Білборди з особистими вітаннями, деклараціями любові та пропозиції, щоб одружитися сьогодні не здивує всіх. Але випадки, коли люди намагаються досягти своїх боржників, незрівнянних застрах або неспішних дружин за допомогою реклами, завжди викликають інтерес до медіа та активного обговорення в блогах.
Останнім літом мешканець Перм помістив рекламний банер на одному з будівель в центрі міста з написом «Ренесанс, коли ви сплачуєте?» і фотографію автомобіля, який поранений в аварії. Як випливає з напису на банері, Porsche 911 turbo cabrio був залучений до нещасного випадку 28 березня 2010 року і страхування ще не було оплачено. Сума збитків склала 4 млн 900 тис. рублів.
Мотористи Перм серйозно приймали використання зовнішньої реклами як засобу боротьби за свої права. У минулому році на одному з будівель міста біля Красавінського місту з'явився банер «Вело в Перм – місто зламаних доріг» з'явився банер «Вело в Перм – місто зламаних доріг».
У банері зумовлено не тільки широку громадську діяльність, але й проведення перевірок прокурора, яка вирішила, що влада Кіровоградського району Перм незаконно демонтувала розтяг.
У грудні 2009 року в Єкатерінбурзі хутряний замовник Subaru-Ekaterinburg моторного шоу, привезеного в точку кипіння річною операцією нового Subaru Forester автомобіля, прийнято рішення про антиадверизацію.
Детальний опис всіх проблем, які зіткнулися з власником нового Subaru, був розміщений на білковій платі. І так, що ніхто не має сумнівів про чесності автовласника, державної кількості автомобіля, дату та місце його придбання, а також мобільний телефон «підготовки» зазначено в нижній частині.
У грудні 2009 року в Єкатерінбурзі хутряний замовник Subaru-Ekaterinburg моторного шоу, привезеного в точку кипіння річною операцією нового Subaru Forester автомобіля, прийнято рішення про антиадверизацію.
Детальний опис всіх проблем, які зіткнулися з власником нового Subaru, був розміщений на білковій платі. І так, що ніхто не сумнівається чесності автовласника, на дно було зазначено державний номер автомобіля, дата і місце його придбання, а також мобільний телефон «підбирач». >>
У Англію розшуканий споживач поставив свій Range Rover Sport прямо перед виставковим центром. На кузові автомобіля за $ 50,000 власник автомобіля писав у великих жовтих буквах: «Якщо ви хочете їздити на машині без нещасних випадків, не купуйте одну з цих!» Далі був список всіх несправностей автомобіля. З метою врегулювання конфлікту і переконувати незадоволений власник для видалення такої антирекламної, автомобільний виробник пропонує обміняти автомобіль «розміщений» на новий.
Директор однієї рекламної агенції Смоленськ вирішив вирішити проблеми в особистому житті за допомогою рекламного повідомлення. Зі своєю дружиною він діяв у зовнішній рекламі з самокритиком. Згідно з кількома свідками, в Смоленську у травні 2006 р. у Смоленську.
р.
У Києві можна знайти рекламні повідомлення, які особисто адресовані мешканцям міста. У березні 2010 року хтось наполегливо і з усіх зовнішніх медіа закликав певну Віталійку не порушувати вісімнадцятого командування «Чи не вкрасти» і повернути акції і гроші.
Після звернень до Віталки, звернення подібного вмісту було адресовано Кулі.
У червні 2010 року група лізингових компаній «Капітал» вирішила вибити боргу за допомогою антиадвертації. На декількох столичних платах з'явилася реклама з пропозицією купити особисті борги учасника «Золоті сотні Forbes – 2009» власнику ГК «Бородіно» Тігран Нерсіян. Згідно з даними slon.ru, цей антирекламний апарат не прослужив: Нарсіян вибрав для оплати своїх боргів на «Капітал» негайно.
Схожі ініціативи приймають мешканці Західної країни. На Майдані в Нью-Йорку жінка подала сердечко своєму чоловікові: «Хі, Стівен». Чи можна приділити увагу мені зараз? Я знаю все про її, ви в'язаєте, незначущий, безсмертний, трехерний, напівтонний бастард. Все скотча. Дружина, Еміль. P.S. Я оплачував цей рахунок з нашого загального банківського рахунку. й
Гольф-зірки Tiger Woods також використовували рекламну платформу для внесення змін та спроб відновлення його репутації після скандалу, що відбувався на основі дорослої світової знаменитості. Ніка знімала чорно-біле відео, в якому загиблий батько гольфера випікає сина для лущення поведінки. У камеру і слухайте: «Тигер, хочу його сортувати, хочу обговорити ситуацію». Я хочу зрозуміти, що ви керуєте. Я хочу зрозуміти, як ви відчували... ви дізналися про це?
Тим не менш, як медіа дебатує, чи є такі оголошення сприяють моральності та сімейних цінностей, або навпаки, більше, як перекопування в чужу нижню білизну, відео забив запис 6,3 млн переглядів на перший тиждень посту на YouTube.
Найяскравіший приклад успішного використання реклами та інтернету для вирішення своїх проблем та здійснення їх прав є прикладом канадського музиканта Dave Carroll та United Airlines, який відбувся у липні. Відчайдушно отримувати компенсацію за збитки, які розірвалися навантажувачами United Airlines, дорогі гітари, Dave написав пісню «Об'єднані канікули гітари» (Об'єднані розриви гітар), зніміть простий кліп на ньому і розмістили онлайн.
Пісня стала хітом в США і Канаді, і вона навіть повинна бути продана через iTunes. Крім того, виготовляються футболки і муси з назвою пісні. А якщо Дайв зробив все це, то авіакомпанія не відчувала себе добре - обміни запасів авіакомпанії, всього через два тижні після запуску відео, знизилася 10%, а вартість компанії знизилася на 180 млн. дол.
Зареєструватися