Чому факс ще живий?

Він був схожий на сцена від Seinfeld sitcom, якщо Franz Kafka написав сценарій. Після двох годин переговорів з студентською кредитною організацією я пообіцяв по електронній пошті всі документи. Для того, щоб закінчити цю ніч, я повинен зареєструватися їх і відправити їх назад.
"Чи можу я відправити його на електронну пошту?" Я запитав.

«Подати нам факсом» спеціаліст відповів. "Кількість написано в документообігу."

«Ралі?» Я запитав, але я сказав: "Ми віддаємо перевагу факсу. й

“Якщо ми працювали з електронною поштою, ми будемо затопити електронною поштою, і щось може бути втрачено в цих повідомленнях. й

"Я розумію," Я зізнався, що технологія часто викликає проблеми, як це вирішує, але факсинг ... Я дійсно дроїв. Чи можу я надіслати підписані документи на електронну пошту в цій ситуації? Привіт!

Ми постійно просимо про це, але ми можемо приймати лише документи факсом, шкода. й
Що мені. Чи є хтось ще факс? Виявляється, що багато людей, ніж я думав раніше.

Факс грає надзвичайно важливу роль в сучасному японському бізнесі. За даними Вашингтона, майже 100% компаній і 60% приватних домогосподарств, які його власники. За минулий рік, Японія купила 1,7 млн старих факсових машин.

По суті, японські все ще відправили запрошення на вечірки, банк і мехарандіси виписок факсом. Ця технологія є обов'язковою альтернативою електронної пошти. Під час катастрофічних заходів на заводі Fukushima Daiichi оператори поінформували уряд свого плану, щоб влаштувати аварійні розряди в море не по телефону, але по факсу.

Чому люди люблять це динозавр? Офіціанти та торговці хочуть "паперувати" копії звітів та квитанцій - як кримінальні банди Якуза, вони просто не вірять в безпеку електронних комунікацій. Ці переконання є настільки міцними, що навіть бандери ставлять своїх конкурентів на місці з сухими повідомленнями факсу.

Звісно, компанії намагалися модернізувати, але вони кажуть, що клієнти проти неї – якщо користувачі пропонують варіанти без факсу, продажу та надходжень компаній водосховища. Юихіро Сугахара, власник компанії з доставки бенто, наприклад, спробував перейти на онлайн-форуми (для спілкування з клієнтами), але після крутого зниження продажів швидко повернулися до оригінального інструменту. Він підкреслює, що його клієнти люблять залишити спеціальні запити та коментарі на замовлення, що дозволяє зробити факс, можливість створювати повідомлення в цьому конкретному випадку зручніше, ніж електронна пошта.

«Чи ж потрібна японська культура для теплоти і особливого ставлення, яке можна донести з рукописним факсом», - розповідає Юхіро, прокоментуючи свою історію для Нью-Йорка Times.

Але чому бізнес наполягає на факсуванні, коли ви можете просто відсканувати та надсилати документи електронною поштою? Це може бути абсолютно будь-які документи, які можна надсилати в будь-який час. Факси є спадщиною кам'яного віку, але вони все ще працюють по всьому світу.

Виявляється, що сектор охорони здоров'я, а також банківська, фінансові та законодавчі сфери, підтримка попиту на факси за рахунок наявності суворих законодавчих рам і вимог. Незважаючи на конкуренцію, такі як Dropbox і Google Drive, понад 35 мільйонів усіх факсів були продані по всьому світу з 2011 по 2012 рік, відповідно до Gartner. Ця сума не включає в себе пристрої з монофункціональністю, які Gartner припинили облік протягом багатьох років тому.

«Сьогодні кількість факсових машин все ще висока, і зниження цієї області не означає повного відмови від цього типу пристрою в довгостроковій перспективі», – говорить Кен Вейлерштейн у статті Фортуна.

Незважаючи на велику кількість хмарних сервісів, або, можливо, через це, немає промислових стандартів для електронного документообігу. «Привіт на новий стандарт вимагатиме монументальні зусилля великою кількістю людей», - сказав Фортуна, цитуючи Кайлові квіти, директор з маркетингу на J2 Global, який володіє EFax, послугою, що дозволяє факсувати використання. PDF.

Факс ще живий через те, що протягом тривалого часу він був кращим і часто єдиним інструментом для відправки документів швидко. Звичайно, є інструменти, які працюють швидше і зручніше, але немає стандарта, що переповнений король офісної електроніки. Для того, щоб зрозуміти це, потрібно подивитися на його історію.

Технологія факсування має більш ніж 160 років, щоб створити себе як стандарт в бізнес-світі. У 1843 р. Шотландський винахідник Олександр Байн отримав патент на метод «виробництва та контроль електричного струму в електронному друку та телеграфії сигналів», іншими словами, перша версія передачі факсу.

Його робота знайшла продовження в телеграфі Самуїла Морсе, який вже передається не тільки літери і слова, але і графічні зображення. Побудовано з годинникової роботи та телеграфів, це нічого не схоже на сьогодні пристрої. Проста голка фіксується до ручки "свінчена спинка і вперед і сканування" форма з тонкого металевого листа. Щоб покласти його злегка, цей прототип був "розроблений".

Понад сто років цей пристрій покращився. По 1955 р. по континенту надіслав перший радіохвильовий факс. За 1966 рік Xerox випустили Magnafax, модель, яка була меншою, швидше і дешевше, ніж її попередників. Революційний пристрій відправив документи з об'ємом листа в швидкості блискавки в ці дні 6 хвилин, але можливість підключення до телефонної лінії була ще більш значним, що дозволяє просто встановлювати і почати використовувати.

До 70-х років компаніям, як Sony, затопила ринок ще більш світлими і дешевими пристроями, що робить факсом степлером великого і малого бізнесу. На ринку утворилася критична маса таких пристроїв наприкінці 80-х років.

З моменту поліпшення терміну служби факсових машин, оснащених різноманітними технологічними новаціями і залишаються актуальними. Цифрові посилання прискорили передачу даних, а також Інтернет, послуги електронної пошти, такі як eFax, замінені на сипучі пристрої. Тепер програмне забезпечення перетворює та передає документи на найширший куточок світу.

Прискорення темпів ведення бізнесу, тенденція до збільшення кількості віддалених працівників, можливість синхронізації програми «офіс» на ноутбуках, планшетах та смартфонах змушує нас шукати факс як технології, які вже занурюються.

В кінці ви можете просто прийняти зображення документа і відправити його електронною поштою. додатки, такі як JotNot Scanner (iOS) і CamScanner (Android) можуть подвійно за популярністю, як фактичні факс-машини. Перетворення будь-яких зображень в . PDF, потрібно лише гарне освітлення, щоб отримати фотографії, порівняні з паперовою копію.

Заявки можуть надсилати та отримувати документи по факсу. iFax (iOS, Android) може відкрити . PDF з електронної пошти, Dropbox або Evernote. Після прийняття фото ви можете конвертувати його, додати електронний підпис і відправити його одержувачу на рівень безпеки, що дозволяє використовувати такі технології навіть в галузі охорони здоров'я.

Якщо вам потрібен пристрій для отримання факсів, то додаток може надсилати лист або натиснути повідомлення, коли отримано документ - і не знімання та налаштування електроніки. У той же час, інновації будуть коштувати вам копійки - сам додаток безкоштовно, але відправка факсових витрат від $ 1 до $ 3 за документ до 5 сторінок в залежності від того, де ви живете. Чим більше і далі, тим дорожче.

Для отримання факсів вам знадобиться телефонний номер, який вимагає підписки в додатку, який починається в $ 13 на місяць. Це не дешево, але якщо ви працюєте дистанційно або просто хочете, щоб сказати, що вам потрібно для збирання пилу, використовуючи програми, які можна зробити.

Після того, як мої футильні спроби на більш зручний варіант, я протягував себе разом, підписала і відкидав документи студентської кредитної організації. Я думав про використання iFax, але після того, як мій чотирирічної нефрика запитав, "Що таке факс?" Я зрозуміла, що я мав зробити паломництво до реальної факсової машини, щоб показати його релікву, яка може зникнути перед тим, як він отримує роботу. У архівах музейів Смітсонського минулого року з'явилися факси старого малюнка.

Ми очолюємо до офісу «Кінко», де знаходиться єдиний факсовий апарат загального користування. Моя нефрика, яка мала хороший час з iPad, була плутана. Де екран управління жестом? Після того, як я поінформував, що контроль був проведений кнопками, він почав натиснути все відразу, після чого менеджер зняв звук гасіння і збивання апарату.

Я навчаю його наповнювати титульну сторінку, скласти листи паперу правильно і ввести в число. Натиснувши зелену кнопку відправки, він дивився, однаково з підозрою і відключенням, машина збивається сторінки по одному. У $2 аркуші, надсилаючи 17-й номер, вартість більше і більше, ніж я хотів би. І мій нефрит, який є типовим представником після факсу, отримав дуже швидко.

Після виходу Кінко він ще не міг вірити, що факс фактично працював, а десь на іншому кінці - це пристрій, який друкував той самий документ, готовий бути оброблений безпрецедентною послідовністю бюрократів, які в свою чергу можуть його факсувати, повторюючи цикл.

У той же час він був радий підтвердженням, надрукованим факсом, і в домашніх умовах він попросив матері, якщо він міг отримати факс на день народження. Натиснути кнопки і "зробити машину їсти папір", - сказав він. Все це змусило мене думати про можливі права тисяч японських бізнесменів, посадових осіб і бандистів. Може бути дійсно щось про це тактильна взаємодія з технологією. В час проведення цифрової обробки є щось цікаве для роботи з реальним пристроєм та реальним папером.

Можливо, скромні факс-машини виживуть на парі з iPad, 3D-принтерами та іншими чудесами електронного віку, вміст із пилогасінням на їх поверхні, змащуючи гучно і нечіта при роботі з документами, які прибувають рідше і рідше.

Джерело: habrahabr.ru/company/celecom/blog/217613/