1141
Отримати в Ai-Petri.
А ще у нас є потужна питна традиція. Не просто пити, як такі, але всі супроводжуючі екскурсії. Тому, в цілому, пити важко тут. Чешки, наприклад. Або Фіннс. Не лякаю тебе, не лякаю. Як ви світло? Наприклад, під цим випадок, тривіально вибити на задньому щиті випадково перетворювати італійські хаммами або ходити на дівчат невибагливо - це, звичайно, так. Але це, як правило, де все закінчується. А потім - для вишування печінки і іншої печінки. Усього вам знаходилися всі види фантазії. Не існує глибини духу або висоти польоту.
І прикрасить цей процес з ручною родзинкою або будь-яким іншим сушеним фруктом - це, як правило, наш оригінальний. Ти вже не звичайний п'яний. І високе, я не боїся, це кільце епітет, мистецтво.
Ви не вірите, що історія, яка стала улюбленим героям фільму «Новий рік», була просто прийнята і придумана для примушення чесної аудиторії. Я. З блакитного. Без аналогії.
Так, є набагато цікавіші історії в житті, ніж упакування в неправильному торсо в площині. До речі, варто відзначити, що найцікавіші і непередбачувані в розвитку ситуації відбувається при переході, як і в цьому фільмі, виключно чоловіча команда. Чому це? Бог знає. Може бути тому, що дівчата привезуть слова та інші важливі відтінки під час проведення заходів, але при цьому повністю знищують творчість. Тому що в значній частині чоловіків думки в такій ситуації стають досить одностороннім. Так говорити, потік думаного центру з верхнього кінця тіла до нижнього.
Власне, наша історія є досить простою для цієї області.
Так, один день три герої зібралися, щоб пити воду вогню. Причина цього була дуже сильною, і не буде особливою причиною – вона також не страшна, тому що це не головне в процесі. І це дійсно процес – ось кінцева мета не важлива, але якось це цілком неприпустимо з нього і виникає.
Ми влаштовуємо докладно, враховуючи важливість моменту, так як є абсолютно не обов'язково для розміщення в такому питанні.
І тепер наші герої сидять, вони говорять з гідністю життя, вони починають згадати різні випадки, поступово перекручуючи себе і своїх співрозмовників з збільшенням поваги. Оскільки вони так багато спільного. На початку бесіди більше, ніж очікувалося. Ну, він серце-сердська розмова, щоб дізнатися ваші товари, з яким життя приніс вам разом на дружній їжі.
І все протікає спокійно і спокійно до моменту, коли раптом, якби з тонкого повітря, виникає думка. Я маю на увазі, це свого роду нудних. Це, не думають про те, що, і суспільство є культурним, і розмова є високо духовним, але ... ви знаєте, що це. Я не можу сказати мені. І кожен погоджується, звичайно, що так, є якийсь займ. Або ж, можливо, це просто -- він був пізно? - Час змінити речі.
В основному нормальний рух. Але! Стежте за польотом думки і розвитку ділянки. Не рекомендується переміщатися з офісу в кафе на наступній вулиці. Не навіть заміський талон або сауна, щоб порадувати вашу присутність. Ноп. Не раз! Ось маленька дрібниця.
Пропонується пити коньяку на славетну гору Ай-Петрі. Пішохідні зірки і повітря По дорозі від чарівника, ближче до коріння.
В основному це дрібно. До і великий. Добре, є невеликі деталі. З Дніпропетровська. До південного берега Криму. 13 листопада. 12 листопада
І, так як у кожного є мінімум 600-700 сорок-дегредів у чолі, починається аварійний пошук особи з автомобілем. Ну і не на рейсі, власне, бісер, щоб принести фантазію в життя. І, досить природно, досить швидко, є другом з автомобілем, який, за дуже природним збігом, готовий рухатися в 12 годину вранці в напрямку південь. І він не здивує час і мету поїздки. Ваша людина.
Команда є однозначно завантаженою в залізну коню і знаменито вирушає в покарані цілі.
Тим не менш, по дорозі, каш починає знижувати зворотну пропорцію до відстані, що подорожується. Автомобіль. Теплий. Сходи. І що використовується всередині починає повільно приймати самостійно. В результаті два сходження на спину сидіння джипа вирізати героїчним соном.
У Запоріжжі на неспроможній дорожній стику, рульова експедиція робить непристойну, але смертельну помилку. Замість повороту він йде прямо. Через бордюр. І застрягає в передній сад.
Після того, як обидві змії вивантажуються з автомобіля і перевіряють результати. Дві передні диски - м'які охолоджені, гумові - в трашці, журавлину пропікають. Будь-ласка, це все правильно. Це право. І зрозуміло, що ви можете пити коньяку. Але не на Ай-Петрі. Або Ай-Петри, але не сьогодні.
Тут букмекер переходить - і вам не потрібно викликати. Добре, удачливий - це також буває різними способами. Хто виграв мільйон в лотерею, і хто стрибнув з петлі. Я не знаю, що чим цінний.
до Чи потрібна допомога?
до Вони відповіли їх.
І навантажуйте поранений автомобіль навантажувач. Закінчення. Тому що немає іншого способу. Разом з тіломи, які не прокинулися від героїчного сну.
І вони йдуть назад.
На шляху назад, як двигун не працює, автомобіль стає досить крутим. І вікна намагатися. Це загальна виснаження.
І ось в задньому сидіння, або з тієї чи іншої причини, один з мармотів прокине. Для того, як це суворе – добре, звичайно, проживання порушується.
І він бачить в кінці наступної картини: водій гасить, видимість в усіх напрямках є нуль, але автомобіль, за всіма засобами, йде кудись.
Як ви застрягли? Він попросив водію в злегка тремтячому голосі.
Я спати і отримати сукцинт відповідь.
Повністю плетемо те, що він бачив, разом з чим він чув, пробудив скелелазіння на межі хістерії протертий біля шматка бічного скла. Не дивлячись на те, що автомобіль знаходиться на майданчику, він ловить тільки напрямок руху і в трагійному каструлі просить основне питання:
- Сірий, чому ми йдемо назад?
- Так що ти вдома!