Виставка VeloBerlin 2011

Велосипед є одним з найбільших технічних винаходів людства. На початку ХІХ ст. автомобільний автомобіль, що працює м'язовою потужністю і без необхідності палива, став найбільш поширеним режимом транспорту: сьогодні в світі налічується понад мільярди велосипедів (близько двох тисяч автомобілів). Шанувальник двоколісної велосипедної машини вважається німецьким винахідником Барон Карл фон Драйс.

Наприкінці березня у німецькому столиці відбувся новий спеціалізований транспортний ярмарок, присвячений велосипедам та міським транспортам. Ось де ми зараз.

VeloBerlin 2011 (VELOBerlin 2011) відбувся в Берлінському виставковому комплексі (Messe Берлін). Дозени компаній, пов’язаних з велосипедною галуззю, привели свою продукцію до виставки.

р.

Однак вся виставка в декількох павільйонах (весь комплекс складається з трьох десятків). Обходити всі стійки можуть бути менше години.

р.

Автор: По-перше, я не хотів самі кабіни – це занадто нудно. Відчуття, що ви не на виставці-сході, але в простому ТРЦ. Цікаві деталі були виявлені. ?

Єдине, що я дуже сподобалося, це можливість перевірити велосипеди всіх різних типів і конфігурацій. У мене є ціла похмілля, де я провів більшу частину мого часу. ?

Ви можете їздити в будь-який велосипед і насолоджуватися ним.

Автор: Я протестував ці велосипеди. Ще один електродвигун. ?

8744681

Насолода верхова їзда просто неприпустимо. Ви звикли до управління відразу, головне не боятися падати. Я дуже сподобалося. « » » » » » » » » » » » » » »

Так, вартість такого транспортного засобу становить від 3 тис. євро.

Крім того, я зміг перевірити так званий павук-колісний велосипед, придумав у другій половині ХІХ ст. Ніна тестувальників вдалося покатати його "без підтримки" ... крім мене. Власником цього незвичайного велосипеда був сюрприз, щоб дізнатися, що я ніколи не сидів на таких павуках до. ?

р.

Кілька фотографій з виставки.

р.

Зареєструватися