Основні проблеми

Світ повною мірою проблем: переповнення, складна транспортна ситуація, відсутність фінансів і навіть найпростіших інструментів. Все це сприяє ламанню креативності та генерує розумові шляхи досягнення цілей.
Прийміть, наприклад, цей вуличний фотограф, який вийшов з блискучим рекламним рішенням. Якщо ви знаєте, як використовувати камеру швидкості поліції, чому це не самому?

Невибагливі способи використання Про нас

Основні проблеми

Основні проблеми

78524531

Більше крутих, ніж смішний.
Одна сім'я в Лаосі використовує не вибухові бомби як шматки меблів (бомби скидаються переважно бомбардувальниками Американського Б-52 у 1964-1973):

Основні проблеми

І ці бомби підтримують курячі клітини:

Основні проблеми р.

Тепло-холодильник
Відсутність холодильника не є підставою для пиття теплого пива.

Основні проблеми

Незвичайне використання стільців в туалеті:

Основні проблеми

Коли час очікування:

Основні проблеми

Погані батьки:

Основні проблеми

Це досить сумний вигляд. Відсутність іграшок змушує дітей грати з тим, що вони мають:

Основні проблеми

Ця швидка допомога не весела:

Основні проблеми

Чим більший вантаж, оригінальний спосіб його перевезення
Один драйвер, чотири пасажири:

Основні проблеми Р

І тут три:

Основні проблеми р.

Основні проблеми

Коментар фотографа на останні два фото: "Багай, Чад/Судан кордон. Вантажівки проходять через пустелі в Лівію. Автобуси, як вони можуть, перетягують на швидкості 15-20 миль на годину через дуни і пустелі дороги, по всій величезній нездійсненні Сахари, через райони, що знаходяться в шахтах і бандитів, через спірні вулканізовані зони, вздовж дороги, яка проходить паралельно кордону з Дарфуром. Вони проходять цей непростий шлях. Я маю глибоку повагу водіям і пасажирам цього не дуже вигідного маршруту. ?

Основні проблеми

Карачі, Пакистан, 6:30am

Основні проблеми

"Я маю свій шлях":

Основні проблеми