Кіркоров збити дівчину-директора

У скандалі з побиттям дівчини-режисера Першого каналу Філліп Кіркорова набирає імпульс.

р.

Поп-співак, після декількох днів відбиття, все одно пригнічений до травмованої дівчини. Кіркоров пояснив його акт «свідомість», який відбувається з часу його часу. Народний артист Росії пообіцяв лікуватися, і сьогодні він залишає країну, яка піднімає додаткові питання.

Підземелля:
За словами жертви Марини Яблокова, коли Кіркоров був показаний пейзаж і виставив світло для його виступу з Анною Нетребко, він сказав, що світильники світяться на очах.

«Я почав роз’ясовувати технічні нюанси художника, до яких він ірде відповів, що мій погляд не зацікавив його, попросив, хто я, і почав загрожувати фізичному насильства», – каже директор.

Майже відразу Кіркоров вдарив мене в обличчя, я впав, і він почав малювати мене. Все технічний персонал побачив це, додано Яблокова.

«Хто захопив своє волосся і починав драгінувати мене навколо етапу і змащувати мене. Немає нічого я можу зробити. Він вдарив мене в ногах, в животі, в шиї. На наступний день я міг важко ходити. У мене є страшні гематоми на ногах, мої ребра боляче, дівчина говорить.

Лікарі діагностували 29-річну Марина Яблокова з серйозними травмами до хребта, синці, крововилив лівого стегна і правої великогомілкової кістки, синець в нижній щелепі зліва. Згідно з дівчиною, вона також переносить ясна.

Співак відхилив її першим. Але пізніше він з'явився на офіційному сайті з апологиями та вихованцями.
«На жаль, я хочу поговорити про речі, які я вже давно боїться визнати себе. Я, мабуть, серйозний, співак пояснив на офіційному сайті.
«Дуже рік, я маю сильні захоплення, які мені не вдалося запам’ятати або зрозуміти, що я роблю. Я страждав від себе. І тепер я розумію, що мені потрібно серйозне лікування, говорить співак.

Це як відомі художники-колегії Філіпа Бедросовича прокоментували цей акт.

Валерія Меладзе, дізнаючись про акт Кіркорова, відмовилася записувати спільну пісню з ним на Новий рік. Трио Меладзе-Кіркоров-Білан повинен записувати спільну композицію, яка планувала повітрювати на каналі Один відразу після хімового бою.

Валерія: Цей акт є безсмертним. Я не розумію, чому ми скажемо все і запитуємо когось. Ось дума про те, що це не суперечка – це злочин. Ви повинні викликати речі, які вони є. Хто все це зробив!

Я не хочу коментувати те, що відбувається, тому що Філіп вже зробив все, щоб знищити свою кар’єру. На публіці не пробачить його для бджільництва жінки.

Я соромлюся не тільки для нього, але й для тих, хто там був. Чому не відреагують на цю поведінку?

У свою чергу, прес-секретар співачки Ольга Алексєєва заперечує, що відправлення Філіпа Кіркорова за кордоном для експертизи не означає, що він хоче приховати або евакуювати відповідальність, вона сказала.
"Якщо Кіркоров назвав для питання, він прийде до нього", - сказав він. Раніше Кіркоров, який визнав, що йому потрібно лікувати для боутів гніву, приніс публічну апологію до Марини Яблокова, директор Золотого Грамофона, збитого ним.
Напередодні 29-річної жінки відмовлено у укладенні договору про врегулювання з представниками співачки, проти яких вона попросила ініціювати кримінальну справу за статтями «неправдивий» і «інсульт».

З нами. Звісно, нам не було, але дуже факт цього ставлення є сумнівним. Народний артист Росії, я повторю. Для того, щоб отримати громадськість та інтернет-провайдер. Звісно, він не буде йти в тюрморт, але ми не можемо дозволити цю історію, щоб бути голодним. Ваша думка?