Центр мисного Міста: Політехнічний музей, де потрібно натиснути всі кнопки

Я в даний час в Південній Африці вивчення місцевих настільних ігор. У місцевій області є багато з них. Головнай Природно, я не можу допомогти, але прогулянку по центру запитують питання. Це просто дика захоплення: ви можете відчути все, доторкнутися його, запустити його і перевірити його.

Що круто, майже все тут підійде дітям. Для них зазвичай це пригода – піднятися на космічних апаратах, запускати пневматичну ракету, контролювати м'яч з нейроактуатором, збити тапочки на трубах і так далі. Яскравий спосіб захопити інтерес до науки від 4-5 років.

Ретельно, трафікТут багато фотографій.

Все починається з моделі. свінгерий Ви повинні кинути м'яч ( планета) і подивитися, як довго і весело він буде обертатися, до тих пір, поки про хвилину її спіральна траєкторія не свербіж. Дитина нижче зловживає планетоїдом:

ЗалізничнаДе можна розпочати поїзди:

Габаритний зображення

Параболічна пластинай Дві ноги. Ви повинні потрапити в трюки і послухати те, що ваш друг збивається з іншої сторони:

Нейроактиваторй Обгорніть суху пов'язку навколо голови, натисніть кнопку - і потужний магніт починає рухатися нижче таблиці. Завдання полягає в тому, щоб перетягнути м'яч до супротивника. Верхній графік показує альфа-мозкові хвилі. Вам потрібно орієнтуватися якомога більше:

Природно, мій маленький опонент не може стояти і захопити м'яч своїми руками, щоб триматися. Ви можете побачити різницю в наших альфа хвилі. Я спробував грати разом, але це не працює.

І це Латинкий Позбавити кулі зверху, дивитися їх стрибати по всіх ділянках. З часом дзвонить дзвіночок, потім збивають на резонуючу пластину, потім розгортають на металевому рекордері. Ідея стара, ми навіть мали майстри, які роблять такі речі у вигляді кульок близько 30 сантиметрів в діаметрі. Ну, існують звичайні кульки здобування занадто:

Ви просто повинні приклеїти прямий бар в згин отвір. В дійсності, поломка шаблону дуже об'єктивна, тому що з головою ви знаєте, що це буде проходити, але коли ви це робимо безпосередньо своїми руками, щось зміни. Це «зрозуміття» – що відрізняє шкільну теорію від практичного розуміння, коли у вас є її в руках. А потім є теорія нижче.

Я, і коли ви шукаєте на цій картині, оціните знак. Такі нальоти з «Що робити», «Що відбувається», «Чому» та «Чому» мають кожен експонат. Зверніть увагу, що емпіричний досвід перекладається на реальні практичні програми.

Про нас електричнийй Спочатку ми зустрілися дротом в розрізі. Екран встановлюється на ріжучий, який показує анімацію про те, як електрони працюють всередині дроту:

Все, що ви хотіли знати про Випробуванняй Стійка в натовпі людей, часто літають вище і сходження більше на настільну гору, де є багато граніту. Зверніть увагу на підпис про стільникові телефони. Музей також є спонсором або спонсором Samsung, і тому вони знайшли дійсно класне розміщення. Також є найбільший робочий мобільний телефон в світі, який знаходиться в декількох кроках від цієї компанії.

р.

Не йти далеко, але для переміщення далеко. модель реакторай

Це місце дійсно класно. Інфрачервоний датчик бачить людину і обертається на вентиляторах біля бухти. Необхідно підняти духову пастку (панель на підвісці) так, щоб лампа працює на цій підвісці. Другий відсік - також світильники підсвітлюють на датчикі, і потрібно підняти сонячну панель так, щоб любителі працюють в відсіку. Ідея дикої простої і неспішної для навчання.

Електролізй Ви можете натиснути кнопку і подивитися, як це працює. При цьому потрібно обертати ручку:

Досвід з хвилеюй Ви гойдуєте гелем, ви переглядаєте хвилястість. Яйця є припливом до таблеток, де вони часто зустрічаються на таких об'єктах.

Зберігати переміщення. Ось варіації локалізованої гри, яку ми граємо. УбонгоДе слід розміщувати фігури в місцях. Це дитяча версія. В цілому африканська народна гра Убонго в Африці, як вона вийшла, ніхто не знає. Але, як тільки ви покажете, що робити (потрібно скласти фігурки як в титри інших фігур), кожен говорить про те, що він знає його з дитинства, і кожен викликає різне ім'я.

У музеї цих Убонго варіацій, мабуть, п'ять, від простих до складних.

І це школай І іноді кладуть цілу класну кімнату, і вони роблять різні експерименти.

Ніч звуку. Вчителі центру вже готують пригоди:

Ось хлопці, які навчать дітей.

Зберігати переміщення. Невеликий простір. По-перше, добре-вгорн. землеробствот.

Тоді Союз. Копія, звичайно. Але в місці нашого Роскосмосму я розподіляю таку копію до кожного наукового музею у світі, щоб вони знали, хто був першим в космосі. А потім місцеві жителі навіть не реагували на ім'я Гагаріна, але Армстроном відразу ж зробили стенд.

Корисні речі, які були спочатку зроблені для простору. Зокрема, знаменита ручка, про яку є так багато оповідання:

Бюгель різних труб для звуківй Зокрема, це потрібно вдарити з прикріпленою тапочкою, щоб будь ласка:

інді музика і творчість Зал:

Р

І ая! Тут дитина може покласти власні значки:

Р

Експерименти з кольором і світлом (Для найбільшої частини ми маємо їх у дитячих наборах – як хімічні експерименти, їх легко купити, для нічого небезпечного або мегакомплексу:)

940,000

Людо гра:

Теплопередачай Поставте пальці на одну сторону, подивіться на індикатор.

р.

Snakes і Ladders гра Дуже проста прогулянка для тих, хто просто навчається розраховувати:

308362

Дитячий сон Експерименти з частинками та статичною електрикою.

Компактна модель диска при високій механізації:

Ще одна варіація, яку я не знаю про Ubongo:

Стійка з головою на плащі - стіл з дзеркалами. Перейдіть у спину, поставте голову, і фото робиться.

Це гра знову (це час з нашого асортименту). Що неймовірно цікавим є те, що тут на іншому боці світу вони використовують саме такі ж чіпси, як нас. Ці декоративні камені, до речі, ще з якихось причин користуються великою популярністю серед акварелів.

Риба.Два акваріумий Просто розумне рішення. З'єднання з природою особливо важливо тут.

Це не Tardis, це шафа з технікою:

Пляшка Національний російський інструмент. Як мінімум вони намагалися переконувати мене з цього.

490262.

важка коляскаХто ходить до цих шляхів. І циліндр обертається. Якщо ви робите це, ви пам'ятаєте фізики. В цілому майже всюди тут інтерактивні кордони на гаміфікації.

Lego Кукурудзай Вони здаються спонсором центру. Деталі з маленьких йдуть до великих Неподалік столів з бульбами - це дуже зручно почати збірку безпосередньо на них.

Кут Садиста. Звичайно, потрібно знати про тиск. Політ на такому ліжку не болить. На останню гекпікнік на VDNKh хтось поставив стілець, як це, як я пам'ятаю:

Хороший старомодний пристрій для визначення того, чи є коні «плаваючий галок». Якщо це не для довгострокових ставок двох десятих джентльменів, які розробили цей пристрій, ми не змогли побачити сучасну анімацію.

М'яч, що не падає:

Хардкор проблема. Також добре торкнутися пальцями. Мило рішення?

Красивий. інфрачервоний harp:

Р

Ви перехрестите балку замість рядка, і це зразки:

876492

Найцікавіше місце для дітейй Ви стягуєте пляшки, ви кладете стиснене повітря в неї, ви пустили його, а ракетні пласти по тросах по 10-15 метрів. У той час як ми локалізували Alcatraz, ми дізналися, що цей метод надсилання листів на мотузках називається «вгорнути». Пххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

р.

Стенд з робочим будівельним обладнаннямй Вони будуються всюди в Південній Африці, тому стенд є соціальним. Я обов'язково зацікавлена в професії:

Так багато. термінал для різних цілей:

Тепер зайдіть. робототехнікай Тут діти навчаються зробити роботу і програмувати його трохи.

На екрані є наконечник про те, як зібрати. Ось результати:

Просто трохи ближче.

Постери з місцевими інфографіками:

У центрі міста є кілька прохолодних речей. Ви можете фізично скласти один другий, третій і два рушники.

Ось найхолодніші наукові пожертви я коли-небудь бачив: «Подивитися на гроші, смоктатися в чорному отворі». Тосса монета і дивитися процес захоплено:

Р

Проксимус Я не дізнався багато про настільні ігри тут, але у нас є власний навчально-науковий проект в Мосігра, і це, де я дізнався багато. І атмосфера місця, де діти можуть працювати і робити все дуже цікавим. Не пропустіть це місце, якщо ви перебуваєте біля мису Good Hope.

Джерело: habrahabr.ru/company/mosigra/blog/217757/