Монастир Монсерат в Іспанії (фото, опис)

Монастир, розташований на висоті 721 м над рівнем моря, отримав свою назву від гірської площі Монсеррата ("Слічені гори"), 50 км на північному заході Барселони, де тисячі вапнякових скель дивної форми піднімаються на невеликій площі 10 х 5 км.

Я пішов з минулого року теж, і я був дуже вражений. Для того, щоб дістатися до монастиря, точніше до стоянки монастиря, вам довелося приїхати по горі зигзаг. Коли я був водінням, я бачив місця, де було прокладено свіжу асфальт, це ознаки гірського краху, в деяких районах навіть каміння.

Коли автомобіль був остаточно паркований, ми переїхали. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. До речі, поїзд пройшов і практично вдарив мене.
p.s. він у верхній фото.

Це вид на в'їзд, відреставруються деякі будівлі.

Це також загальний вигляд, але ближче до самого храму. Ви можете побачити, що поїзд тут.

24381

І це в загальному в'їзді себе, по суті він більший, на фото він не настільки ефектний.

Коли ми вийшли там, сіли на лавках, сіли вниз, дивилися, як монахи проводять послугу, але я був більш цікавим в атмосфері храму, він був дуже красивим.

Так ви сидите там, знову я додав, його розмір дуже ефектний, на фото здається набагато менший.
Іспанські діти сидять прямо на поверсі :

Панорама.

Після того, як ми (м'я батько і сестра) пішли в монастир, ми пішли на прогулянку.

Незабаром ми допустили фрікулярну, вона йде вгору і вниз кожні 30 хвилин, є 2 з них, коли 1 йде вгору, 2 йде вниз, і вони обидва чекають 15 хвилин для людей, щоб зібрати, потім коли вони змінюють висоту, потім знову чекати 15 хвилин для людей, щоб зібрати, в цілому, якщо ви приїжджаєте, то ви, швидше за все, прийде назад в 30 хвилин або більше, так як в горах час летить непристойним і немає полювання йти :
За час і півпізнання.

Ось фото з балкона будинку, де настає фуншор. Є дах, і на даху є окуляри, дрібні речі, дитяча ніппа, і Дад має iPhone корпус там :

р.

Так само, як нижня частина дороги, яку ви отримуєте.

Це вид знизу, там було місто вниз.

Знову ж, загальний вигляд гір, уважно виглядають, але, швидше за все, ви не побачите :) є спеціальні палички і кріплення для альпіністів вставляються в скелі, я бачив пара, 100% екстремальний, і враховуючи те, що все ще згортається, ви можете соромитися себе страхом, і це буде досить ярмарок агаха.

Скеляний скелелазень.

Р

Під мостом, і вони писали в Інтернеті, що він просто згорнув.

470132

Загальний вигляд знову.

Будь-який з цих порід може згорнути, жорсткий. На рахунок залізничного вокзалу і просто дорога, кажуть, що там зважився блок 27 тонн.

Це дуже верхня, але ви не можете дістатися до неї на фріулі, ви повинні піти.

Це старий хрест вниз там, і вид знизу є містом і залізничною дорогою, і є ще один фрікулярний, який висить на кабелі, і він йде прямо вниз, для тих, хто не в машині.

р.

Наприкінці, перед тим як залишити ми, одягаємо пару свічок в свічниках, як це.
Також є номер, де ви можете залишити персональний елемент і зробити бажаний варіант. Наприклад, якщо болить нога, можна залишити придбаний протез, і побажати себе швидко, або писати в великому журналі, все написано в ньому, наприклад, можна писати і побажати всіх здоров'я, сім'ї і всіх ви знаєте. Ось ми йдемо;

Ось ще одна панорама:

Вид зверху з небезпечних порід.

Тут знаходиться річка.

Під вхід храму :

Я сподіваюсь, що ви насолоджувалися моїм оповіданням. Дякую за прослуховування :