Фото Національного географічного видання в квітні 2011

Як починається новий місяць, ми знову публікуємо традиційний вибір кращих фото з National Geographic. Як звичайні, більшість фотографій доступні в високій роздільній здатності і можуть бути використані як настільні шпалери.

Габаритний зображення

1. Mount Merapi, Індонезія. У цей день сонце стоїть безпосередньо з Merapi, «Бренда вогню», підсвічуючи оминний вулканічний дим, який постійно ковчеться над горизонтом. У передмісті є Боробудур, буддійська степа і пов'язаний храмовий комплекс. Загущений ранок перекопують ліс і с. дає краєвид щось нереальне. Фотограф Грег Шав

2. Каубой, Као Сан Люса. Ця картина ковбойника в Кабо Сан Лукас була взята на захід сонця, повітря був дуже фарширований, а ефект освітлення був дивовижним. Коли я побачила, що надходить мені, я відразу знав: є, втілення краси цього мексиканського міста. Не океан, не китів і не ущільнювачі, які заморожують з берега. Краса цього місця передає люди. Що робить це дивним. (Фотогалерея Brooke Krall)

3. У Лено катер на морі. Це картина, яку я взяв під час походу в Ясмунд, національний парк на північно-східній Німеччині. Відразу після того, як буря пройшла, я очепив цю дивовижну картину: море було абсолютно спокійно, а на горизонті видно крихітний човен. Фотограф Патріарха Ліеніна

4. У Рентген в неглибокій воді від Key West. Як я пливла з берега Key West Bay, я знайшов мій маленький човен, оточений стегнами і акулами. За кілька хвилин, а потім проходив у бізнесі. Фотограф Кевін Аззоуз

5. Умань Канадські крани на річці Платт. З кожним роком, близько півмільйона канадських кранів зупиняються на рівнинній річці в Небраській, щоб годувати над черв’яками, залишками кукурудзи і які вони знайдуть в навколишніх полях. Крани відпочивають під час весняного рейсу, керують маршрутом з Мексики і південного США на північ. (Фотограф Джоеля Сарторе)

6. Жнівень Веселка над Великим каньйоном. На південному кінці Гранд каньйону на холодну листопадну добу після рідкісного осіннього дощу в районі. (Фотогалерея Аксая Сатеше)

7. Про нас Сіль ерозії на Мадагаскарі. Грунт ерозії на Мадагаскарі утворився малюнок схожий на вени на поверхні листя. Ерозій є одним з наслідків незаконного загибель лісу, цінної породи мускатного. (Фотограф Pascal Maitre)

8. У Македонія цвіте в поле біля Женева. Цей крихкий мак несподівано чинить сильний порив вітру, який прокинувся по пшеничного поля біля швейцарського столиці. (Фотограф Глен Ерендаг Legrand)

9. Навігація Thunderstorm в Флориді. У Сонячній державі дощає майже щодня. Коли я пішов з солоду, де я працюю, бурі небо підвісили, але дуже красиво. Я змінив мій об'єктив до довгого об'єктива, щоб взяти деякі фотографії дерев'яних дощок і неба. Але потім дощ був дуже важко і мені довелося приховати в машині. А потім, з довго-фокусною лінзою я взяв цю картину, заточуючи дощове вітрове скло. Це знизила глибину поля і виготовляла смішне спотворення, що я думаю, може передати почуття відляку в Флориді. Фотограф Майкл Робертс

10. Полярний ведмедик з ведмедем, Schwalbard. З нашого надувного човна ми побачили цей полярний ведмедик, який прокинувся по форду з ведмедем на спині, і вийшов з води, почав здатися. Ведмедя залишився на спині. Полярні ведмеді часто захищають свої кулі від застуди, купуючи в ісі арктичні води. Фотографія Філіпа Дина

11. Mount Matterhorn in the rays of the dawn сонце, відображений в водах озера Riefel біля Zermatt, Швейцарія. (Фотогалерея Верена Попп-Хакер)

12. Довгохвостий мавп, Індія. Я пішов до деяких сухих сірих долинах. З іншого боку дерева я помітив квітучу дерево і був про те, щоб поставити свою камеру на штаті, коли я бачив довгохвостий мавпа, їсти солодкі червоні квіти. (Фотограф Марка Vincent Mueller)

13.00 р. Зварювальний лава Нірагонського вулкана в Конго. У кратері вулкана Нірагонго є одним з найбільших і найменших вивчених лава озер, довжиною понад 200 метрів, а його глибина, можливо, кілька кілометрів. Уже в два рази лява лопається з озера і пливе до ближнього міста Гома. (Фотогалерея Карстен Пітер)

14. лютий сонце підсвічує землю, чекаючи прибуття весни. (Фотогалерея Giuliano Mangani)

15.00 р. У цьому випромінювальному зображенні ви можете побачити чотири світлові розряди над містом Скоттсдейл, Арізо. Фотограф Ричард Т. Коля

16. Національний парк Кемері в Латвії. Походження тисяч років тому, в той час, коли Балтійський море відступив, ці лебідки, комори та лісоматеріали утворюють Національний парк Кемері, який входить до програми Європейського Союзу Natura 2000, яка захищає понад 27,000 сайтів. Фотографія Diego Lopez

17. Sioux Tribe Park, Річка Чеенне, Південна Дакота. Серед численних національних парків Сполучених Штатів Америки є парк Cheyenne River Sioux, Південна Дакота. Стародавній муфту серед великогабаритної річки Чейне. На сьогоднішній день у Сполучених Штатах Sioux працюють важко відреагувати землі, які належать до століть. (Фотогалерея Джека Дикінга) Золотий залишок бульдера оточений травою в річці Чеєнна Сіукс Трибал Парк на півдні Дакоти. Зростання кількості племен по Сполучених Штатів Америки полягає в тому, щоб повернути землю подрібнити над поколіннями людини.

18 років Тепла весна в Національному парку «жовтень». (Фотогалерея Карена Камерон)

19.00 р. The Milky Way над Баланс Rock Rock Rock Rock у Національному парку археологів, Ута. (Фотогалерея Брета Webster)

20. Барвисті дуни, Лассен Волканський національний парк, Каліфорнія. Багатобарвні дуони видно за Sinder Kone. Цей сорт кольорів є результатом вулканічної активності. Така краса подихає. Пейзаж дещо схожий на полотні, пофарбовану в масляні фарби або гобелену самим Богом. (Фотогалерея James and Kelly Stone)

21. Роки точки архій проти задньої частини зимового заходу в Національному парку «Олімпійський». (Фотограф Кевін Макнеал)

22. Відбиття Mount El Capitan на річці Мерседес взимку в Національному парку Йосеміте, Каліфорнія. (Фотогалерея Жана Славіна)

23. Основна весна в Badab Surt в зимовий сезон. На висоті 1840 метрів над рівнем моря знаходиться Badab Surt Spring. (Фотограф Рашид Амірі Ара)

24. Ріо Негро, Бразилія. Річка Ріо Негро, яка перекладається як «Чорна річка», так називається через темні води, які так забарвлені через високий вміст дубильних речовин. Рио Негро протікає через Національний парк Ленкой Марангенез. У своїх притоках є морські водоростей, які можуть змінити відтінок води на блакитну або зелену. Фотограф Джорджа Стейнметца: Казено Кристаль є найкрасивішою річкою на Землі.

25. Дуб в Швеції. У цей чудовий весняний день дочка Кіна грала з собакою Ноппе в тіні величезного дубового дерева в Sandermar Reserve недалеко від Стокгольма, просто поза Балтійського моря. (Фотограф Діка Еріксон)

26. Мантис, Панама. На передпліччя картинки манти чекає комах на вечерю. На фоні сигнальні ліхтарі автомобілів, що перетинаються Панама Canal. (Фотограф Крістіана Зіглера)

27. Сходження на скеля на Йосеміті. Климбер Кате Рутерфорд чує нічого, як вона піднімає крутий скелі найвищого водоспаду Північної Америки, Йосеміте Фолс. І знайти місце, щоб підхопити і підвісити, поки вона не проста. Порода полірована водою не дає кучерявих надлишок, тому цей маршрут називається Freestone вважається одним з найбільш небезпечних. Тим не менш, гра коштує свічка, тому що зверху ви можете побачити приголомшливий краєвид. Kate коментує маршрут дуже красиво. (Фотограф Джиммі Хін)

28. Вода щитовидна. Я бачив цю водну щитовидну залозу (Agkistrodon piscivorus) в дренажному копці, коли я працював над дослідженням біорізноманіття на соснових висадках в Північній Кароліні. На фото він у звичайному для цієї рептилійської позиції захисту. Фотографія Jared Skye

29. Lethbridge черезвод вранці Цей канал, довжиною 1,600 метрів, розташований на 100 метрів над землею, є найбільшою залізничною структурою Канади. Фотозвіт з Тревісом Nykamp

30. Lago di Olginate в Італія. Шар низьких хмар над альпійськими долинами в північній Італії, південь від озера Комо. Хмари досить щільні, щоб повністю приховати долину, вогні яких близнються нижче, якби через ковдру. Вище, місячне світло і циркус хмари роблять ніч менш темним. Ви можете легко побачити Lago di Olginate і вогні сіл на берегах. (Фотограф Стефано Ангілрі)
Зареєструватися