Ласкаво просимо до Великобританії (32 фото)

Blogger Dachs пише: "Англійський напій більше, ніж росіяни".

Це як гаммада, це. Ми вже давно помітили про «викрадені російські свині», але ми ще не у верхній лізі, де британський, французьке і досить мало «справедливе» люди міцно оселилися. Я сам не кінчила гімназію (не дивно, щоб зібратися на літр і половину горілки на людину), але я був шокований, коли я потрапив до центру міста вперше в п'ятницю ввечері. Вирощування п'яти людей різного віку, шуму, шуму, дефекації на вулицях. Ми ніколи не бачили такої речі в таких кількостях... Визначені такі відмінності з інших важкої питної нації. ?

1) Так само французи в загальному напої більше англійської, але є кілька п'ятих там, тобто вони зазвичай п'ють, як це: на обід склянку іншого вина, ввечері пляшка або два вина, очі зіпсовані, настрій троянда, але все, не шукаючи пригод і доставити тривогу іншим. Правда кожен день, як це... Англійська вечори (особливо у вихідні дні) по-справжньому в п'яні людей.

2) З'являються п'яні на вулицях більшості країн є привілеєм нижньої колонтитули. Але не в SC. Тут середній і навіть верхній середній клас (більше на заняттях пізніше) не розглянути його соромно, щоб випити і помандрувати нічними вулицями. Є тільки одне правило – воно повинно бути в компанії (і бажано в барі або нічному клубі) вважати гідним. Випивання самостійно в домашніх умовах вважається поганою формою.

(3) Знову, у більшості країн, п'яна жінка на вулицях не дуже поширена. Але не в SC. Там, дівчата і тітки п'ють на парі з чоловіками, і навіть сказати, що вони є все ебать, ні. Примітити пристойні тітки не вважайте, щоб отримати п'яні устілки, а потім попадати на поріг нічного клубу і попросити відмовника викликати таксі. І все це перед колегами в престижній роботі. Це не шокує (як я вперше думав). Немає, це просто люди, які з'являються з ним. Так, до речі, щоб обговорити поведінку в п'ятому стані не прийнято (як часто чує нас "але ми п'яні вчора ... "). Це інший стиль спілкування, але більше на цьому пізніше.
Так, англійський напій все від пива до віскі і 70 відсотків gin. Молодь воліють пиво і ель і коктейлі.

Національні характеристики. Ірландський напій більше, ніж англійська, п'є 10-12 Guinness mugs a night не проблема. І Гуіннес не просто пиво, справжня Гуіннеса - серйозний напій - середня російська людина 3 кола справжньої Гуіннеса п'яна, 5-7 склянок роблять дуже п'яний. Скотс пити більш помірно з більшим тиском на Scotch і поведінці дещо більш стриманий порівняно з англійською мовою. Я не маю багато статистики про те, що вони живуть там досить інтровертовані в Уельсі, і я не був до цього району.

І ще цікавий факт. Для боротьби в пабі, навіть якщо прийняти до поліції наслідки, як правило, не буває, навіть якщо боротьба була серйозною (тільки без сильної шкоди, звичайно). Це національний спорт – багато людей, які йдуть на боротьбу спеціально. Ви можете знайти паб, в якому він налаштований, і по-друге, є цілий ритуал запрошення на боротьбу, тобто якщо ви випадково пасажир і не хочете боротися, то ніхто не підійде до вас.

1515997

88446.

Габаритний зображення

р.

р.

1641034

Р