює з дрилем або перфоратором, тримайте їх так:

Я також чув багато людей, що говорять, "Чи ви, коли свердла зламала. І не будь-який, три, але чотири, або навіть шість.

Тепер подумайте, чому свердлить розрив? Так, тому що якщо ви свердлите з свердлом, як показано на фото, то силовий вектор, з яким ви свердлите переміщається з центру дрилі, як кажуть, при переломі:

Ну, дайте мені сказати вам секрет. Ця паза використовується для утримання інструменту, як це:

р.

Потім вектор сили спрямований рівно до центру дрилі. Триває свердло, а не тільки свердло, але і механічна частина електродрилі.

Це остання картина. Про нас Я забрав на дрилі. Проксимус

Про нас
З тих пір, як є багато супротивників цього бурового холдингу, я викладаю посилання (танки кінтос), що лідер серед електротехніки, Makita, думає про це.

Джерело: