Крим. Фото з геологічної практики.

Поблизу в 2007 р. або в один раз. Колекція містить короткі описи і фотографії. Крим красивий, був і залишається, незалежно від людей, які його мешкають.

Музика.

Це те, що виглядає наметовий табір геологів. Це те, що вона виглядає як половина тисячоліття тому, і я впевнений, що вона все ще виглядає як сьогодні. Деякі намети, до речі, були 30 сантиметрів над землею. Під такими очепом не тільки вода з дощу, що накопичується в невеликих потоках і з життєздатним громюром, підбираючи і витримуючи світлі речі їх намету, але і місцевих корів, які практично повністю відсутністю страху і природної curiosity, перевозяться на експлуатації в таборі щотижня.

Найвичерпнішими геологами в збірнику практично не буде, але решта майбутніх венозних вчених зберігали місцевих жителів, здатні до невеликої нагороди у вигляді їжі – захистити мир. На ніч нам довелося патрулювати в таборі, бо місцеві татари не були

Сесам-сірий робочий день. Bakla, Кермен, трудове право - за життя запам'ятовується іменами.
р.

Так виглядають величні споруди природи, приховані від очей людини протягом багатьох століть - карстові печери. За однією версією, одна з найбільших печер світу - печера Мармура, була відкрита вівчаркою, в якій вівся в карстову воронку. Хоча це не перший, тому що в цій прихованій прокладці природи, довжина понад 2 км, від часу неможлива падала всіх тварин. Зокрема, знайшли кістки мамонтів.

Р

1 999 р.

Є сталактитити (так, що висить зверху), є сталагміти (так, що виростають знизу), і є сталагнати, які виникають, коли перший і другий з'єднуються в віковому поцілунку. По суті, вони називають «кіссами».
Якщо ви не пропустили.

р.

Типовий вхід до карстового утворення – печера.

Похід трудового геологічного брата до печери Чатир-Даг. Не високий, але досить видатний. Більше про Кримські пам’ятки
121212

"На вершині гори"

р.

Без печерних водоростей. Поведінка, вони не подобаються. Гуано акумуляція протягом багатьох років, здається природним чином оселитися ароматами в носоглотці. Ситуація посилюється тим, що ми насправді не хотіли б турбувати мешканців печери і не сяйво з ліхтарями, які не перешкоджали їм ще прокидатися, а потім на довгий час зловмисні удари з стрункими крилами в темній печері від літаючих лисих мишей.

"Немає коментарів."

У розкладі геологічних практик відбувся такий тур як чотири дні та ночі на поїздках до різних берегів моря. автобус і наметовий табір, тому він виглядав, так. Всі інші фотографії присвячені в основному до цього періоду практики. Я не знаю.

доб.

р.

576490

І це Золоті ворота. Вважають, що серед цих скель є в'їзд до п'яти. Ті, хто проходить через них, я чую, очищають їх гріхів. Хоча є ще один варіант, про банальне виконання бажання.
Крім того, є схожа легенда в Мармурі та інших печерах. Але я запропоную вам дізнатися про це в найкрасивіших печерах від керівництва. ;