Сценічний міст. Красивий!

Сценічний міст - Я зумів, так як будівництво цього мосту на довгий час я дросель. Я зроблю впевненість в тому, що неадекватні хлопці, які просто відчували своїх кулаків одночасно, але тепер це не точка. Зібрано в кількості трьох осіб, чекаючи на ніч, ми почали зробити шлях до мосту над парканами і багато заміських будівель.

Після того, як підтримуюсь, я почав торкнутися в кабіни безпеки, як спати, почав бурити підтримку. Щоб потрапити на вирощені сходи, спочатку потрібно проникнути на атрію і через двері до вершини опори. Багато хто каже, що він відкрив двері, проходячи в атрію і на сходи, всі прості.

Не тут було, для безпеки, охоронець вирішив не тільки закрити внутрішню, а й закріпити дверну ручку з деревом. Після 15 хвилин, завдяки вищевказаним силам, ми змогли побачити в атріумі, в якому був сплячий охоронець, непристойно для нас, він прокинувся далеко, від дверей до сходів нам потрібно.

Я починаю з рестораном, пообіцяв відкрити в 2009 році, але через деякі проблеми з пожежної безпеки відкриття було перенесено на невизначений термін.
Сценічний міст. Красивий! р.

Всередині ресторану є трансфер з аеропорту.

У ресторані є тільки два поверхи, на верхньому рівні є ресторанний зал і оглядовий майданчик, на нижній - технічні послуги (в тому числі так звані ампери, які повинні виділяти коливання конструкції).

У ресторані на даний момент відкриття ресторану відбудеться на 3-4 роки.

4:00 a.m., січ.

У напрямку Крилатського.

Жовтень поле.

Scarlet Sails.

Московська міська і Мирак Плаза.
Сценічний міст. Красивий! , доб. 9

Будинок на Карамишевській набережній, Радіомішка Октод.

Підрядний канал видно на горизонті Кунцесеве.

Триумф палац і Останкіно TV Tower.

Lyudmila коментує hello :

Кабель вальц.

740994

Ресторан виглядає дуже футуристично.

Тепер про запобіжник, сходження мосту під чохлом ночі, а спуск був вже вранці, коли світло і птахи були твітіння. Потім ми відразу усвідомили, що ми не допустили мирного виходу, вони приховали флеш-накопичувачі, замки і так далі.

Внизу, ми відкриваємо двері до атрію, і з нас є купе 5 метрів, два або три секунди ми дивимося один на одного, він досягає радіо і ми різко в напрямку виходу, він наступним чином, охоронець, знезанений для нас 200-300 метрів, безпрецедентний для них прогрес.

Тоді він припинив і починав в ефірі радіо. За цей час ми практично залишили міст.

+ бонус, це зміна безпеки на місті.

浜у 涓 蹇