551
Основні проблеми
Світ повною мірою проблем: переповнення, складна транспортна ситуація, відсутність фінансів і навіть найпростіших інструментів. Все це сприяє ламанню креативності та генерує розумові шляхи досягнення цілей.
Прийміть, наприклад, цей вуличний фотограф, який вийшов з блискучим рекламним рішенням. Якщо ви знаєте, як використовувати камеру швидкості поліції, чому це не самому?
Невибагливі способи використання Про нас
78524531
Більше крутих, ніж смішний.
Одна сім'я в Лаосі використовує не вибухові бомби як шматки меблів (бомби скидаються переважно бомбардувальниками Американського Б-52 у 1964-1973):
І ці бомби підтримують курячі клітини:
р.
Тепло-холодильник
Відсутність холодильника не є підставою для пиття теплого пива.
Незвичайне використання стільців в туалеті:
Коли час очікування:
Погані батьки:
Це досить сумний вигляд. Відсутність іграшок змушує дітей грати з тим, що вони мають:
Ця швидка допомога не весела:
Чим більший вантаж, оригінальний спосіб його перевезення
Один драйвер, чотири пасажири:
Р
І тут три:
р.
Коментар фотографа на останні два фото: "Багай, Чад/Судан кордон. Вантажівки проходять через пустелі в Лівію. Автобуси, як вони можуть, перетягують на швидкості 15-20 миль на годину через дуни і пустелі дороги, по всій величезній нездійсненні Сахари, через райони, що знаходяться в шахтах і бандитів, через спірні вулканізовані зони, вздовж дороги, яка проходить паралельно кордону з Дарфуром. Вони проходять цей непростий шлях. Я маю глибоку повагу водіям і пасажирам цього не дуже вигідного маршруту. ?
Карачі, Пакистан, 6:30am
"Я маю свій шлях":
Прийміть, наприклад, цей вуличний фотограф, який вийшов з блискучим рекламним рішенням. Якщо ви знаєте, як використовувати камеру швидкості поліції, чому це не самому?
Невибагливі способи використання Про нас
78524531
Більше крутих, ніж смішний.
Одна сім'я в Лаосі використовує не вибухові бомби як шматки меблів (бомби скидаються переважно бомбардувальниками Американського Б-52 у 1964-1973):
І ці бомби підтримують курячі клітини:
р.
Тепло-холодильник
Відсутність холодильника не є підставою для пиття теплого пива.
Незвичайне використання стільців в туалеті:
Коли час очікування:
Погані батьки:
Це досить сумний вигляд. Відсутність іграшок змушує дітей грати з тим, що вони мають:
Ця швидка допомога не весела:
Чим більший вантаж, оригінальний спосіб його перевезення
Один драйвер, чотири пасажири:
Р
І тут три:
р.
Коментар фотографа на останні два фото: "Багай, Чад/Судан кордон. Вантажівки проходять через пустелі в Лівію. Автобуси, як вони можуть, перетягують на швидкості 15-20 миль на годину через дуни і пустелі дороги, по всій величезній нездійсненні Сахари, через райони, що знаходяться в шахтах і бандитів, через спірні вулканізовані зони, вздовж дороги, яка проходить паралельно кордону з Дарфуром. Вони проходять цей непростий шлях. Я маю глибоку повагу водіям і пасажирам цього не дуже вигідного маршруту. ?
Карачі, Пакистан, 6:30am
"Я маю свій шлях":