Що всередині сухого раціону американського солдата

Російська дівчина служить в армії США і розповідає про те, як вони харчуються.

Я покажу вам знаменитий MREs. Читання їсти – легке читання для американця. Коли у нас є вправи, MRE даються до трьох разів на день. Але зазвичай - сніданок і вечеря - гарячий, для обіду - сухий раціон.

МРЕ зібрано.

Сніданок в польовій кухні - порошкові омлет-скрамбл, бекон або ковбаси, кукурудзяна каша - крупа, щебеню з кленовим сиропом, яблучно-піар-банан вибрати з і отруйного енергетичного напою, наприклад, яскраво-синій. Я ніколи не пишу цей щит, навіть в базових тренінгах, є достатня вода з фляска. Омлети і гаряча каша завжди приходять в зручний, тому що вона холодна вранці в лісі, навіть влітку.
Для вечері вони дають, що Бог відправиться - рис, квасоля, порошок пюре, варена аспарага, паста, свіжий салат, молоко, коржі деякі упаковані, енергетичні бари - дуже поживні зерна з родзинками, горіхами, шоколадом. Риба - ніколи, м'ясо - завжди, і кілька сортів - індички, курка, свинина. Не їсти м'ясо, але я завжди намагаюся взяти додатковий салат.

МРЕ всередині.

Розбирання.

У невеликій упаковці багато корисного - холодного лимонного чаю в порошку, мокрою серветкою, звичайною серветкою, сіллю, сірниками (при там була сигарета, тепер тільки матчі залишаються від неї, не в наш час боротьби з курінням), соусом гарячої Тобаско, клопом. (В дорозі, нагота - гумка - з проносним ефектом, сухістю раціону є сухі раціони)

У нас є італійські lasagna для обіду сьогодні.

Ви кладете в сумку з нагрівальним елементом, ви додаємо воду на два пальця. Він починає псувати хімію. Закрити. Я відкладаю, прогріваю.

Тим часом вживають тріщини з горіховим маслом.

5 хвилин lasagna готовий. Зареєструватися!

Для десерту, ананаса.
Р

Давайте пити какао.

Ми з'їдаємо торт.

І бонусний трек! Що я мав на обід. МРЕ по горлі, краще локшини.

MREs має індійську кількість калорій.

Тріск - 180 калорій, архаїчне масло - 250, какао - 150, морквяний пиріг - 270, основне блюдо - ласагна - 270, Вітаміни А і С, кальцій, і залізо - всі 15%. Консервований ананас - 80 калорій. У бійця їсти мало і був занурений, готовий продовжити місію. Не покласти на повні плити гарнірів і м'яса.

В’яжемо пару з арахісу вершкових тріщин – це 430 калорій! Шматочок хліба, 180 калорій. Це 1,200 калорій в часі. Більше половини добового припуску.

На курсах Рейнджерів такі раціони - один на добу. Наш свердло сержант розповів мені, що він мав значок RANGER. Так вони виготовляють цей сухий раціон від і до, в тому числі спеції та соусу Табаско. У нас є багато цікавих речей – тільки година особистого часу в день – і це все – їжа, сон, пральня.

Так, звичайно, не кожен день - іноді без сну взагалі, в іншому день - стільки, скільки 4 годин для відпочинку. І все це близько 8 тижнів. Вони йдуть походу всіх часів, в стані Грузії – в лісі, в Флориді – навчання в джунглі. Обмазка з гвинтівкою - до тих пір, поки вона не буде. Потім потрібно забрати сумку і очистити її вгору. При цьому триває зарядка. Ось як виростають туги.

У мене є апетит після мого посту?