Як працює банк

Дуже обструктивна історія про те, як банк зняв свій некоректний рекламний знак на 7 місяців.

Р

Автор пише:
Знаходилося вексельна плата за будинок. Сила невелика 0,5 х 1 м.
Цей щит наказав банкомату одного з найбільших російських банків. На початку лютого з Москви на діловій поїздці не доторкнулися нікого, і загинув до «другого приходу», а друг прийшов до мене на початку лютого з Москви.
Він мав банківську карту і ввечері ми пішли на адресу на білборді, щоб отримати гроші.
Тільки 50м. На невеликій фабриці немає банкомату. Він сказав чотири роки тому, але він відійшов.
Я написав до банку безпосередньо через свій сайт.

Я писав і я заготів. У вересні я отримую відповідь банку.
Що я прочитав шок! А потім домашня планка мене застрягла, а потім я ставив ідіозію і бюрократію нашого «респектабельного і дуже респектабельного закладу». І ось що сталося. Спеціаліст, який написав мені відповідь від нещасного випадку банку (я не знаю інших пояснень) надіслав всю внутрішню кореспонденцію на моєму зверненні.
Я відправив лист з банку, як це, без цензури.
Всі імена, прізвища, позиції, що залишилися реальними (ціна повинна знати її «герої»!).
Назва банку, його домен і місто - винайдена з голови (приблизно офіційну внутрішню інформацію, я не хочу, щоб боляче дівчина, яка помилково послав мене все це разом з відповіддю).
Я видали багато зайвої інформації, цитування, поля обслуговування, адреси «Копіювати», «Повідомлення», «Імпортанс» тощо. Ознаки були також обстрілені як події розгортаються (за розмірами підпису, що вказують положення та структурні одиниці, було більше 10 ліній!)
Насолоди :

Р

р.

р.

487240

р.

Нарешті, секретар не може стояти його, а після годин він пішов і взяв картину цього щита.
Тоді я дізнався, що банк належить до банку.

Після того, як почалася довготривала кореспонденція (за кілька місяців) з усіма (в тому числі Москва), пошук відповідальних і знаходжених, хто це зробить.

367660Р.

Цей рекламний шов можна сміливо збити в стрибок з одним ударом молотка.
А замість адміністративного апарату банку протягом 7 місяців шукав винний, зміщений завдання з одного до іншого і сати штани і спідниці в офісах.