Внутрішні поїзди

Blogger Cheger описав свої враження про подорожі поїздом в Санкт-Петербург і показали фотографії "сучасних" поїздів на своєму блозі. Дивитися.

За січень-вересень ми вирішили піти в Санкт-Петербург, автомобіль не особливо цікавий в цій погоди.
В цілому, не дуже приємно подорожувати в Росії взимку - це не спекотна, але найрізноманітніша річ для мене - короткий денний ліхтар.
Погода мені дуже добре, і я не розумію людей, які зимують кожну зиму, що вони холодні.
(Справа, навесні вони вологі, влітку це гаряча, восени дощів).
Але той факт, що години денного світла дуже короткі - Я не схожий на це дуже багато.
Квитки ледве захопили, літак не був дешевий, до речі, поїзд теж.
Вони купили там на підприємстві поїзд 067 за 2063 рублів за карту місця (~15 годин на шляху), і назад за 3187 рублів не брендовано 459,
Але це купе (навіть день на шляху).
Ми отримали не всі проблеми – ми просто пішли на ліжко, а вранці ми прокидаємо в ст. Петербург, але назад поїзд був неймовірно радий.
Для 3 додаткових тис. рублів за людину ми отримали на колесах.
Не просте скидання, але холодний, брудний, темно-сірий, який також ледь переміщається.

У першому відсіку все змащено старою лляною в брудних пакетах.

Сама електрика не була в першому місці. Провідник заявив, що поїзд мав "поставка живлення".
Електроенергія буде доступна тільки при швидкості поїзда. Що таке, що весь поїзд був «збитий» в темряві.
Коли поїзд "погана швидкість" електрика почала з'являтися, але в нашому відсіку одна з двох лампочок не працювала.
Так ми ще їздили в темряві...

З вікон, звичайно, безсмертно туш

Плесо в терористичному стані.

Дверцята не закрита, мені довелося використовувати запасний елемент блокування.

Павло не промив протягом десятиліть, і, загалом, не мав наміру.

Матраци трахаються вгору - два з них були так ебать вгору.
На каміння краще спати, і як були брудні.

Не знаю, чому потрібні перемикачі.

Унітаз є окремою темою.

9129541

Поранчево вона була теплою водою.

Красивий!

По-перше, ніхто не пішов тут, тому що там було написано.

З холоду можна спати тільки таким (на вулиці була тільки близько -5).
Увечері поїзд отримав швидкість і з цього, очевидно, було опалення.

р.

Ми працюємо!